Podjetje AMIWA: pregledi rezervnih delov

Ljubezen do vožnje - ljubezen in snookas za nošenje. Tako pravi ljudska modrost. V okviru servisiranja avtomobila ga je treba razumeti na naslednji način: avtomobil je treba pravočasno poslati v diagnozo, en del pa je treba zamenjati z drugim, tako da je v pravem trenutku avtomobil pri roki v popolni pripravljenosti. Te lastniške resnice so znane vsem lastnikom vozil. Zdaj pa večinoma ne gre za domače avtomobile, ampak za tuje avtomobile, saj so večinoma avtomobili na ruskih cestah.

Znamka ali analogno

Kaj preprečuje vozniku, da popravi svoj avto dostojno? Odgovor je preprost:
 • visoka cena "avtohtonih" avtomobilskih delov;
 • veliko ponaredkov originalnih blagovnih znamk, ki obstajajo na avtomobilskem trgu.
 • Razmislite o teh stališčih bolj podrobno. Torej cena. Z njim je neločljivo povezan koncept blagovne znamke. Kaj je to? To je predvsem ime, ki je postalo sinonim za kakovost. To je bilo vedno tako. Vsaka avtokoncerja je ponosna na svoje "domače" podrobnosti in jo priporočajo le za zamenjavo tistih, ki nosijo njihove simbole. Od tu se zdi, da sledi en sam zaključek - treba je sprejeti le tiste dele, ki jih proizvaja avtomobilska znamka, ki ji avtomobil pripada. Je to res? Mogoče Vendar pa so se mnogi že soočali s situacijo, ko imajo tuji avtomobili, kupljeni v avtohišah in pred kratkim izvirajoči iz tovarniškega transporterja, lahko na stavbah svojih enot blagovne znamke drugih znamk. In to se ne šteje za poroko ali zmanjšanje kakovosti kot celote. Kako je to mogoče?


  In to se zgodi zato, kerAvtomobilski koncern, kot sta Toyota ali Mazda, je sklenil sporazume z več desetimi majhnimi specializiranimi avtomobilskimi podjetji, da bi jim dobavil ustrezne komponente. Zato lahko stroj na izhodu iz tovarne vsebuje takšne dele več kot polovico njihovega skupnega volumna, kar ne vpliva na njegovo kakovost. Navsezadnje bo pred izdajo čakal na preverjanje na več ravneh.
  Zato se lahko domneva, da bodo deli, ki sestavljajo avto, enako kakovostni kot rezervni deli te blagovne znamke. Toda povratne informacije potrošnikov trdijo nasprotno. Nadomestni deli so podvrženi drugemu nadzoru kakovosti in trpijo zaradi sprememb v proizvodnih tehnologijah, sprememb v dobaviteljih surovin in mnogih drugih vidikih. Tako se lahko kakovost podrobnosti istega proizvajalca sčasoma spremeni za boljše in slabše.

  Ali je vredno plačati več za izdelek z blagovno znamko, če obstajajo cenejši analogi? V tem kontekstu je primeren primer. To se zgodi tudi tako, da kupci, ki naročajo v katalogu rezervnih delov, včasih preplačajo blagovno znamko, ker so pri embalaži prišli s simbolom tovarne. V notranjosti je bil del z logotipom istega dobavitelja, s katerim je bila sklenjena avtorska pogodba. Kot je rečeno, če so podrobnosti enake, bi morali plačati več. Konec koncev ta dobavitelj poleg pogodbe o blagovni znamki neodvisno prodaja svoje izdelke pod svojim imenom in seveda veliko cenejši.

