Tarifa "pametni telefon 3G": pogoji in opis

Mobilne operaterje zanima, da številni naročniki uporabljajo svoje storitve, in zato ponujajo novo tarifo "pametni telefon 3G". Da bi se zanimali za to tarifo, so bile razvite številne koristne, cenovno dostopne in potrebne storitve, ki olajšujejo življenje in pomagajo reševati številne poklicne in družinske probleme, tudi na oddaljenosti od sorodnikov.

Opis

Tarifna linija "Smartphone 3G" je postala pred kratkim dostopna vsem naročnikom v Ukrajini. Podjetje MTS (Ukrajina) ga je napovedalo leta 2015 in od takrat je postalo zelo priljubljeno med strankami tega mobilnega operaterja. Navedeno linijo sestavlja več tarifnih načrtov, ki so odvisni od regije povezave.


Tarife za vrstico "pametni telefon 3G":
 • "edinstvena".
 • "Ukrajinski".
 • "Pametni telefon 3G".
 • "Prvi".
 • "Odesa".
 • "Datoteka".
 • "Pametni telefon 3G".
 • Ob upoštevanju standardnega paketa tarif je to ena izmed najdražjih v ponudbi MTS. Ta tarifni načrt je na voljo za prebivalce območij Donetsk, Luhansk, Sumy, Kherson in Poltava. Pametni telefon 3G lahko doda dodatne storitve, ki omogočajo veliko cenejše klice, internet in SMS. Tako lahko naročnik samostojno razdeli svoj denar in določi prednostne naloge v korist storitev, ki jih najbolj potrebuje.

  Prednosti tarife

  Vsi tarifni pogoji so takoj pritegnili pozornost številnih ljudi, kot je vsakdougodni so individualni pogoji. Prednost te tarife je, da bo naročniku zagotovljena hitra internetna povezava, in če je klic potreben dovolj pogosto, ne bo potrebno več plačil, kar je idealno za poslovneže. Tarifa je povezana le, če je na računu naročnika določen določen znesek, določen na podlagi pogojev.
  V operaterju je zagotovljena neomejena tarifa, kot tudi internet brez časovne omejitve, 100 SMS, MMS sporočil. Upoštevati pa morate, da bo plačano prvo in poznejše 100. sporočilo.
  Uvedena je bila tarifa "3G pametni telefon", ki naročnikom omogoča uporabo 3G interneta. In z velikim veseljem so vzeli ta paket, saj so ga dolgo čakali na tako enkratno priložnost za takojšen dostop do hitrega interneta v telefonu, pa tudi v prenosnem računalniku ali tabličnem računalniku. Uporaba tarife "3G Smartphone", je treba upoštevati, v katerih regijah deluje, kjer bo kartica deluje. Na primer, obstajajo takšne ukrajinske regije, v katerih je poleg osnovnega plačila za naročnike potrebno dodatno dodati določen znesek za prvi opravljeni klic. Toda, če naročnik ni nikoli poklical en dan, bo denar ostal nedotaknjen na računu.

  Gostovanje

  Standardni tarifni pogoji vsebujejo veliko pozitivnih točk. Na primer, to je 40 minut za klice, ki jih je treba opraviti pri drugih operaterjih v bonusnem programu, po tem času pa se začne standardna tarifa.
  Ker mnogi Ukrajinci imajo sorodnikeCIS, pogosto obstaja vprašanje, kako povezati tarifo "3G pametni telefon" v Rusiji? Sporočilo z rojaki levo doma, lahko ohranite zelo donosno ponudbo, ne plačuje rubelj. Območje dosega, v katerem je veljavna tarifa, je ogromno in vidimo, da je območje delovanja lahko na uradni strani.


  Če je stranka mobilnega operaterja MTS pozabil vprašati, kako povezati tarifni "pametni telefon 3G" v Moskvi, se morda ne boji ostati nepovezanega. Večina sodobnih pametnih telefonov se samodejno poveže z mobilnim operaterjem. Stroški klicev, interneta in sporočil SMS pa se bodo bistveno razlikovali od standardnih cen. Storitev "Superinternet" v gostovanju je zelo poceni in se aktivira brezplačno. Obstaja še en primeren ukrep te tarife - "Gigabajti kot darilo".

  Tarifna pristojbina

  Pri nakupu pametnega telefona 3G uporabnik samodejno plača vse davke, ki jih določi država. Pristojbina za uporabo te tarife se odstrani enkrat mesečno, takoj ko poteče prejšnja. Poleg tega ni pomembno, ali je bila celotna tarifa uporabljena v preteklosti ali ne, kar je najpomembnejše, da je trenutno potreben znesek za plačilo ležal na računu telefona. Toda tarifa "3G pametni telefon" lahko vsebuje tudi druge pogoje, povezane s plačilom.

