Tableta Acer A1-810: opis, specifikacije, pregledi

Acer Iconia Tab A1-810 je bil v bistvu prvi 8-palčni tablični računalnik Android. Na splošno se na trgu mobilnih pripomočkov odkrito slabe kakovosti naprav ne zamuja, zlasti glede nekaterih konstruktivnih ali montažnih napak. Vse cene tega ali tistega segmenta so na približno enaki ravni. To pomeni, da je povprečni uporabnik, da se odloči o izbiri, dovolj, da poveže glavne značilnosti pripomočka.

Sorte "polnjenja" vsakega proizvajalca so dovolj, kot tudi izbira diagonalnih naprav. Zdi se, da bi tu morala obstajati jasna diferenciacija, saj je proizvodnja precej nenavadna in se nenehno razvija. Toda ko se začne temeljitejša analiza sodobnega trga mobilne telefonije, se zdi, da je prikazovalnik rezal proizvajalca, kot da je nepomembno okensko steklo. V zvezi s tem je kljub navidezni raznolikosti mogoče razlikovati samo dva glavna segmenta, ki se imenuje, dimenzija je majhna 7-duplex naprava in velika tista z diagonalo 9 ali 10 palcev.


Potem ko se je Acer A1-810 tablet pojavil na trgu za mobilne pripomočke, je veliko lastnikov nenadoma spoznalo, da se izkaže, da je 8 palcev to, kar je potrebno. Priročno jo je držati z eno roko, ker ni niti velika niti majhna, slika na zaslonu pa je videti precej dostojna, tako za vodoravno kot za navpično usmeritev. In to pomeni, da je uporabniku na voljo polno brskanje po spletu, vse igrače, knjige in delo z njimidokumentov. Torej, junak našega pregleda je tableta Acer A1-810. V članku bomo podrobneje razpravljali o značilnostih, značilnostih, prednostih in slabostih ter strokovnih mnenjih in pregledih uporabnikov navadnih pripomočkov.


Vsebina paketa

Kljub relativno povprečni velikosti, je pripomoček v precej okorni škatli. Paket je dodatno okrepljen z dvojnim pokrovom, v notranjosti pa lahko vidite nekaj podobnega kaseti visoke kakovosti in trpežnega kartona. V škatli boste videli:
 • Acer Iconia A1-810;
 • zanka tipa micro-USB za omrežno polnjenje in sinhronizacijo z osebnim računalnikom;
 • enota ampera (535);
 • vtič za pomnilnik;
 • priročnik v ruskem jeziku.
 • Paket se lahko imenuje skromen. Nič ni odveč, samo vse, kar je najbolj potrebno, in zato, če imate kaj manjka, boste morali kupiti ločeno postavko. Če pogledate uporabniške preglede na specializiranih forumih o Acer A1-810 (4PDA in podobno), potem očitno primanjkuje makro USB-micro-USB adapterja za tip. Tableta je zelo udobna in podpira sinhronizacijo s periferijo (miška, tipkovnica itd.), Zato je najbolje, da takoj poskrbite za nakup takšnega adapterja. Kot je za kritja, filmi, itd, pridobitev takšnih stvari je bolje zapustiti po svoji presoji, in ne prevede na ramenih proizvajalca, saj okus in barvo

  Videz

  Njegov videz Acer Iconia Tab A1-810 ni posebej impresivno. Ja, je urejen, dobro razvit, brez dodatnih oblikovnih čipov in morda malo debel.Če postavite podobne pripomočke na isto linijo, kot je isti Nexus v sedmi seriji ali iPad mini, potem vizualno niso veliko drugačni, čeprav imajo slednji diagonalo sedem centimetrov, medtem ko je naš anketiranec predstavnik osmih centimetrov. tablet
  Pri delu z napravo se čutijo oprijemljive ergonomske prednosti. Mnogi lastniki v svojih pregledih ugotavljajo, da se zdi, da je tablični računalnik natančno pod svojimi dimenzijami (udobno je brati podatke, ki jih lahko upravljate z zaslonom in jih je lepo obdržati).

