Barbara Stefanova je šolarka iz Moskve z veliko vojsko navijačev

Sodobni otroci in najstniki se počutijo na internetu, kot so ribe v vodi. Tako enostavno jih je možno zgrabiti v letenje, ki so mu podarili odrasli čudeži, pri čemer gledamo na vse manipulacije z računalniško miško, ki je na primer petletni otrok. In to počne popolnoma zavestno, saj ve, kateri zavihek klikne v brskalniku, da igra vašo najljubšo igro ali samo gleda risanko. So v koraku s časom in vzamejo vse, kar je mogoče vzeti iz življenja. Ena Moskva dekle 11 let je začel izvajati videoblog, ki je zelo všeč navadnih ljudi. Sedaj ima 14-letna deklica-najstnik stabilen dohodek, ogromno vojsko navdušencev, katerih število je že dolgo skočilo na pol milijona in uči neto res zanimivo gradivo. Njeni mini filmi se zdijo zanimivi ne samo otrokom, ampak tudi odraslim. Ime te moskovske šolarke je Stefanova Barbara in današnji članek bo o njej.


Malo o mladem blogerju

Dekle je bilo rojeno 29. avgusta 2002 v ruski prestolnici. Zato vsem tistim, ki se zanimajo za število let Barbare Stefanove, ne bo težko šteti njene mlade starosti. Varya se ukvarja s plesom v sodobnem plesnem studiu Todes. Zelo pogosto v svojih videoposnetkih prikazuje priprave za predstave, izlete na različna tekmovanja in še veliko več, povezane s plesno skupino. Toda njeni kratki filmi, razstavljeni za splošni pregled, ne bi pridobili popularnosti, če ne bi bilipoln šal, iskren otročji smeh, zabava in neumnost. Zaradi dejstva, da je otrok brez obotavljanja pokazal svoje življenje, govoril o zmagah in neuspehih, je kanal postal priljubljen.


Strah staršev
Starši deklet, ki niso pričakovali takega zanimanja, usmerjenega k otroku, jo skušajo zaščititi pred prekomerno pozornost, včasih vztrajno in vsiljivo ljudstvo. Znano je, da so Barbari prepovedali prijaviti svoje prebivališče in druge osebne podatke. O Stephenov, ne morete reči veliko: študij štirinajstletni blogger v šoli Moskvi številka 17 ples, zabavo in veselje v življenju, kot navaden otrok. Druga dejstva iz biografij Barbare Stefanove so skrite pred očmi tretjih oseb in so v najgloblji skrivnosti.

Kako začeti na svojem blogu

Lastni kanal Varvara Stefanova, ustvarjen 1. septembra 2013. Deklica je bila takrat stara 11 let. Prvi video, ki ga je objavila na internetu, je poznala. V njej je mladi bloger za začetnike naredil majhno skico, ki je govorila o komunikaciji dveh prijateljic po telefonu. Varvara Stefanova je kljub svoji mladosti uspela narediti celovito gledališko skico. Bila je oblečena, da bi bila prikazana v okolju, ko je dekle drugače gledalo, spremenilo svoj glas, posnemalo priljubljene igralke v komedijskem žanru. Video se je izkazal za zelo smešnega, tako da je pridobil veliko pozitivnih komentarjev in rad. Že takrat je dekle začelo snemati video posnetke o potovanju z družino na morje, vzpostaviti internetkuharski recepti, prikaz zanimivih krajev, kjer se je morala zgoditi, in govoriti o koncertih s svojo najljubšo ekipo Todes.

Število posnetkov

Zdaj, ko je prišlo obdobje interneta, mnogi najstniki poučujejo zanimive posnetke na spletu, vendar se vsi ne morejo pohvaliti z velikim številom pogledov in enakim številom naročnikov. Varvara Stefanova je lahko nekako privabila občinstvo, trenutno pa je njena vojska oboževalcev presegla oceno 700 tisoč ljudi. Na začetku svoje dejavnosti bloganja je dekle pokazalo nekaj valjev, potem pa je očitno, ko je vstopilo v okus, povečalo njihovo število. Na primer, za celo leto 2014 je bilo njenega videa le 47, leta 2015 jih je bilo že 67, leta 2016 pa jih je bilo več kot 70. Po oglaševalcih, ki jih je opazila Barbara Stefanov, so v arhiv odstranjenega materiala dodali še komercialne materiale: mladi bloger z velikim zanimanjem in zadovoljstvom oglašuje blago in storitve, za katere se zdi, da se zdijo material, ki ga je posnel strokovnjak, dobro ali vsaj izkušen režiser. Mimogrede, govorimo o dosežkih dekleta, ne moremo pa opaziti, da je celotna namestitev in proizvodnja video posnetkov - njene roke na desni. Spremlja objavo novih uredniških programov, jih obvlada in posreduje vtise svojim naročnikom.

Pravo prijateljstvo

Varvara Stefanova se je po priljubljenosti srečala z dekletom, ki se ukvarja tudi z bloganjem in objavlja videe na internetu. Ime ji je Katya Adushkina. Dekleta so se srečala na internetu in komentirala video posnetkedrug drugemu, potem sta se srečala v resničnem življenju in postala najboljša punca. Na strani vsake od njih so razstavljeni video materiali, ki so jih dekleta ustrelili skupaj. Skupinsko delo deklet je pritegnilo tudi številne oboževalce.

Clip

Konec leta 2016 je bila Barbara Stefanova povabljena, da dela kot igralka v glasbenem videu mlade pevke iz mesta Ufa Khrystyna Tashkenova. Seveda, tak dogodek ni ostal v ozadju, je Varvara delila veselje s svojimi naročniki. Pokrivala je vsako brezplačno minuto, ko je snemala posnetek. Ker so dekleta (blogerka in pevka) ene starosti, so hitro postali prijatelji in našli skupen jezik. Foto Barbara Stefanova, ki je nastala takrat in izpostavljena družabnemu omrežju, je pridobila ogromno količin.

Dividende

Po mnenju YouTubovega partnerja za oglaševanje socialnih rezin je zaslužek 14-letnega dekleta v Moskvi več kot 1500 $ na mesec. To je odličen rezultat, ki ga mnogi ne odrastejo.

Sorodne publikacije