Pregled Panasonic KX MB1500 MFP

Pred nekaj leti so bile laserske večnamenske naprave najdene le v prestižnih pisarnah. Danes so se razmere dramatično spremenile, tako da lahko ta vrsta aparata privošči domov vsakega povprečnega prebivalca naše države. Eden izmed najbolj priljubljenih modelov na domačem trgu je bil Panasonic KX MB1500. Odzivi mnogih uporabnikov ga opisujejo kot relativno poceni večnamensko napravo, ki se zaradi svoje skromne velikosti popolnoma prilega notranjosti vsakega prostora.
Splošni opis naprave MFU

Ohišje aparata je izdelano iz visokokakovostne plastike. Domači potrošniki so na voljo v črni, beli ali kombinirani barvni rešitvi. Dimenzije modela so 38x36x203 cm, teža pa približno 9 kg. Veliko lastnikov naprav imenuje tako skromno velikost pomembno prednost Panasonic KX MB1500. Navodila za uporabo stroja v elektronski obliki so vključena v standardni sklop pogona, skupaj z vsemi potrebnimi gonilniki za delo z računalnikom. Pri obravnavi MFM-ja v oči takoj zadene pomanjkanje pladnja za izhodne strani. Za napravo niso značilne nobene izvirne oblikovalske rešitve, zato jo lahko imenujemo standardna.

Krmiljenje

Nadzorna plošča se nahaja pod nagibom diagonale do ohišja, kar omogoča veliko lažje delo z njim. Pregledi lastnikov IFI so nepotrebni dokazi, da se nastavitve tiskanja lahko določijo s tem, štvstajanje iz namizju.


Razpoložljivost Russified meni - to je še ena značilnost Panasonic KX MB1500. Navodila za uporabo, ki prihaja z izdelkom, pomaga razumeti, celo novice nadzor. Hkrati pa je vse jasno in brez njega. Gumbi so velike in so dovolj daleč narazen, tako izključiti pomotoma pritisnete napačno tipko, ko vstopajo nalog. Na nadzorni plošči prav tako ugotovljeno enobarvni črno-beli zaslon, ki se prilega dve liniji (od katerih je vsak največ 16 znakov). V praksi je to dovolj, da deluje Panasonic KX MB1500.

Funkcionalnost

Naprava lahko deluje v treh načinih: tiskanje, skeniranje in kopiranje dokumentov. Prvi od teh funkcij, naprava opravlja precej hitro. Še posebej, lahko eno minuto modela Panasonic KX MB1500 natisne 18 listov. Tako deluje tiho. Najvišja ločljivost tiskanja je 600x600 pikslov. V načinu skeniranja lahko uporabnik samostojno izberite shranjeno kopijo. Njihova ločljivost je 19.200 točk, ki jih lahko imenujemo kar dostojno indikator. Opozoriti je treba, da naprava podpira praktično vse sodobne vrste datotek. Sprva je večnamenska naprava nameščena, ki omogoča združevanje različnih aplikacij ustvarjene dokumente in njihovo obdelavo. Govorimo o značilnostih kopiranje dokumentov z Panasonic KX MB1500 št. Opozoriti je treba na dejstvo, da lahko uporabnik določi zahtevane kopije obsegav mejah od 25 do 400 odstotkov od izvirnika, v eni seji pa lahko naprava izda največ 99 listov.

Kartuše

Da bi zagotovili najbolj ekonomično delovanje naprave, je priporočljivo kupiti originalne kartuše istega proizvajalca. Standardni komplet vključuje toner, katerega vir je 500 strani. Potem lahko uporabnik kupi kartušo za 1800 ali 5000 listov. Z gospodarskega vidika je druga možnost bolj ugodna. Predstavniki proizvajalca sami imenujejo model tonerja KX FAT407 idealno rešitev. Z njegovo namestitvijo ne bo nobenih težav niti za začetnike. Vse kar morate storiti je, da odprete sprednji pokrov in vstavite toner v režo.

Zaključek

Če povzamemo, je treba opozoriti, da je strošek Panasonic KX MB1500 v domačih trgovinah v okviru 5000 rubljev. Večina uporabnikov trdi, da je cena večnamenske naprave s tako dobro zmogljivostjo, enostavnim upravljanjem in visoko hitrostjo povsem upravičena. Ne pozabite na kompaktnost naprave, zaradi česar se popolnoma prilega vsaki notranjosti.

Sorodne publikacije