  Dimenzije

  Dimenzije Acer A1-810 načeloma ustrezajo diagonali zaslona - 209x146x11 mm pri teži 410 gramov. Vizualno je seveda nekoliko debelejša in tehta malo več kot običajno, zato bo za nekatere uporabnike ta trenutek v trenutku nakupa kritičen. Kljub temu, držite dlan naprave je zelo priročno. Jasno je, da je v večini primerov velikost pripomočka nastavljena na diagonalo zaslona, ​​vendar če primer naše tablice natančno ponovi razmerje med višino in širino zaslona, ​​bi bilo veliko bolj kvadratno. Zato je proizvajalec nekoliko potegnil ven napravo, pri čemer okvir okoli zaslona z različno debelino: vodoravno - 2 cm, navpično - 1 glej. Poleg tega je pripomoček dodatno opremljen z majhnim obrobnim robom. Na splošno je proizvajalec s temi okviri naredil dokaj razumen premik. Med delom z Acer A1-810 je zaslon na dotik v sredini in 2 cm od površine brez senzorja, zato uporabniku ni treba strah, da bo njegov palec po nesreči kliknil na senzor. ZObod naprave je precej lep okvir, in če pogledamo v notranjost, bomo videli, da so skoraj vsi glavni elementi tabličnega računalnika, vključno z matično ploščo, pritrjeni na trdno plastično podlago, ki se združi s kovinskim robom. Zasnova je bila relativno lahka in kar je najpomembnejše - zanesljiva.

  Kamere

  Okno sprednje kamere se nahaja v sredini okvirja zaslona in v kratkem delu, zato je zasnova Acer Iconia A1-810 zasnovana za navpični položaj naprave med pogovorom na istem "Skype". Na splošno, ko je razmerje strani 4 do 3 nadzorovano z napravo v navpični orientaciji, je zelo priročno, ni občutka nelagodja.
  Glavna matrica kamere ima ločljivost 5 milijonov slikovnih pik in omogoča snemanje videa v polni visoki ločljivosti. Zaslon se nahaja v kotu zadnjega pokrova, tako da lahko posnamete fotografije in videoposnetke v vodoravni smeri in v navpični smeri. Sodeč po pregledih fotoaparatov Acer A1-810, za uporabnike pri snemanju ni težav, mnogi so si proizvajalci zamislili, zato ni kritičnih komentarjev.

  Vmesniki

  V bližini leče glavne kamere, na bočni strani, so mehanski gumbi: v vodoravnem delu - obračanje volumna, na navpičnem - gumb za vklop. Vse druge mehanske naprave nimajo naprave. V zrcalni legi glavi glavne kamere je en zvočnik Acer A1-810, zaprt z okrasnim žarom. Seveda togovoriti o vsaj nekaj zvoka ni treba, ampak za vgrajeno zvočno zmogljivost plošč je povsem dovolj za vsakodnevne potrebe. V vsakem primeru, če imate omejene zmogljivosti zvočnikov, lahko vedno priključite avdio predpone drugih proizvajalcev na 35-milimetrsko mini vtičnico. Nedaleč od avdio priključkov je prikazan mini vmesnik USB 2.0.
  Drugi del izhodov se nahaja v horizontalnem delu konca. Poleg volumna je tudi režo za zunanjo SD kartico, luknjo za mikrofon, gumb za vročo ponastavitev in - malo dlje - vmesnik micro-HDMI. Priključki niso toliko, kot bi jih mnogi želeli, lahko pa delate odlično. Nekateri lastniki se v svojih odgovorih pritožujejo zaradi pomanjkanja ločenega vmesnika DC-in pod omrežnim vmesnikom, zato je potreben zelo potreben USB priključek. Poleg tega, če mora pripomoček ponastaviti ali spremeniti osnovne nastavitve, ko Acer A1-810 ni vklopljen, je gumb za vročo ponastavitev tako neviden in težko dostopen, da mora uporabiti pomoč posebnega orodja.

  Platforma

  Ob prvem zagonu bo lastnik nevsiljivo povabljen, da opravi vrsto uradnih postopkov. To lahko vključuje uvedbo identifikatorja, in če ne, potem gre skozi preprosto registracijo na spletni strani podjetja, po kateri vam bo "Aser" tablica omogočila dostop do namizja. Osnovna platforma, ki prihaja iz transportnega traku proizvajalca, je različica Android Jelly Bean 422. Ozadje na namizju je očitno amaterski, vendar nas to ne zanima. Razen obveznih pripomočkov iz"Google" mail "trg", lahko najdete zelo koristne in zanimive pripomočke iz zelo "Aera" in prijazne družbe z njo. Bodite pozorni na priročen 7Digitalni multimedijski spletni imenik, pozornost, ki se posveča oblačnim storitvam AserCloud (podobno Appleovim), kot tudi spletni radijski oddajnik TuneIn in pametni digitalni magazin Zinio. V vsakem primeru, če nimate dovolj, potem isto Google Play za vas vedno deluje. "
  Nekateri uporabniki v svojih odgovorih se pritožujejo, da so posamezne serije pripomočkov opremljene z drugačno različico Androida, ki jih prevladujejo vse vrste promocijskih pripomočkov in drugih nepopravljivih aplikacij, ki bodo zagotovo motile lastnike Acer A1-810. Firmware, ali bolje, njegova nadomestitev je edina optimalna možnost. Koristi orodij in priložnosti za ta postopek so zdaj velike.

