Kdo ubiti - Playboy ali Dwayne v "GTA 4"

"GTA 4" je kultna igra, del slavne franšize, ki je osvojila ves svet, tudi prek čudovite dramatične zgodbe. Igra ima več situacij, v katerih mora igralec narediti izbiro, ki bo vplivala na njegovo celotno usodo. Eno od naslednjih vprašanj, ki se pojavijo sredi igre: kdo ubiti - Playboy ali Dwayne?

Prazgodovina

Playboy X in Dwayne Forge sta dva Afroamerikana, s katerima se protagonist Nicko Bellich seznani po selitvi v območje Bohan. Oba sta trdovratna zločinca, ki sta bila prijatelja že od zgodnjih let. Dwayne je kot starejši človek v svoje kriminalne zadeve pritegnil Terryja Stewarta (pravo ime Playboya), mu pomagal, da se je razvil v določene gangsterske višine, nato pa se je začel v zapor celo 16 let. Ko je odšel, je Playboy že zgradil majhen mafijski imperij, ki se je ukvarjal z zvodništvom in prodajo drog.


Med eno od misij, medtem ko delamo na Playboyju, se Dwayne vrne iz zapora. Trei je zelo sram zaradi tega dogodka in začasno postavi enega v svoje stanovanje. Na začetku so stari prijatelji nadaljevali s skupnim zločinom, vendar je zelo hitro Playboy spoznal, da Dwainovo vedenje ne bi bilo v prid njegovemu poslu. Forge je moralno obtičal v 90-ih, razmišlja stare koncepte in ni pripravljen spremeniti v sodobnih pogojih. Playboy začne stiskati Douinovo poslovanje. Preden je pristal v zaporu, je imel Dwayne striptiz klub "Triangle", ki je bil predmet njegovega ponosa. Toda takoj ko je sedel, je klub prevzel lastništvo nad podjetnikomposlovneži Dwayne je bil razburjen, ko je izvedel za to po odhodu, in po tem, ko je odšel iz Nica, ga je prosil, naj mu pomaga pri vrnitvi kluba. Skupaj ubijejo menedžerje klubov s svojo zaščito in klub se vrne prijatelju.


Playboyu se ta situacija popolnoma ne mara, začne se skrbeti, da ga bo prej ali slej stari prijatelj ubil. Pokliče protagonista igre in ga prosi, naj odstrani Dawine. Nekako se o tem nauči in po drugi strani kliče tudi Bellicha z naročilom za Playboy. Pravi, da mora razmišljati, oba sta črno-bela. Zdaj se mora Nico odločiti, koga naj ubije - Playboy ali Dwayne.

Ubistvo Playboya

Če se odločite, da greste na stran Dawine, boste morali poskusiti malo nad misijo. Toda nagrada bo primerna! Ko se Nico vrne domov z zvodnikom in razglasi svojo odločitev, ga poda do štirih stražarjev in pobegne. Z vsemi moramo se spopasti in se lotiti lova. Po kratkem času nas bo napadla še ena odreda varuhov Playboya, s katero se ne bomo ukvarjali. Po tem, smo tekli za zvodnika v pasu, kjer pride v slepo ulico. Poleg tega njegova pištola daje napako. Tukaj zvodnik ujame smrt. Kaj se bo zgodilo, če boste ubili Playboya? Nagrade so precej dobre. Najprej dobimo njegovo stanovanje. V njem je mimogrede Paschalka - kostum Clauda, ​​protagonist tretjega dela "DTA". Drugič, njegovo parkirišče v bližini hiše. Tretjič, in to, morda najpomembnejša stvar - Dwayne bo vašaprijatelj Lahko se zabavate skupaj, pojdite v bare in klube. In če se bo raven vašega prijateljstva dvignila nad 75%, potem lahko pokličete našega prijatelja in on bo poslal nekaj svojih prijateljev, da bi nam pomagali pri streljanju.

Dwayne's Murder

Če je vprašanje "kdo ubiti Playboy ali Dwayne?" se boste odločili za odstranitev starega zločinca Forge, potem bo misija veliko lažja kot v nasprotnem primeru. Na vhodu v njegovo stanovanje nas bo napadel star mož s palico. Ubili smo ga in odšli v sobo Duane. Ne bo se upiral in mirno dovolil, da bo usmrčen. Kaj se bo zgodilo, če boste ubili Dawine? Pluse so veliko manjše kot pri Playboyjevi smrti. Plačal bo 25 tisoč dolarjev in prenehal govoriti z nami.

Zaključek

Torej, kdo naj ubije - Playboy ali Doyne? Vse je odvisno od vaših želja, vendar večina dejavnikov še vedno pravi, da je najbolje, da rešite Forge. Kot je navedeno zgoraj, v tem primeru boste dobili stanovanje s parkiriščem, periodično podporo ognja, in kar je najpomembnejše - eno. Z vidika človeških odnosov je Dwayne prav tako bolj prijeten. Playboy je aroganten in nas vrže po umoru enega. Dwayne je zelo podoben zelo Nico Bellichu - osamljeni, zanikrni usodi, že starejši. Verjetno bi Nico sam izbiral.
Po smrti katerega koli od likov je vredno poklicati Rima, brata protagonista. Z njim bo potekal edinstven dialog, ki je odvisen od izbire Nica.

Sorodne publikacije