Pregled Digma Freedrive 200 in pregledi strank

DVR Digma Freedrive 200 je OEM model, to je naprava, ki jo je razvilo drugo podjetje, vendar je proizvajalec dal dobro za distribucijo pripomočka s strani drugih proizvajalcev in pod katerimkoli imenom. Poleg tega lahko distributer vnese nekaj sprememb v "polnjenje", kot tudi napravo programske opreme, vendar brez kritičnih odstopanj od izvirnika.

Praviloma so takšni modeli OEM precej uspešni in nekje celo boljši od osnovne zasnove, vendar obstajajo resne napake distributerjev, čeprav z redko izjemo. Poskusili bomo videti, kaj se je zgodilo v primeru Digma Freedrive 200. Naprava ima veliko dvoumnih odzivov: na eni strani uporabniki občudujejo in mu pojejo ditirambi, po drugi strani pa bahajo, kaj je svet vreden, zato je nekaj, s čimer se ukvarjamo.


Torej je predmet današnjega pregleda DVR Digma Freedrive 200. Glavne značilnosti pripomočka, njegove prednosti in slabosti bomo označili ob upoštevanju mnenja strokovnjakov v tej panogi in odzivov povprečnih lastnikov naprave.

Vsebina paketa

Naprava gre v lepo belo škatlo gostega kartona, pobarvane s sivimi trikotniki. Sprednji del paketa posname fotografijo same naprave in ikone glavnih funkcij pripomočka, torej neke vrste grafične specifikacije.
Na koncu si lahko ogledate bolj seznanjen seznam specifikacij in na zadnjem delu seznama dostav s seznamom vsakega elementa. Po celotnem obodu so oznake in drugi trgovciokolica, značilna za izdelek, ki je še vedno kupec na polici trgovine.


V škatli boste videli:
 • DVR sam Digma Freedrive 200 (965249 - koda OEM);
 • Adapter za avtomobilski vžigalnik z izhodom USB;
 • 4-metrski vodnik za napajanje naprave;
 • kabel za sinhronizacijo z osebnim računalnikom;
 • komplet kavljev (8 kosov) za pritrditev na steklo;
 • sesalnik;
 • navodila za uporabo;
 • garancijska kartica.
 • Paket se lahko imenuje popoln, to je po vrsti "pridobivanje in uporaba". Sodeč po komentarjih lastnikov o DVR, so uporabniki Digma Freedrive 200 še posebej zadovoljni z dolgo štirimetrsko linijo, ki je dovolj za prenos kabine katerega koli avtomobila. Kljuke za ta posel tudi niso izravnali in trdno držali na samolepilnih trakovih.

  Značilnosti dodatkov

  Kar se tiče naivneža, potem nanj ni vprašanj - dobro se držijo. Ampak tukaj je oklepaj nekakšne nejasne povezave s samim pripomočkom. Zdi se, da ni nobenega krča, brez luffa, nobenih drugih slabosti, tukaj je samo zatičen preveč tesen in jezik zaklepa je taktilno nerazumljiv. Torej se morate nekako prilagoditi in navaditi na originalno sponko. Prav tako je treba omeniti USB vmesnik za napajanje naprave. Kljub široki prevladi sodobnega mikroporta je naš anketiranec prejel zastarelo mini pristanišče. Uporabniki na tem računu dopuščajo nedvoumno povratno informacijo o DVR Digma Freedrive 200, ki je proizvajalca označil za tako starodavni vmesnik. Tisti, ki so se navadili na polnjenje telefona s takimi adapterji,v avtomobilu je treba ohraniti rezervno možnost z izhodom micro-USB. Kateri motivi, ki jih je v tem primeru vodil razvijalec pripomočkov, ni povsem jasno, zato je jasen minus v oceni pripomočka.

  Videz

  Kar zadeva oblikovanje, je tukaj vse v redu. Videz lahko imenujemo uspešen: brez odvečnih elementov, razporejenih na vseh obrazih, brez tečajev in majhnih oklepajev, ki bi se držali, nič, kar bi povzročilo nezadovoljstvo uporabnikov, in že utrujeni od sestavljank.
  Registrator Digma Freedrive 200 je na svojem mestu: štirje funkcijski gumbi za upravljanje nastavitev, snemanje in predvajanje so lepo nameščeni na sprednji strani, prva stran - za izključitev /vklop in dejansko vse.

