Tableta "Irbis TX 22": pregledi, specifikacije, pregled

Mobilni operater "Beeline" kupcem po promocijski ceni kupi tableto "Irbis TX 22". Mnenja, da lastniki učijo na spletu, pravijo, da ga lahko kupite brez povezovanja storitev, vendar bodo stroški veliko višji. Če verjamete proizvajalcu izjavo, potem gadget enostavno spopadanje z vsakodnevnimi nalogami. Njena nedvomna prednost je tudi izredno nizka cena (40 USD). Toda kakšne lastnosti ima, bomo podrobneje preučili.
Vsebina paketa

Gadget se dostavi na police v preprosti beli škatli. Na njem je proizvajalec predstavil kratke tehnične lastnosti. Lakonsko oblikovanje se je nadaljevalo v kompletu. Znotraj škatle bo kupec našel minimalni nabor, ki ga sestavljajo samo kabel USB, kot tudi navodila za tablični računalnik "Irbis TX 22". Glede na to, da je napravo mogoče kupiti za 2000 rubljev s storitvami "Beeline", skoraj vsakdo čaka na maksimalni paket. Po mnenju uporabnikov seveda OTG adapter, pokrov in drugi dodatki ne bi preprečili. Lahko pa jih kupite posebej v kateri koli specializirani trgovini.

Oblikovanje

Tablica "Irbis TX 22" (Beeline) je prikazana v črni barvi. Okrašena je v klasičnem dizajnu z živahnimi značilnostmi minimalizma. Razvijalci so zavrnili uporabo vložkov iz aluminija. Prav tako ni drugih kromiranih elementov. Vse je zelo preprosto in jedrnato. Obstaja zbirkakomentarji uporabnikov, vendar je treba pozornost posvetiti kakovosti materiala. Tableta je lahko precej zanesljiva in trajna. Vsekakor stane porabljen denar.


Na sprednji plošči je sprednji modul kamere, na hrbtni strani pa je naslikan le logotip. Dimenzije naprave so zelo kompaktne - 19 x 11 x 1 cm. Zahvaljujoč temu lahko tableto nenehno nosite s seboj, ne da bi se počutili nelagodno.

Tablični računalnik "Irbis TX 22": funkcije in pregledi zaslona

Uporabniki so v svojih ocenah označili zaslon. To je nedvomno prednost tablete. Zaslon je izdelan iz IPS tehnologije. To je več kot dovolj, da ne dvomimo v njegovo kakovost. Široki koti gledanja, visoka svetlost, odličen prenos barv - vse to bodo uživali lastniki tega modela. Velikost zaslona je 7? Slika je prikazana v ločljivosti 1024 x 600 slikovnih pik. Graininess in pixelation s prostim očesom niso vidni, saj je gostota enega palca 170 ppi. Edina stvar, ki lahko moti uporabnike, je bledenje zaslona na soncu. Ampak to pomanjkljivost vidimo le na ulici, in informacije prikazane jasno v sobi.

Produktivnost

Tableta "Irbis TX 22", ki je prejela povratne informacije, ni bila zelo dobra, ko so uporabniki poznali značilnosti procesorja. Iskreno rečeno, precej šibki so. Učinkovitost pripomočka se ujema s čipom MediaTek. Dvojedrni model MT8312 lahko razprši vsak računalniški modul do 1300 MHz.
Skromni kazalniki so dejanski in glede na količino RAM-a. Njegova samo 512 MB. Počakatinekaj večjega od tablice v vrednosti okoli 2000 rubljev očitno ni vredno. V svojih pregledih so uporabniki opazili, da se naprava sooča z deskanjem, predvajanjem glasbe, ogledovanjem dokumentov ali e-knjig na trdnih štirih. Toda sodobnih virov, intenzivne programe ne more storiti. Z veliko obremenitvijo tablet zamrzne, prihaja do napak pri delu. Zaključek: pripomoček je zasnovan za opravljanje standardnih opravil.

Baterija

Kaj tablični računalnik "Irbis TX 22" Odgovori O Pridobivanje samostojnega? Večina lastnikov je dejala, da baterija 2500 magov ni dovolj. Navodila pravijo, da je vir dovolj za 4 ure. Vendar je ta številka relativni koncept. Trajanje baterije je odvisno od obremenitve. Manj kot je, več baterije bo dovolj. Tisti lastniki, ki so že v celoti preizkusili napravo, trdijo, da je baterija močno povezana z Wi-Fi.

Mnenja kamere

Samo ena kamera ima tablico "Irbis TX 22". Značilnosti optike so precej šibke. Po mnenju uporabnikov je proizvajalec vgradil 03-megapixel video-matriko. Ta odločitev je bila sprejeta, da bi prihranili denar. To ni mogoče najti le v Irbisovih napravah. Ta praksa je dokaj razširjena in jo uporabljajo druge blagovne znamke.

Platforma in programska oprema

Android KitKat (4.4) zažene tablet Irbis TX 22. Povratne informacije uporabnikov o tej različici niso zelo zadovoljne, ker se že štejejo za zastarele. Pomirjujoče je lahko to, da ta "operater" ne bo oviranameščanje velikega števila aplikacij. Tableta v tovarni je opremljena z upraviteljem datotek, družabnimi omrežji, pošto, internetnim brskalnikom in drugimi aplikacijami. Vmesnik je dobil veliko pozitivnih povratnih informacij. Je intuitiven, preprost in enostaven za uporabo. Za tiste, ki so že uporabljali četrto različico Androida, "da ugotovimo, da sistem ne bo povzročal težav."

Tableta "Irbis TX 22" ni vključena - kaj storiti?

Vsaka mobilna naprava lahko sčasoma odpove. Da bi razumeli, zakaj tablica ne vključuje tega modela, je treba obravnavati najpogostejše razloge.
  • Baterija ni uspela. Prva stvar je preveriti raven napolnjenosti. Če razlog ni to, potem je vredno pogledati na baterijo - ni cvetela.
  • Pomnilniška kartica. Pogosto je problem učinkovitosti naprave posledica zunanjega pogona. Da bi preverili to različico, je tablica preprosto vključena brez nje.
  • Incidenca vlage. V tem primeru sam pripomoček ni priporočljiv, zato je bolje, da se takoj obrnete na servisni center.
  • Programska oprema. Če datotečni sistem krši tablični računalnik, se morda ne vklopi. V tem primeru poskusite ponastaviti nastavitve. Če to ne pomaga, potem morate poiskati pomoč strokovnjakov.
  • Pomembno je razumeti, da brez določenega znanja tabličnega računalnika ni priporočljivo razstavljati, saj lahko povzroči okvaro, ki je ni mogoče popraviti.

    Sorodne publikacije