  Produktivnost

  Lahko rečemo, da je pripomoček dobro uravnotežen v smislu "polnjenja". Acer Iconia A1-810 ima 8-palčni (20 cm) zaslon z razmerjem stranic 4: 3 in ločljivostjo 1024x768 slikovnih pik. Matrika IPS ima dobre vidne kote in na izhodu daje sočno sliko. Del strojne opreme je zasnovan na čipu MT8125, ki ga sestavlja en čip iz tajvanskega podjetja Mediatek. Delovanje Cortexovega procesorja iz serije A7 deluje na štirih jedrih s frekvenco 15 GHz. Grafična komponenta je ležala na rami zelo pametne kartice PowerVR serije SGX544. Poleg tega naprava popolnoma podpira brezžične protokole "wi-fi" in "bluetooth", kot tudi sposobnost za delo z omrežji 3G (alternativno).

  Preskusi stojala

  UAcer Iconia A1-810, Acer Iconia A1-810, je dobil 12881 točk, sledili pa sta Nexus v sedmi seriji in Transformers Prime iz Asusa za priljubljeno merilo Antout. Seveda so pripomočki Galaxy S4 in Ixperia Z daleč, vendar je rezultat zelo prijeten.
  V ločenem testu 3D upodabljanja iz istega "Antouta" je Acer A1-810 z dobro mejo presegel svoje konkurente. Če pogledate golo stojalo statistike, potem je očitno, da na "polnjenje" proizvajalec ni shranil in opremljen njegov otrok z dostojno nabor čipov.

  Avtonomno delovanje

  Pri preskusu učinkovitosti baterije je naprava pokazala šokantne rezultate. Upoštevajte, da ta test na "Antout" poteka v več fazah pri največji obremenitvi pripomočka, in dokler akumulator ne prodre do 20% svoje zmogljivosti. Torej je test na klopi trajal šest ur! To pomeni, da je bila naprava napolnjena z nič, toda možna in delala je, da bi uničila njene sile za celotno šest ur. Rezultati testov so presegli vrednost 1000 točk, kar je nekakšen zapis med napravami tega razreda. Običajno, pod podobnimi pogoji, baterije, tudi od dobro znanih proizvajalcev, ne morejo stati več kot 4 ure, in tu je nekaj tablet Aser trajalo šest. Goli podatki avtoritativnega primerka "Antoutu" morda niso nikogar navdušeni, vendar so terenska preskušanja potrdila edinstvene zmogljivosti napajanja modela. Za testiranje v realnih pogojih so bili izdelani zvočni in video vzorci v visoki ločljivosti (1080r, 360 Kbps), kar pomeni, da je bil na voljo naslednji nizorodja, ki jih preizkušajo stvari, ki so resnejše tablete (televizorji, multimedijski predvajalniki). Rezultat je v celoti izpolnil pričakovanja, da je z vsemi temi pripomočki naprava trajala nekaj več kot 9 ur, kar je zelo impresivno. Toda v tem trenutku je ena žlica katrana. Vse je v tem, da je na uradnem internetnem viru podjetja navedena zmogljivost baterije v 4960 mAh, približno enako vidimo na večini drugih trgovalnih platform na svetovnem spletu (Yandex.Market, "Zvyazkoho", "Citylink"). itd.). Nekatere trgovine kažejo tudi zmogljivost magije 3250. Kot je za stroške Acer A1-810, njegova cena je v veliki meri nespremenjena. Sodeč po odzivih lastnikov pripomočkov, je jasno, da je nekdo dobil napravo z manj zmogljivo baterijo, na primer čarovnikom 3250, in nekdo je izvlekel tako imenovano srečno vozovnico - baterija ima 5020 čarobni napis. Kar je povezano z njim, ni povsem jasno. Morda je proizvajalec opremil nekaj svojih modelov z dobrim elementom za dobavo za "sejanje", medtem ko so drugi nastavili povprečno baterijo, morda pa obstaja še en razlog, zakaj nekateri predstavniki Asusa ne želijo ničesar storiti. V vsakem primeru, preden se odrečejo krvavim denarjem v trgovini mobilne opreme, očitno ni odveč pogledati pod pokrovom naprave in vprašati o zmogljivosti baterije. Če vam številka ne ustreza, potem so takšne prodajalne, hvala Bogu, v presežku, zato iščete in najdete.