  Konstrukcijske značilnosti

  Pripomoček je izšel kompakten in lahek, tako da ga lahko zlahka nosite v žepu jakne ali v majhni torbici. Dolžina je nekoliko manjša od običajnega kitajskega vžigalnika. Na stranskih straneh lahko vidite kompetentno skrito režo za zunanje pomnilniške kartice, vtičnico in vmesnik HDMI. Položaj konektorjev je zelo dober, kot tudi dostop do njih. Sodeč po ocenah uporabnikov Digma Freedrive 200 so zadovoljni z videzom naprave. Poseben oprijem so občutili tisti, ki so bili utrujeni od okornih pripomočkov, ki ovirajo izgled vetrobranskega stekla (zdravo hibridi). Model je bil komaj opazen in o tem se spomnite šele, ko morate podatke ponastaviti na računalnik ali spremeniti pomnilniško kartico.

  Objektiv

  Digma Freedrive 200dobila je zelo dobro matriko 3 megapikslov znane blagovne znamke aptina. Deluje na čipu AR0330. To je daleč od vodilnega seta, zato je njegova fizična velikost majhna - 1/3 palca, kar pomeni, da imamo majhno občutljivost na svetlobo. Kljub temu je matrika blagovne znamke v arzenalu slavnega "Nikona", vendar gre za veliko pogovorov. Prav tako ne bi smeli biti v skušnjavi, da bi povečali ločljivost v nastavitvah na 5 8 in celo 12 Mp, ker so ti indikatorji drsko napihnjeni z interpolacijo.
  Objektiv naprave je dosegel steklo in vidni koti Digma Freedrive 200 nihajo znotraj 140 stopinj, kar je zelo dobro za digitalno tehnologijo tega načrta. Pravzaprav, ni več in več, ker je ta razred pripomočkov pomemben predor pred kapuco, ne pa spomeniki po obodu avtomobila.

  Video

  Nato preberite glavno funkcijo za vse DVR. Pri tem so merila za ocenjevanje precej preprosta: čitljivost registrskih tablic avtomobilov, ki prihajajo, prepoznavanje prometnih znakov, oznak in signalov semaforjev. Preizkusi na terenu so pokazali, da Digma Freedrive 200 samozavestno drži srednjo roko. Za 8-10 metrov matrica zanesljivo določi številke, ki se gibljejo pred avtomobili, in razlikuje prometne signale: rezultat je bil praviloma 9 od 10 s samo eno napako. Nekoliko slabše, naprava se spoprijema s številom terenskih vozil, še posebej, če se gibljejo s hitrostjo nad 50 km /h, za nočne posnetke pa tudi ni resnih zahtev.
  Video ločljivost matrike 1920 x 1080 slikovnih pik samozavestno zapisuje 30okvirji na sekundo. Če želite prihraniti prostor na pomnilniški kartici, lahko ponastavite pometanje na 1280 x 720 pik, nato pa se bo hitrost snemanja podvojila, to je do 60 FPS. Na splošno je pretok tukaj cikličen, tako da ne morete skrbeti za prosti prostor. Za normalno delovanje naprave, razen če ste, seveda, ne voznik tovornjaka, 32 GB kartice bo dovolj, dobro, v drugih primerih, lahko tudi dal 64 GB.

  GPS

  V video načinu lahko priključite modul GPS. Nato bo pripomoček prelival trenutne koordinate in številko vašega avtomobila s trenutnim datumom in časom. Vse kazalnike lahko prilagodite v meniju, ki je po naključju dobro zasnovan in intuitiven tudi za neizkušene uporabnike.
  Po privzetku naprava deluje s kakšno kitajsko različico kartic Baidu, vendar jo zlahka zamenja katera koli druga, bolj znana. Prav tako bo treba omeniti, da modul GPS zahteva dostop do omrežja, ker sistem občasno prenese območje kartic, ki jih potrebuje, če prej ni bil prenesen.

  Če povzamemo

  Model Digma Freedrive 200 je bil uspešen. Imamo kompaktno, simpatično in pametno napravo, ki je preprosta za uporabo in nastavitev, ne izvleče žepa ali torbe in je, za razliko od drugih kitajskih znanj, opremljena s popolno garancijo. Kot je za ceno, na priljubljenih spletnih straneh lahko kupite pripomoček na območju 6 tisoč rubljev. Ocene na napravi so na splošno pozitivne, nekatere kritične slabosti pa uporabniki v njej niso videli. Torej kajRegistrarju lahko priporočite vsakomur, ki ga želi.

  Sorodne publikacije