Znak Tonyja Sitraanija v GTA 3: biografija in zanimiva dejstva

GTA je v seriji računalniških iger vedno nepozaben junak in zaplet. Začenši s tretjim delom, ko so razvijalci popolnoma premaknili igro v 3D svet, so liki našli svoje obraze in znake. Pred tem so bili vsi junaki le pogojni - zaplet je bil predstavljen igralcu s preprostimi telefonskimi pogovori, pogled na vrh in preprosta grafika pa ni omogočila ustvarjanja polnopravnih ljudi. S prihodom "GTA 3" se je vse dramatično spremenilo. Igra je postala polnopravna zaplet, ki poteka od misije do misije. Vsaka naloga se začne s celozaslonskim ohranjevalnikom zaslona, ​​ki nam kaže znake, njihov odnos in razkriva del ploskve.


Protagonist "GTA 3" se je izkazal za precej zamegljen in povprečen, za razliko od manjših likov. Eden od njih se lahko imenuje Toni Cipriani. Potem boste izvedeli vse o tem junaku: kje se sreča, kakšen je njegov značaj, vloga v zapletu in tako naprej.

Kje ga najdemo?

Začnimo z dejstvom, da je Tony sekundarni junak "GTA 3" in glavni lik v zgodbah Liberty City. V tretjem delu ne igra zadnje vloge, tako da lahko v času igranja na parceli v dveh igrah naredite popolnoma natančen portret junaka. Začnimo z biografijo Tonyja Siprianija v GTA 3. V tretjem delu igre se junak sreča z igralcem, ko se srečata z mafijsko družino Leone. Ima visoko mesto v organizaciji in opravlja nalogo. Na začetku so misije povezane z zasebnim izsiljevanjem denarja v kontroli, uničenjem sovražnih skupin vozil in rešitvijo.vprašanja in razlike med družinskimi člani.


V Liberty City Stories se Antonio popolnoma razkrije. Omeniti je treba, da je lik v obeh igrah nekoliko drugačen. V "GTA 3" je Tony Sipriani poln in nizek, medtem ko je v Liberty City Stories njegova modelka zelo majhna. Obe različici posnetkov zaslona v tem članku lahko primerjate. V seriji vej boste izvedeli več o Antonijevi biografiji, pa tudi o zgodovini njegove družine in mafije. Zgodba igre vam bo povedala dogodke po vrnitvi junaka v Liberty Cityju in njegove poznejše akcije v kriminalnem poslu. Dogodki so pred zgodbo tretjega dela, ki bo pomagal odkriti in razumeti veliko trenutkov v glavni igri o Claudeu.

Zgodovina Tonyja Siprianyja

Tako je bil junak rojen v Portlandu v italijanski družini. Mama z imenom Ma Sepriani je vzgajala svojega sina samo, ker se njen oče v zapletu niti ne omenja. Kot rezultat, Tony preživi veliko časa s svojo materjo, kar je mogoče opaziti v ohranjevalnikih zaslona pred misijami. Verjetno je oče heroja član mafijske družine Leone, zato je naš lik začel delati zanje. V otroštvu in mladosti je ves čas preživel v matični restavraciji, ki je postala pravi družinski dom rodu Sypriana. V "GTA 3" vedno preživi svoj čas z materjo in ga lahko najdete v tej restavraciji. Pri tem so se razvijalci odločili za dokončanje seznanitve igralca z osebnostjo Antonia in njegovega otroštva. Nekaj ​​podrobnosti, ki jih lahko ujamete v luminusnih pogovorih med prehodom. Vendar pa v tem času, razvijalci niso plačali dovolj pozornostiobdelavo junakov, ki daje vse moči za ustvarjanje zanimive igre.
Tony je brez dvoma poslušal vodjo družine Leone - Salvatore. Če mu je bilo naročeno, da ubije osebo, je to storil brez vprašanj. Po enem izmed umorov je nekaj šlo narobe in junak je bil prisiljen zapustiti Liberty City za nedoločen čas, dokler se hiper okoli primera ni zmanjšal. Po 4 letih se Tony Sipriani vrne v svoj rodni kraj. Leta 1998 se je začel igrati Liberty City Stories.