  Leto brez naročnin

  Tu sta dve neomejeni omejitvi. Če vložite denar na račun za začetek, se celoten znesek takoj odpiše in v celoti. In vse. Celo leto lahko uporabite tarifo, pozabite na problemza več računov za ponovno polnjenje. To je donosna ponudba, če pa želi upravljavec spremeniti kakšne pogoje, in to vključno s tem, boste morali sprejeti.
  In če naročnik zase najde ugodnejšo tarifo, se učinek prejšnje tarife takoj po prehodu prekine. V istem primeru je prekinjenih dodatnih 500 MB in uporaba interneta je pod novimi pogoji.

  Ugodni dve neomejeni

  Tarifa "pametni telefon 3G" je storitev, kot je "Dva neomejena na dan". V tem primeru se naročniška provizija občasno odvzame - vsak dan zelo majhno.
  Ne glede na to, kako je plačilo izvedeno, ima naročnik možnost dobiti dva neomejena pogoja, ki vključujejo klice znotraj omrežja in plus ta mobilni internet. Vendar to ni ravno internet, o katerem so uporabniki sanjali. Priznati moramo, da obstajajo omejitve, čeprav veljajo za neomejene. Promet je fiksen na 500 MB na mesec, če je hitrost 3G in na 2G - 200 MB. Med izvajanjem storitve se ne izvaja dnevno plačilo dveh neomejenih zneskov na dan, kot tudi mesečno "neomejeno".
  Nekateri mobilni operaterji nimajo neomejenega cestnine na mobilnem internetu, saj je težko predvideti, koliko ljudi bo uporabljalo to vrsto komunikacije na območju postaje. Zato je težko vzdrževati visoke hitrosti prenosa podatkov. Tarifni "pametni telefon 3G" vključuje klice, ki jih lahko opravite na številke drugih operaterjev in na mestne številke. Če želite vzpostaviti povezavo, plačilo nise izvaja.

  Še ena ugodna tarifa

  Če je tarifa "pametni telefon 3G" izbrana za "prvo", bodo klice na mobilne telefone drugih operaterjev precej poceni, za klice na mestne številke pa se zaračuna malo več. Obračunavanje bo vsako minuto odšteto. Pristojbina za priključitev ni plačana. Glavna stvar v tej tarifi je cenovno ugoden in udoben internet visoke hitrosti. V interesu naročnikov so v tej tarifi na voljo bonusni programi, vključno z bonus sporočili. Če nenadoma ni dovolj mobilnega internetnega prometa, je možno povezati možnost "3G-neomejeno". To omogoča ponovno vzpostavitev dobre hitrosti povezave, saj se uporabniki pogosto soočajo s težavo: pri uporabi bonusnega interneta se lahko hitrost bistveno zmanjša. Toda takšno storitev je treba dodatno plačati. Kadar je treba poslati SMS, se zaračunavanje opravi v paketih in ne v ločenih sporočilih, kot v mnogih drugih tarifah. Pri pošiljanju prvega sporočila iz računa se zaračuna majhen znesek, nato pa bo mogoče poslati 149 SMS, ne da bi plačal peni.

  Melodije kot darilo

  Pri nakupu zagonskega paketa s takimi pogoji se doda storitev, kot je Goodok. Ko je aktiviran, bo takoj začel delovati in v enem mesecu bo popolnoma brezplačen. Toda ko ta rok poteče, bo ta storitev postala plačljiva. Če uporabnik ne želi imeti Coodok in plačati, ga lahko onemogočite s sporočilom SMS.
  Ta storitev vam daje pravico do izbire in namestitvemelodijo ali izvirno frazo, ki je uporabniku všeč. Lahko igra vlogo ohranjevalnika ozadja, ki nadomešča običajne melodije, ki so postale standardne. Na Goodokovem mestu je veliko melodij, možno je izbrati pesmi iz otroških in odraslih filmov, celo simulirati glasove znanih igralcev in politikov. Tarifa "3G pametni telefon" "Novo" vam omogoča, da zagotovite nov zvok design. Ko je ton zvonjenja naročen, se samodejno poveže. Ta melodija postane skupna pri vseh dohodnih klicih. Upravljavec lahko beleži časovno razporeditev ene ali druge melodije, vendar mora naročnika vnaprej opozoriti. Melodije lahko podajate tako, da izberete določeno melodijo in jo plačate le, če je bila prisotna sprejeta. Strošek takega darila se plača v znesku, ki je naveden v katalogu, ki ga zagotavljajo zvonovi.

  Kako povezati internet?