  Preverite kakovost

  Rezervni deli ali analogi bratov "native" - ​​vprašanje, ki ga vsakdo rešuje sam. Glavna stvar je, da nikoli ne hitite po svoji izbiri. Kaj?imenuje se - "priti" lahko z detajlom "domačega" proizvajalca in iz analognega, ker:
 • na avtomobilskem trgu vedno obstajajo ponaredki;
 • Tudi v obratih, ki proizvajajo originalne nadomestne dele, obstaja zakonska zveza.
 • Izkušen avtomobilist bo lahko razlikoval le visoko kakovostne dele od ponaredkov nizke kakovosti ali proizvodne napake po videzu. Toda neizkušen potrošnik bi moral vedeti, kaj je potrebno:
 • kupovati avtomobilske dele v preizkušenih trgovinah od dokazanega proizvajalca;
 • Bodite pozorni na kakovost embalaže - ne sme se raztrgati, umazati, brez identifikacijskih podatkov o izdelku in njegovem proizvajalcu;
 • Del ne sme imeti poškodb, sledi grobega ravnanja, vijaka, to je nekaj, kar ni značilno za to;
 • spremljati preglede na internetu za uporabo delov določenega proizvajalca v zadnjem času; lahko zaznamuje recesija kot produkt celo v dokazani blagovni znamki.
 • Seveda se lahko taki posredni znaki zakonske zveze filtrirajo le z jasnim pomanjkanjem ustave. Očitno je, da je kakovost surovine, iz katere je bil proizveden rezervni del, in to v bistvu glavna stvar v njem, pregledati navaden kupec le na izkušen način na svojem avtomobilu.

  Spoznavanje nove blagovne znamke

  Včasih se voznik navadi uporabljati samo enega ali dva proizvajalca, ki sta se dokazala. In ko jih v pravem trenutku ne more najti na avtomobilskem trgu, ali pa kakovost rezervnih delov teh podjetij ni bila na višini, potem obstaja resen problem, da možgani zlomijo: kaj vzeti?

  Želim, da se na avto nekaj ne nad povprečjem cenovnem razponu, ki poleg tega ne odpade na prvem potovanju na delo. Pogosto morate naključno kupiti dele. Recimo, da je v takem primeru izbira padla na podjetje AMIWA, v skladu s pregledi. Kaj vemo o njej? To je isti dobavitelj za proizvajalce avtomobilov. Avstralsko podjetje, katerega podjetja se večinoma nahajajo v Južni Koreji. Zato se v komentarjih njeni uporabniki pogosto imenujejo korejski. Podjetje je znano že od leta 1989. Prvotno se je specializiralo za proizvodnjo delov zavornega sistema avtomobila. Še vedno je njen "čip". V Južni Koreji se nahaja njihova proizvodnja. Ta blagovna znamka je last znanega avtomobilskega koncerna PPL Group (Kanada) - enega vodilnih svetovnih avtomobilskih komponent. Podjetje nenehno izboljšuje in širi trge za svoje izdelke.
  To je ena od prvih, ki se je pojavila kot rezervni deli za nove modele avtomobilov. To se lahko pohvali z nekaj podjetji na svetu. Če je bil leta 1994 AMIWA le del velike družbe Samsung Motors Corporation, je do leta 2010 postala ena vodilnih avtomobilskih podjetij v Aziji. Zdaj podaja pogodbene podatke za vodilne globalne skrbi: Chevrolet, Hyundai, Volvo in druge. Zato samo maloprodajne verige tega proizvoda spadajo v trgovsko verigo.
  AMIWA neprestano sodeluje na področju tehnologije in inovacij z vodilnimi svetovnimi voditelji avtomobilske industrije iz Nemčije, Francije, Japonske in Združenih držav. To ji ni omogočilo samo razširiti svojeizbor na račun plastičnih izdelkov in kombinacija gume in kovine, pa tudi postal avtor novega materiala - silikat. Bistveno poveča stabilnost delov tako v smislu obrabe kot tudi trdnosti. Trenutno so izdelki AMIWA vstopili na široko rusko tržišče avtomobilskih delov. V spletnih trgovinah lahko naročite skoraj vsak izdelek. Kljub nespornim uspehom je AMIWA na korejskem trgu bolj znana kot naša. Tu ni vsakdo, ki ga pozna in ni vedno zadovoljen s kakovostjo izdelkov s svojo simboliko.