Vrnitev domov

Kot se običajno dogaja v podobnih zgodbah, se po vrnitvi junaka nič ne zgodi kot prej. Zato mora Toni začeti iz nič. Med odsotnostjo mafije, Leone ni stal mirno in ni pričakoval protagonista - njegovo mesto so že zasedli drugi člani tolpe. Zdaj je Cypriany na samem dnevu kriminalnega sveta Liberty Cityja, ki mu sploh ne ustreza. Junak se odloči, da bo prevzel pobudo v svojih rokah in obnovil zaupanje vodje Salvatoreja Leoneja. Na splošno je zaplet klasična zgodba o človeku, ki je izgubil vse in si želi za vsako ceno vzeti svoje. Toni Cipriani začenja dolg in trnovit način, pri čemer je zasluženo spoštoval Salvatorja. Mimogrede, mesto v mafijski družini je zasedel še en konkurent - Vincenzo Chilli. Še pred odhodom Vincenzo ni prepoznal protagonista in si prizadeval za njegovo mesto. V odsotnosti Cipriana v Chillu se je zdelo, da je v kriminalnem svetu velika priložnost. Po vrnitvi na primer v Vincenzo ne gredo tako, kot bi si želeli.
Poleg tega je dovolj, da Antonio namerava vrniti verodostojnost in ugleduspešno Kot rezultat nenehnega dela na čelu družine, junak uspelo obnoviti zaupanje Salvatore. Videti je, da želi Vincenzo skleniti mir z zapriseženim sovražnikom, da bi rešil svoj položaj v hierarhiji. Vendar se je Chillie odločila načrtovati poskus našega protagonista na Atlantskem letalstvu. Toda načrt se izkaže za neuspeh - Tony uspe ubiti vse, vključno s Chillijem samim. Glede na parcelo je bil Vincenzo zelo vesel, tako da je bil na njegovem grobu vpisan: "In vendar ni imel sreče."

Donov mandat

Vračanje Tonija Ciprianija na ugled je nesporno. Sredi igre mora ubiti župana Liberty Cityja. Tudi naš junak naredi velik prispevek k vojni na družine in Syndakko postrvi, prav tako je ostalo brez nadzora Leone organe. V prihodnosti bo protagonist začel delati kot kandidat za župane mesta Donald Lava. Ampak to ni pomagalo na volitvah - župan je bil predstavnik druge frakcije, ki izhajajo iz Salvatore Leone je bil obtožen na podlagi številnih člankov in zaprli. Tony v tej epizodi mora delovati kot odvetnik svojega šefa. Po izpustitvi Salvatora iz zapora, protagonist ponovno prevzame pretekle primere in se vrne na delo župana. Vendar pa so ga ugrabili fantje Torina. Skupaj z Leoneom ubijejo ugrabitelja.

Dogodki iz leta 2001

Do leta 2001 je Toni Sypriana postal eden glavnih organov v mafiji Leone. Tri leta je junak uspel vrniti ves ugled in spoštovanje, ki je bilo izgubljeno v njegovi odsotnosti - višjeAntonio je bil samo Salvatore. Istočasno je sin Sitraani svojega očeta predstavil glavnemu junaku "GTA 3". V GTA3 se Tony Sipriany sooča z igralcem, ki je kul in miren. Ves svoj prosti čas preživi s svojo mamo in v restavraciji. Claude vedno pride do njega po naročilu skozi igro.

Nekaj ​​dejstev

Med prenosom zgodb Liberty City ste lahko videli, da Ma Sypriana nenehno izraža svoje nezadovoljstvo zaradi izgube svojega sina. Že 3 leta ima dovolj časa, da ga nahrani. Tudi v "GTA 3" lahko najdete Tonyjev dom v Portlandu. V tretjem delu je skoraj popolnoma razstavljen in zaprt s stožci za cestne ograje. Razlogi, zakaj se je to zgodilo, niso razkriti. Drugo dejstvo - v končni različici igre razvijalci odločili, da popolnoma spremeniti podobo junaka.

Povzetek

Antonio Sipriani je eden izmed najbolj zanimivih in karizmatičnih likov v prejšnjih igrah serije GTA. Bodite prepričani, da preberete Liberty City Stories, če vam je všeč ta junak, medtem ko gre skozi tretji del.

Sorodne publikacije