Alarm "Starline B9": navodila za montažo in uporabo

Kompleks zaščitnih ukrepov za zaščito avtomobila zagotavljajo različni sistemi, med katerimi je tudi avtomobilski alarm "Starline B9". Kompleks ne le ščiti vozilo, ampak tudi daje vozniku zaupanje, da je avto v redu. Opozorilo "Starline B9" zagotavlja popolne informacije o stanju vozila, kar lastniku omogoča, da ostane miren med dolgimi poslovnimi potovanji.

Funkcije signalizacije

Varnostni sistem Starline B9 nadzoruje več območij hkrati:
 • Pokrov motorja, vrata in prtljažnik avtomobila se krmilijo s končnimi stikali.
 • Kolesa, karoserija in okna so dvo-stopenjski senzor udarca.
 • Digitalni in konvencionalni releji - zagon motorja.
 • Osvetlitev avtomobila s senzorjem napetosti.
 • Stikalo končne tipke za parkirno zavoro.
 • Izbor in prestrezanje sistemske kode je nemogoče zaradi izvirne kontrolne kode in kodiranja algoritma "svoje". Začetno stanje alarma "Starline B9" se shrani, ko je izklopljeno in se po vračilu napajanja ponovno zažene. Blokada motorja ostane nespremenjena, ko je električna energija izklopljena, če je avto zaščiten v času odklopa. Cikli alarma so omejeni s senzorji. Alarm za prekinitev je lahko brez odstranitve avtomobila iz režima zaščite.


  Varnostne in zaščitne funkcije

  V skladu z navodili,Alarmni sistem "Starline B9" je opremljen z bogatim naborom funkcij, vključno s funkcijsko aktivacijo agregata, odvisno od temperature in časa. In tudi daljinski zagon motorja.
  Alarmni sistem "Starline B9" je opremljen z naslednjimi funkcijami:
 • Vključitev alarma, ko so senzorji aktivirani v zaščitnem načinu. Na daljinski upravljalnik se pošlje povratno sporočilo in alarmno sporočilo.
 • Avtomatsko blokiranje motorja avtomobila, ko se način aktiviranja imobilizatorja aktivira 30 sekund po ugasnitvi vžiga, ne glede na aktiviran način zaščite.
 • Glede na programiranje v načinu preprečevanja kraje, pride do naslednjega: blokiranje motorja, avtomatsko zapiranje vrat v prvih 30 sekundah, nato pa trajno.
 • Turbotaymer način za turbo avtomobile. Podpira delovanje motorja po zaustavitvi vžiga do popolne zaustavitve turbine. Z istočasnim aktiviranjem varnostni sistem začasno blokira vhode za vžig in onemogoči senzor udarca mimo motorja. Nastavitev na zaščiti se izvede po odklopu tega načina.
 • Onemogočanje zaščitnega načina se lahko izvede brez nakita z osebnim kodnim naborom ali drugimi funkcijami. V obeh primerih za odstranitev avtomobila iz zaščite pojdite na servisni gumb.
 • Osebna koda za klic v sili se lahko programira in vsebuje do tri številke.
 • Ko se izvlečete iz signalnih priključkov centralne enoteAvtomobil "Starline B9" ostaja pod zaščito, odklepanje motorja pa ne pride. • Servisne funkcije sistema

  V alarmnem sistemu "Starline B9" so na voljo številne storitvene funkcije: tiha zaščita, zaščitni način pri delujočem motorju, panični način, tihi vklop in izklop funkcij iskanje avtomobilov in delo z moduli GPS /GSM. Sistem samodejno diagnosticira stanje senzorjev, obide območje napak in izda popolno poročilo. Obstaja več načinov za zagon motorja: daljinski upravljalnik z daljinskim upravljalnikom, vklop časovnika, budilka ali temperatura. Sistem lahko programirate glede na značilnosti vozila - prisotnost avtomatskega ali ročnega menjalnika, različne vrste pogonskih enot.