  Ocene o kakovosti nadomestnih delov AMIWA

  Za ruske voznike ni znano, da je podjetje dobro poznano. Obstaja nekaj mnenj o AMIWA rezervnih delih. Naročila potekajo prek spletnih trgovin. Kaj danes pritegne ruske potrošnike v izdelke te blagovne znamke?
 • Del avtomobila lahko najdete praktično iz katerega koli svetovnega proizvajalca. To omogoča AMIWA, da se šteje za koristno nadomestilo za rezervne dele z blagovno znamko.
 • Široka paleta izdelkov.
 • Kakovost proizvodov jamči proizvajalec.
 • Stroški delov so na voljo številnim voznikom.
 • Glede na preglede rezervnih delov podjetje AMIWA proizvaja bolj kvalitativno tiste, ki so postali osnova za njegovo proizvodnjo - podrobnosti o zavornem sistemu avtomobila. Toda podjetje se ukvarja z dobavo in ležaji nosilcev, seiblok, različnih filtrov, SHRUS-a in mnogih drugih stvari za več deset avtomobilskih znamk. Oglejmo si nekaj mnenj o rezervnih delih AMIWA. Na splošno lahko misli o njih označimo kot dvoumne. Včasih so diametralno nasprotni: eno in istopredmet lahko kupite kakovostno in očitno premalo. Toda poroka? Skrajna polarnost odnosov potrošnikov do istega blaga tega proizvajalca domnevno polni trg s ponaredki. Kakovost tovarne je sčasoma bolj ali manj konstantna in nima ostrih padcev. Raznolikost v svetovni znamki ne more biti. In ona ... je. Zato je treba pri izbiri te blagovne znamke paziti.

  Zavorne obloge

  V vozilu je dovolj delov, ki ne vplivajo na njegove funkcionalne značilnosti. Za nekatere pa seveda ni vredno rešiti, ker je od njih neposredno odvisno človeško življenje.
  Po pregledih so zavorne ploščice AMIWA izdelane iz kakovostnih materialov, če se uporabljajo, kot da bi delovale, kot bi morale, brez zamud, vzdrževanje vzdrževati, ne glede na naravo vožnje. Cena za njih se razlikuje glede na prodajalca, vendar ostaja v stabilnem nizkocenovnem razponu.

  Podpora

  Kaj je pozitivno glede podpore AMIWA za podpore? Potrošniki razlikujejo naslednje pozitivne značilnosti:
 • nizke stroške rezervnih delov v primerjavi z originalnimi;
 • kazalniki odpornosti proti obrabi in trajnosti - nadpovprečno;
 • deli praktično enako konkurirajo "domačim" komponentam od proizvajalca avtomobila.
 • Silentblocks

  Med komentarji o rezervnih delih AMIWA so povratne informacije o tihih blokih večinoma le pozitivne lastnosti. Potrošniki bodo nato ocenili svoje izkušnje z uporabo teh rezervnih delov:
 • trajnost;
 • število zakonskih zvezblizu ničle;
 • velikost tihih blokov je idealna za mesta njihove namestitve;
 • cene so v nizkem in srednjem cenovnem razponu.
 • Potrošniki, ki so prejeli slabe podrobnosti, so opozorili na dejstvo, da se zakonska zveza zniža na naslednje kazalnike:
 • kratkotrajni proizvodi (za pol leta, obrabljeni);
 • se ne prilegajo po velikosti: prilagoditi se morate na stroju in celo vrtati.
 • Filtri

  Čist zrak v kabini je ena od prednosti avtomobila. Pomaga ne le okusom "jelk", temveč tudi filtre.
  ​​Glede na preglede, filtri AMIWA proizvajajo ne samo zrak, ampak tudi olje. Oba sta pogosto ponaredek. Zato potrošniki včasih prejemajo blago nizke kakovosti, ki se razlikuje v naslednjih vrstah značilnosti:
 • grobo izdelani;
 • oznake za lepilo;
 • Dimenzije niso izpolnjene: tesen vstop na svoje običajno mesto;
 • slaba je kakovost ulivanja;
 • tesnilna masa je neenakomerno razporejena in se hitro poruši;
 • Glavni material izdelka je tanek, kodrasti.
 • Seveda taki izdelki ne bodo trajali dolgo in ne bodo jasno pripisani razredu blagovnih znamk. Ampak, če v rokah kupec dobi originalni rezervni del iz te družbe, potem trditve, da to praktično ne zgodi. In nizke stroške in sploh je izločila iz konkurence med analogi.

