"Optimus Gang": sestava, glavna dejavnost

Sestava "Optimus Gang", sestavljena iz 5 oseb, je bila ustanovljena novembra 2013. Njihov kanal ima več kot sto video posnetkov, približno 800 tisoč naročnikov in več kot sto milijonov pogledov na lastni kanal. Na vrhuncu priljubljenosti v zimskem letu 2016 je Optimus Gang sprejel glavno publiko.

Sestava skupine "Optimus Gang"

Družba gejev vključuje:
 • Sasha Frutys (v kratkem Sanya) - deluje kot natakar v kavarni, bo odprla svojo mrežo barov po vsej državi, nato pa v drugih državah, na primer v Turčiji ali Egiptu. Rojen 18. novembra 1991 v mestu Sevastopol.
 • Boda Molekula (Boda) - deluje kot manekenka in bo v prihodnosti postala oblikovalec za invalide. Rojen 27. februarja 1995.
 • Vanya - kraj dela se ne oglašuje, morda ni najel, je bil rojen 30. januarja 1995, se ukvarja z oglaševanjem igralnic na kanalu "Optimus Ganges". V prihodnje namerava delati v večjih podjetjih, ki se ne bodo ukvarjala le z oglaševanjem v igralnicah.
 • Michael Oleynikov (kratko Misha) - rojstni dan 1. oktobra, še vedno študent. Študira na Poljskem, v Krakovski akademiji. Andrzej Frycz Mojjewski na Fakulteti za medicino in zdravstvene vede. V prihodnosti namerava delati za državno Polikliniko Ministrstva za notranje zadeve Ukrajine v regiji Dnipropetrovsk.
 • Obstaja tudi sekundarni značaj: Oleksiy Mayboroda, ki študira na 129. šoli v mestu Krasnodar. Zanima me 3D grafika. V prihodnosti namerava storitirazvoj tridimenzionalnih računalniških modelov ali video iger.

  Obseg dejavnosti skupine "Optimus Gang"

  Torej, Gang Optimus - kdo je to? To je ukrajinska ekipa, ki je posvečena snemanju in video instalaciji za ameriški video "Youtube". Objavljajo reklame o satiričnih temah, ki opisujejo življenjske razmere navadnih ukrajinskih fantov. Seveda je njihova ustvarjalnost posebna, vendar jim ne preprečuje, da bi bili zelo zanimivi ljudje. Priporočamo vam, da se seznanite z njihovim kanalom.

  Sorodne publikacije