  Komplet alarmov

  Varnostni sistem Starline je opremljen z naslednjo opremo:
 • komplet Starline B9: centralna enota, antena s sprejemnim modulom, temperaturno tipalo, tipka za klicanje, komplet kablov.
 • Dvo-ravni senzor udarca. Popravi močne in šibke udarce, ki jih sistem reagira z nizom kratkih piskov ali aktiviranjem popolnega alarma.
 • Temperaturno tipalo za motor.
 • Daljinski upravljalniki - tipkovnica brez zaslona in povratne informacije ter obesek za ključe z LCD zaslonom in povratne informacije.
 • Navodila za uporabo "Starline B9".
 • Svetleča dioda, nameščena v vozilu, služi kot indikator načina delovanja.
 • Stikalo v sili - ključ, kinameščen v avtomobilu tako, da ima prost dostop, vendar je njegova lokacija skrita.
 • Dokumentacija za namestitev in uporabo - Navodila za "Starline B9", garancijski list, servisni papir.
 • Daljinske ključavnice

  Komplet alarmnih naprav za avtomobil vključuje dva ključna ključa - glavni in pomožni. Prva je opremljena z zaslonom s tekočimi kristali in tremi ključi skupaj s funkcijo povratne informacije. Trenutno stanje avtomobilskega alarma se prikaže na zaslonu tipkovnice z uporabo jasnih ikon. Programiranje sistema, v skladu z navodilom "Starline B9", se izvaja s pomočjo ključa. Na zaslonu tipkovnice so prikazane informacije, kot so notranja temperatura in motor vozila, dodatni parametri. 15-voltna baterija AAA deluje kot baterija. Njena obremenitev traja 6-9 mesecev delovanja ključa, odvisno od intenzivnosti in pogostosti uporabe.

  Dodeljevanje obeskov za ključe

  Na obeh gumbih daljinskega upravljalnika je dodelitev gumbov enaka:
 • Tipka 1. Aktivira zaščitni način, zaklene ključavnico, nadzoruje nivo senzorja trka.
 • Tipka 2. Onemogoči stražni način, odklene ključavnice, onemogoči alarme. Nadzoruje način proti zanki z dodatnim senzorjem.
 • Tipka 3. Aktivira prikaz temperature, zajema stanje alarma, vključuje dodatni kanal in kurzor za izbiro funkcij.
 • Prednosti signalizacijskega sistema "Starline B9"

  Predstavljen je modelAvtomobilski alarm med podobnimi varnostnimi sistemi je eden najvišjih položajev. Področje uporabe signalizacije je bistveno razširjeno z možnostjo priključitve dodatnih modulov - ultrazvočnih, mikrovalovnih, tlačnih in nagibnih senzorjev. Sam sistem temelji na tipu releja, kar omogoča namestitev kompleksa kjerkoli v avtomobilu. Starline DRRTM zagotavlja blokiranje strojnih vozlišč. Centralna alarmna enota je sestavljena iz 7 relejev, ki krmilijo električne ključavnice, vžig, zaganjalnik, svetlobo in zvok ter drugo opremo. Značilnost signalizacije "Starline" je možnost daljinskega krmiljenja sistema s pomočjo GSM kanalov na njihovem območju pokrivanja. Preprosto povedano, lahko upravljate varnostni sistem z običajnim telefonom. Če želite uporabiti to funkcijo, morate namestiti modul GSM. Naprava je opremljena s tremi dodatnimi vhodi za opremo. Na telefonu se ob sprožitvi senzorjev pošlje klic ali sporočilo SMS z obvestilom lastnika avtomobila o dogodku.

  Priporočila

  Avtomobilski alarmni sistem "Starline B9" je nameščen na vozilih z 12 voltnim omrežjem na vozilu. V skladu s priročnikom "Starline B9" je zaželeno, da centralno krmilno enoto postavite na težko dostopno mesto. V večini primerov je enota postavljena pod armaturno ploščo. Na vetrobranskem steklu sta nameščena antena in oddajnik, kar zagotavlja maksimalni radij slednjega. Merjenje temperature senzorja v kabiniAvto se nahaja v modulu, v povezavi s katerim je treba njegovo lokacijo skrbno premisliti. Priporočljivo je, da se napravi tako, da ne spadajo v področje uporabe neposredni sončni svetlobi, sistemi ogrevanja in drugih virov toplote. senzor za električni udar tudi najbolje uvrščena v kabini, ker za njega, da redno in enostaven dostop do nastavitev. V tem primeru mora biti trdno pritrjen na telo. Temperaturni senzor je pritrjen na motor ali na njegove kovinske dele. Samodejni zagon motorja deluje pravilno le, če natančno merite temperaturo.
  Na skritem, a dostopnem mestu za voznika je servisni ključ Valet. Ne postavljajte na kraje, kjer ni hitrega dostopa, saj je tipka običajno potrebna v nujnih primerih. Sluga aktiviranje izvaja predvsem pri pošiljanju avto za popravilo postaje. V tem načinu nepovezanih alarmnih funkcij, tako da ni potrebe, da bi serviser verige iz sistema.

  Sorodne publikacije