Mangetz Khozuki: videz, zgodovina značaja, moč in sposobnost

Mangetsu Khozuki, znan tudi kot "Drugi prihod demona", ninja iz klana Khozuki, ki je zdaj popolnoma uničen. Obstaja Shinobi-zapuščena vas Bloody Mist (za zdaj se imenuje Village of Hidden Fog). Ima svojega mlajšega brata, ki je tudi meč megle, ampak druga generacija. Oba sta imela eno sanje - da bi posvojila vse kopije mečev megla. Najmlajši shinobi je obvladal vseh sedem rezil. Uspelo mu je upravljati, vendar zaradi prezgodnje smrti ni mogel postati najboljši mečar na svetu.

Znak

Po obdobju tretje vojne Shinobija je bilo zelo malo podatkov o junakih teh bitk. O njegovem značaju lahko govorimo le na podlagi besed drugih likov ali spominov. Na primer, Kisame je dejal, da je bil Mangetsu Khozuki zelo miren in uravnotežen ninja, prav tako pa je opozoril na njegov izjemen talent in hitro rast sposobnosti. Tretji Misuzhage ga je obravnaval kot grožnjo, zato ga je poslal v smrtonosno misijo, po kateri se ni nikoli vrnil domov.


Izgled

V animeu Naruto je Mangetz Khozuki upodobljen podobno kot njegov brat, ki je bil prvič prikazan. Na rame nosi tudi bele lase, ima ostre zobe in dve obrvi. Ni znano, ali obstajajo družinske vezi med vsemi ninja mačjami od megle, vendar je ta lastnost neločljivo povezana z vsemi. Na glavi, kot pri drugih shinobi, so naslikani pasovi vasi. Shi'a Mangetsu Khozuki je zavita v nekaj takegapovoji. Običajno nosi klasična oblačila Kirigakure - črno srajco, svetlo sive hlače in visoke sandale. Na pasu je vedno nosil steklenico vode. Zaradi velikega števila podobnega riža v Manghetu in Siguetsu se pogosto imenujejo bratje dvojčici. Mangetsu je 7 let starejši od svojega brata.

Moč in sposobnost

Na podlagi dejstva, da je bil Mangetsu ena od matere meglice, lahko že zaključimo, da je zelo močan šinobi. Poleg tega mnogi liki, vključno z bratom, pravijo, da je bil eden najmočnejših vojakov, ki so kdaj živeli v Bloody Fog. Prav tako je treba omeniti - prva generacija je bila na glavi nad svojimi privrženci. Glavna sposobnost Mangetz Khozukija se imenuje Silent Kill. Med zadnjo Shinobi vojno je pokazal svoje izjemne sposobnosti na najboljši način: medtem ko so bili njegovi zavezniki zapečateni, je ostal sam. Odlikuje ga v ozadju drugih, saj so bili tudi iz prve generacije.

Sorodne publikacije