Kako prepovedati "KS: GO": navodila

Vsak igralec CS: ​​GO želi redno zmagati, izboljšati svojo statistiko v igri in dobiti nove naslove. V nasprotnem primeru, kakšen je pomen igre? Toda to zahteva ne le dobro streljanje, temveč tudi prvo, da izkoristi pozicije za vodenje požara. Da bi lahko to naredili, morate biti sposobni hitro in pravilno premikati. To bo pomagalo banhope. Zato mnogi igralci računalniških iger poskušajo ugotoviti, kako prepovedati "COP: GO"? To ni tako težko, kot se zdi, in ta članek vam bo samo pomagal obvladati banhopse.


Kako se naučiti naučiti "COP: GO"?

Da bi obvladali katerokoli tehniko (to velja ne samo za CS: GO, temveč tudi za realno življenje, jo je treba razčleniti v vidike in jih vsak posebej razdelati, nato pa vse skupaj izostriti. Znanje.Tudi z vprašanjem, kako priti v "KS: GO"? Dva vidika je treba razlikovati: skakanje in posipanje.Kaj je poseben v skakanje? mislim, da je običajen igralec, vendar mora biti skok prav tako sposoben narediti pravo stvar. Ključno je, da se aktivira potrebno, tako da je časovna razlika med enim skok in naknadno minimalno Brez njega izvedeti, kako banyhopyt.. "CS: GO" ne bo delovalo

Strewing

Strewing pomaga premagati skok večje razdalje. Kako se naučiti tega sprejema? Lahko prenesete katero koli trening surf kartico in sledite naslednjim navodilom: jumppritisnite levo puščico in premaknite miško na levo, premaknite tipko v desno in zavrtite miško v desno. Pomembno je, da te ukrepe izmenjujete enakomerno in nato učinkovito. Na koncu je pomembno, da združimo pretakanje in pismene skoke desno, da bi razumeli, kako pravilno vstopiti v "CS: GO" in se premikati hitreje kot drugi igralci.

Sorodne publikacije