  Obrvi, prah

  AMIWA upravičeno premaga povpraševanje potrošnikov: poceni in kakovost rezervnih delov gre tu skupaj. Od tu - veliko ponaredkov: nekaj podrobnosti - več, ki - manj. Razmislite o SHRUS. To je totečaj enake kotne hitrosti avtomobila. Gube AMIWA ocen so večinoma dobre. To je eden od najboljših izdelkov družbe. Poleg tega z nakupom teh rezervnih delov dobite manj možnosti, da bi prišli v ponaredek. Vendar, če pade manjši vzorec, ima običajno težave s prahom. Ne končajo svojega mandata in hitro zahtevajo zamenjavo. Težave s tovarniškimi napakami AMIWA se kot odziv ne sme pojaviti. Poleg tega potrošniki v pripombah opozarjajo, kako pomembno je pri naročanju BRUSov, da poznajo njihovo opremo, ki jo je treba takoj po prejemu preveriti. Skupaj s podrobnostmi mora biti žaga, kot tudi objemke, mazivo, pesta vijakov in zaklepni obroči. Izdelki morajo biti tovarniško označeni, AMIWA pa na originalni embalaži.

  Ležaji

  AMIWA-jevi ležaji, po mnenju strokovnjakov, se običajno postavijo na avtomobile različnih znamk "Ford" ali "Mazda". Kakovost teh rezervnih delov je lahko drugačna - kdo jih bo ujel.

  AMIWA ročice: pregledi

  Sestavni del zavornega sistema vsakega sodobnega avtomobila - blazinice. Zaradi njihove interakcije z diski se ustvari enako zaviranje. Hitrost njihovega delovanja rešuje življenja samih pešcev in avtomobilistov. Mnogi proizvajalci blazinic pogosto ne morejo odstraniti svoje napake v obliki škripanja, škripanja ali drugega zvoka, pogosto na samem začetku delovanja. Nekateri zaprejo to pomanjkljivost in se vozijo z odprtimi okni. Toda to ni rešitev. ZaPrvotni izdelek tega podjetja ni podobno pomanjkljivost. In takšne ocene o AMIWA kabinah pritegnejo veliko zanimanja.

  Sklepna ugotovitev

  AMIWA je avstralsko podjetje, vendar se zaradi svoje lokacije njegovi glavni kupci imenujejo korejski potrošniki. Opazen je tudi za svoje izdelke, ki so poudarjeni predvsem na korejskih avtomobilih. Cena rezervnih delov kupcev je ocenjena kot povprečna in pod povprečjem. Vendar pa so proizvodi tega proizvajalca zaradi svoje kakovosti in priljubljenosti pogosto izpostavljeni ponarejanju, kar zmanjšuje povpraševanje po njih. Poleg tega v nekaterih primerih ni mogoče izključiti proizvodnih pomanjkljivosti. Glede na preglede ni običajna in tipična za nove skupine izdelkov, ki jih obvlada ta proizvajalec. Žal ne bo mogoče zavarovati pred neuspešnimi prevzemi, vendar se lahko malo zaščitite tako, da preverite:
 • izvirnost embalaže in videz izdelka;
 • številka izdelka in logotip AMIWA;
 • pregledi tistih, ki so v zadnjem času kupili iste izdelke.
 • Pri analiziranju pregledov se morate naučiti, kako zavrniti prilagojene komentarje. Tako je očitno, da vsi 100% odpravijo vse dvome in da se morajo pripraviti na morebiten neuspešen nakup. Zato je treba nakup novih rezervnih delov opraviti v ugledu dobre strani trgovine. V tem primeru vedno opravite preglede in jih hranite za čas garancijskega obdobja. Ocena tovarniško kakovostnega proizvoda te blagovne znamke je razdeljena med uporabnike, kot sledi:
 • Najboljši položaj danih komponent zavornega sistemaavto.
 • Rahlo spodnji položaj v pušah, ležajih in filtrih. Med njimi spada v zakon.
 • Vozniki avtomobilov, ki so med svojim obratovanjem kupovali amortizerje, so opazili nekoliko togost.
 • AMIWA je zaslužena blagovna znamka. To ni paker in ne posrednik. Z aktivnim sodelovanjem z vodilnimi svetovnimi avtomobilskimi podjetji na področju tehnologije se osredotoča predvsem na razvoj in uporabo lastnih inovacij, izboljšanje proizvodnje in uvajanje novih materialov v vsakdanje življenje. Zahvaljujoč takim podjetjem postajajo okvare strojev vse manj in popravila so cenejša.

  Sorodne publikacije