  Delovni GPS-protokoli

  Terenski preskusi so bili opravljeni v urbanih okoljih na prostem. GPS sateliti so bili najti takoj, na prvivklopite pripomoček. Če je taka potreba, potem lahko namestite nekaj dodatne kartografske programske opreme in uporabite tablični računalnik kot navigator. Osnovni nabor programov in pripomočkov vključuje "Googlove" navigacijske programe in standardne zemljevide. Za vsakdanje življenje jih je še vedno mogoče sprejeti, toda tukaj za avtomobilsko navigacijo morate iskati nekaj resneje.

  Povzetek

  Blagovna znamka se je odločila za nov pripomoček, ki bo zaobšel svoje glavne konkurente. Zelo udoben osem-palčni model z zmogljivim polnilom in s precej agresivno ceno je uspel zaobiti zdaj priljubljen "Nexus" v sedmi seriji in skoraj premagal "jabolko" iPad mini. Niz čipov zlahka omogoča zagon tudi najbolj "težkih" igralnih aplikacij, čeprav v srednjih nastavitvah, vendar brez zamud, potopitve na FPS in druge zavore. Delo vmesnika tudi ne povzroča nobenih pritožb: namizni računalniki nemoteno reagirajo, lepo in brez medsebojnih povezav. Poleg tega, za ljubitelje, da komunicirajo povsod in vedno zagotavlja sprednjo kamero, ki se je dobro pokazala v številnih kurirjih, vključno s "Skype". Zato za uporabnike ne bi smelo biti težav v komunikaciji. Možnosti zadnje kamere so skromnejše od večine vestalnih faset, vendar je za izdelavo preprostih panoram in navadnih fotografij in video materialov povsem primerno. Na splošno je podjetje izdalo zelo dobro napravo s privlačnimi zunanjimi in notranjimi značilnostmi ter odlično življenjsko dobo baterije. Najbližji konkurenti našega anketiranca soiPad mini Apple in sedmi "Nexus". Prva je lažja in tanjša "Asera", druge značilnosti vzorčne platforme in polnjenja pa lahko primerjamo, kot je v domišljiji. Kar zadeva Nexus, je nekoliko izboljšala zaslonsko nadgradnjo - 1280 za 800 točk, vendar izgubi diagonalo (7 do 8 palcev), tako da je tu tudi stvar okusa.
  Seveda ima model Acer Iconia Tab A1-810 tudi vse svoje prednosti. Najšibkejši del naprave je zaslon. Skromno, po sodobnih standardih, lahko resolucija 1024 s 768 točk prestraši potencialne kupce. Poleg tega je lahko maksimalna svetlost zaslona višja in zato ne bo uspelo udobno delati na svetel sončen dan. Kljub skromnim značilnostim zaslona še bolj pozitivno vpliva na življenjsko dobo baterije, saj tako majhno pregrevanje kot povprečna svetlost zahtevata veliko manj energije. V zvezi s ceno, model z 8 GB vgrajenega pomnilnika bo stalo približno 7000 rubljev, in različico napravo s 16 GB bo tisoč dražji. Isti "Nexus" je nekoliko cenejši, vendar se mnogi uporabniki pritožujejo nad nekakšno platformo glikologijo, medtem ko "jabolko" mini-predstavnik nima težav z njim, vendar je cena ugrizi (10-13 tisoč rubljev). Prednosti modela:
 • močan nabor čipov v primerjavi s podobnimi napravami v tem segmentu;
 • je uspešna različica platforme Android brez odvečne promocijske "smeti";
 • možnost dela z zunanjimi DV nosilci do 64 Gb;
 • prisotnost sodobnega izhoda micro-HDMI;
 • odlično trajanje baterije;
 • razpoložljivostsprednja in zadnja kamera;
 • delajo na protokolih 3G (alternativno).
 • Slabosti:
 • za nekoga nezadostno ločljivost zaslona 1024 s 768 točk);
 • nizek indikator maksimalne svetlosti;
 • ​​
 • je pretežka in debela za svojo diagonalo;
 • povprečni zvočniki, zato je edina priložnost, da preživite udobno preživljanje prostega časa stransko nameščene slušalke.
 • Če ste pripravljeni sprejeti nizko ločljivost zaslona, ​​boste na mnogih platformah dobili odlično napravo Android. Če dodate vse svoje prednosti dokaj demokratični ceni, boste dobili odlično tableto s skoraj popolno vrednostjo za denar. Razsodba - Priporočena za nakup. Približna cena na priljubljenih spletnih straneh - približno 7000 rubljev za osnovni model.

  Sorodne publikacije