  Če imate kakršna koli vprašanja o tem, kako povezati internet s tarifnim "pametnim telefonom 3G", je odgovor enostavno najti. To je možno le, če ima telefon podporo 3G /hsdpa. Če pokličete operaterja, lahko z njegovo pomočjo po navodilih, ki ste jih dobili, določite potrebne nastavitve. Aktivirajo se v 24 urah, sporočilo o uspešnem zagonu pa pride prek sporočila SMS. Če želite začeti uporabljati hitri internet, uporabite meni telefona. Izbere katero koli različico omrežnega načina. To je lahko 3G, 3G /2G. Nato morate omogočiti način prenosa podatkov. V ročnem načinu lahko izberete katerokoli imeomrežja.

  To je donosno in priročno

  Če poskušate določiti ugoden tarifni "pametni telefon 3G", je treba opozoriti, da so njegove koristi nesporne. Hitri internet 3G vam bo omogočil, da hitro izkoristite informacije, ki jih potrebujete zdaj, da boste lahko poslušali svojo najljubšo glasbo, spet videli svoj najljubši videoposnetek, opravili video klice, organizirali zanimive počitnice in igrali svojo najljubšo spletno igro. Tarifni "pametni telefon 3G" v regijah obljublja povsod minimalne stroške in maksimalno udobje zaradi dobro izbranih storitev in donosnih zalog. High-speed Internet vam omogoča, da ga uporabljate nenehno, ne da bi preverjali, koliko levo megabajtov, če ste že naročili dodatne storitve. Tarife "pametni 3G" so pogoji, ki pomagajo doseči potrebne rezultate iskanja potrebnih informacij, zato se število uporabnikov povečuje.

  Kako povezati tarifo?

  Če je ta tarifa v interesu potencialne stranke, potem je vprašanje, kako jo lahko povežemo. Pravzaprav je vse zelo preprosto. Res je, da je shema povezovanja novih naročnikov MTS in starega malo drugačna. Za običajne mobilne operaterje imajo stranke posebne samopostrežne številke, s katerimi lahko samostojno aktivirajo in deaktivirajo tarifne načrte. Če želite povezati tarifo pametnega telefona 3G, morate poklicati številko 7722. Nato s pomočjo nasvetov morate izbrati želeno tarifo in jo aktivirati. Uporabite lahko tudi številko kontaktnega centra. Z izbiranjem številke 111 se lahko naučite ročno povezati "3G pametni telefon" aliProsite operaterja, da to stori za vas. Zaposleni MTS Ukrajina imajo visoke kvalifikacije, zato se ne sram vprašati tudi najbolj neumna vprašanja.
  Za nove naročnike je vprašanje povezave mogoče rešiti na dva načina. Prvi je nakup startnega paketa od uradnih predstavnikov. Danes "MTS Ukrajina" ima veliko število prodajnih strokovnjakov v svoje osebje, tako stojala z ustrezno blagovno znamko je mogoče najti v vseh večjih mestih v državi. Najlažji način za priključitev "3G pametnega telefona" je obisk servisnega centra podjetja. Obstaja podrobno posvetovanje s strankami o vseh vprašanjih, povezanih s storitvami podjetja.

  Ocene

  Če želite izvedeti, koliko je ta tarifni načrt donosen, morate pregledati ocene strank, ki so jih že preizkusile v akciji. Ker ta tarifa obstaja že dve leti, je uspel zbrati tako negativna kot pozitivna mnenja strank o sebi. Iz pozitivnih trenutkov lahko poudarimo dejstvo, da je to resnično koristno za stalno delo na internetu. V podporo temu uporabniki opozarjajo na primere stroškov na internetu pri različnih mobilnih operaterjih. Vendar pa obstajajo ljudje, ki verjamejo, da nekatere stare tarife MTS v Ukrajini nikakor niso slabše po kakovosti in ceni opravljenih storitev. Morda je ta komentar tipičen za stranke, ki ne uporabljajo tako aktivne internetne povezave. Konec koncev, če pogledate cenik za tarifne načrte, je danes edina možnost z minimalno pristojbino za brskanje po spletu.

  Zaključek

  Pogoji in omejitve tarif za celotno linijo tarifnih načrtov Smartphone 3G so zelo podobni. Torej, če ena od prednostnih tarif ni na voljo na območju bivališča stranke, lahko zlahka pobere podoben paket storitev zase. Razlike, ki so prisilile zaposlene v podjetju namesto ene tarife za lansiranje cele linije, so stroški klicev naročnikom drugih mobilnih operaterjev. Če naročnik zapusti svoje območje, na katerem se je začela tarifa "3G pametni telefon", se bodo spremenili tarifni pogoji, vendar bo ena minuta pogovora v omrežju stala več kot 05 UAH. Če želite izvedeti natančne stroške, lahko obiščete uradno stran MTS, kjer je označeno območje pokritosti.

  Sorodne publikacije