Katera številka lahko pokliče operaterja sistema Kyivstar?

Včasih je težko obravnavati vprašanja, povezana z mobilno komunikacijo. Na primer, ugotovite, katere možnosti v sobi delujejo ali za katere se denar redno umakne. Tudi tehnična vprašanja, ki se nanašajo na vzpostavitev interneta na mobilni napravi ali domačem računalniku, se lahko pojavijo pri naročnikih sistema Kyivstar. Podporno službo, ki jo organizira ta operater in ponudnik storitev, lahko pomagamo. Kako lahko pokličem operaterja sistema Kyivstar? Iz katerega telefona lahko to storite? Možnost uporabe operaterjeve pomoči pri gostovanju? Ta vprašanja bomo obravnavali v trenutnem članku.

Koga podpira storitev za stranke?

Preden odgovorite na vprašanje, kako poklicati operaterja Kyivstar z mobilnega in stacionarnega telefona, je treba odgovoriti na nekaj besed o tem, kdo natančno lahko dobite pomoč usposobljenega osebja kontaktnega centra. V bistvu vam podporna linija omogoča, da dobite nasvete tako od trenutnih uporabnikov interneta (doma) kot ponudnika storitev in mobilnih storitev, ki jih razmišljamo, kot tudi tistih, ki nameravajo postati uradna stranka podjetja. Tiste naročnike, ki že imajo sklenjeno pogodbo s podjetjem Kyivstar, lahko razdelimo v več kategorij:

 • Osebe, servisirane v sistemu "Vip".
 • Osebe, ki uporabljajo storitve povezovanja z naročniškim plačilnim sistemom.
 • Stranke,servisirano s pogodbo (podobno kot pri postpaid plačilnem sistemu se plačilo za komunikacijske storitve opravi šele po tem, ko je mesec potekel in se zaračuna podjetje-ponudnik storitev).
 • Uporabniki interneta doma.
 • Naslov za linijo podpore za predplačniške uporabnike

  Zato, če pogoji sporazuma določajo, da se storitve opravljajo na naročniškem plačilnem sistemu - to je pred naročanjem /dostopom do interneta ali pošiljanjem sporočila, mora naročnik opraviti Če želite račun za določen znesek, potem morate poklicati številko 466. Potem se bo stranka pojavila v glasovnem meniju. Mimogrede, preko tega avtomatskega sistema lahko dobite tudi zanimive "informacije o predlogi". Če je vaše vprašanje točno to - na primer, ste želeli pobrati tarifo ali ugotoviti ravnotežje, potem je povsem mogoče, da jo izkoristite. V nasprotnem primeru boste morali počakati na odgovor operaterja. Da se ne ujamete v seznam postavk in delov, morate vedeti, da mora biti zaporedje dejanj naslednje: najprej kliknite na številko 3 9 in končno - 9.
  Prosimo, upoštevajte, da lahko brez stika s kontaktno službo operaterja s kartico SIM kličete s stacionarne naprave, tako da pokličete številko, ki je navedena na uradni spletni strani podjetja.

  Klicanje podpore za domače uporabnike interneta

  Klicanje operaterja Kyivstar lahko uporabljajo tudi stranke, ki uporabljajo zgolj domače internetne storitve od zgoraj navedenihoperaterja V tem primeru obstaja več možnosti izbiranja:
 • Prvi je klic na SIM kartico Kyivstar (na voljo je, seveda) - 460.
 • Drugi je klic iz mestne številke (ta možnost je primerna za tiste, ki ne uporablja storitev govorne komunikacije prej imenovanega operaterja) - 0800360-04-60.
 • Klicanje podporne službe za kontaktne osebe

  Za razširitve klicatelja obstajajo tudi osebni sistemi za klicanje:
 • Lahko se obrnete na mobilni pripomoček z isto kratko številko 466 (hkrati, da prejmete resnično pomoč, morate dosledno vnesti številke točk 7 9).
 • Iz mesta "govoriti" in dobiti strokovne nasvete, ki jih lahko pokličete na + 38044466-04-66
 • Kako poklicati operaterja v živo "Kyivstar" v VIP stranke?

  Za privilegirano skupino naročnikov z VIP statusom je bila razvita ločena storitev. Lahko ga pokličete tako, da vnesete kratko številko podpore - 466 (in izberete razdelek 2).

  Lahko pokličete operaterja sistema Kyivstar iz gostovanja?

  Da bi odpravili odpoved velikih zneskov za komuniciranje v gostovanju s strokovnjaki kontaktnega centra, upravljavec podjetja Kyivstar ponuja uporabo storitve naročanja povratnega klica. Shema izgleda takole:
 • Naročnik, ki mora stopiti v stik s klicnim centrom zunaj svoje regije, pokliče zahtevo * 105 * 466 #.
 • Naprava, iz katere je bil USSD poslan, od operaterja prejme sporočilo o potrditvi.
 • Naročnik po določenem času prejme dohodni klicspecialist, ki je sprejel njegovo naročilo.
 • Takšna storitev je brezplačna - ena minuta bo stala enakovredno 5 grivni (+ 75% skupnih stroškov storitve se bo ohranilo v korist pokojninskega sklada).

  Dodatne informacije za stik s službo za pomoč uporabnikom

  Bodite pozorni na obstoječe in potencialne stranke operaterja sistema Kyivstar:
 • Lahko pokličete številko 477 in uporabite glasovno storitev, če vam ni treba odgovarjati na vprašanja o Vaša številka Kyivstar je operater. Število (kako klicati naročnike, ki razpravljajo pod različnimi pogoji), je bil kontaktni center določen prej.
 • Druga kombinacija tipk, s katero lahko vtipkate glas službenika za pomoč uporabnikom, je - 299 (prej morate poklicati 466).
 • Če prejšnje različice "obvoda" glasovnega sistema ne delujejo, poskusite poklicati 8 in nato 9. Ta metoda lahko pomaga stopiti v stik s strokovnjakom, ne zmeden z labirintom delov in točk avtomatskega govornega sistema.
 • Sorodne publikacije