Kariera v Sims 3: Kako se registrirati in odpreti svoje podjetje

Igra Sims 3 vam ni treba pošiljati znakov na dolgočasno delo, kjer večina časa niso aktivni. Simčki lahko začnejo svoje podjetje in dobro živijo. Vendar, da bi izkoristili vse možnosti igre, se morate prijaviti na spletno mesto.

Kako se registrirati v igri "Sims 3"?

Po nakupu igre lahko ustvarite račun na uradni strani in se pridružite skupnosti. Kako se prijavite za Sims 3:
 • Odprite uradno stran igre - thesims3.com.
 • Na vrhu strani kliknite "Ustvari račun".
 • Izpolnite obrazec za registracijo in vnesite številko kupljene igre.
 • Vnesite vzdevek, e-pošto in geslo.
 • Vnesite datum rojstva, državo, spol in izberite jezik.
 • Na koncu vnesite captcha, označite polje poleg transakcije in kliknite "Registracija".
 • Zdaj je račun ustvarjen in ga lahko prilagodite po želji, brskate po forumu, prenesete imenike in dodatne vsebine, uporabite Simsport, da znak pošljete na turnejo drugim igralcem.


  Zasebno podjetništvo

  Svoj primer v "Sims 3" je bilo mogoče odpreti z dodatkom kariernega dodatka. Kako se prijavite na Sims 3, da začnete svoje podjetje? Najprej morate dobiti vsaj eno raven znanja na področju, s katerim se želite ukvarjati. Nato se morate prijaviti kot samostojni podjetnik v "Sims 3", poslati sedem v mestno hišo in izbrati ustrezno postavko v meniju. Odprivaše podjetje lahko opravite s pomočjo časopisa ali računalnika, vendar morate obiskati mestno hišo.
  Na voljo za individualno podjetniško stroko

  Poklic  Potrebne spretnosti  Zahteve po poklicni poti

  26)

  Aqualangist  potopitev  zaslužiti denar s prodajo predmetov, najdenih med potopitvijo

  39)
  Alkimist  alkimija  Prodaja ustvarjenih eliksirjev preko trgovine  prodaja zgrajenih robotov  izumitelj  izum

  71)
  prodaja predmetov  jahač  jahanje  udeležba na tekmovanjih v konjeniškem centru  nektar  proizvodnja nektarja  prodaja nektar 98)

  Pisatelj  pisanje  pisanje knjig  Ribiči  ribolov  prodaja ulovljene ribe  vrtnar


  )
  vrtnarjenje  prodaja pridelane sestavine  Sk natikača  kiparstvo  prodaja kipov  Udeleženec iz skupine


  )
  spretnost igranja na enem od instrumentov: kitara, bobni, kontrabas, klaviature  govoriti s skupino za tip  fotograf
  )


  slika  prodaja fotografij  Umetnik  risba  Pridobivanje denarja za prodajo slik

  in kraji

  ​​Znaki v Sims 3 lahko zaslužijo ne samo od prodaje svojih izdelkov, ampak tudi od nepremičnin. Shimam je na voljo kot priložnost, da postane solastnik spletnega mesta in prejme odstotek dobička, kot tudi funkcijo nakupa nepremičnine.
  Kako se "Sims 3" registrira kot lastnik nepremičnine? Če želite postati solastnik ali polnopravni najemodajalec, morate v načinu prikaza zemljevida izbrati zanimivo nepremičnino in klikniti »Kupi« ali »Postanite partner«. Nepremičnine lahko kupite tudi prek računalnika. Po pridobitvi spletnega mesta ga je mogoče izboljšati, da bi dobili še več dobička. Potrebne izboljšave si lahko ogledate prek telefona in računalnika v meniju "Ogled zasebne lastnine" ali z izbiro mesta v načinu zemljevida.
  Poleg nakupa nepremičnin je mogoče igro pridobiti tudi v njenem letovišču. Kako se "Sims 3" registrira kot lastnik letovišča? To storite tako, da kupite prazno parcelo in izberete funkcijo "Pretvori v letovišče" ali uporabite telefon in kliknite "Postanite lastnik letovišča". Po tem boste lahko zgradili lastno letovišče, ga upravljali in zaslužili.

  Sorodne publikacije