Svetilka H11: pregledi proizvajalcev. Avtomobilske halogenske in ksenonske žarnice

Varnost, življenjska doba voznika in drugih udeležencev gibanja so odvisni od kakovostne razsvetljave ceste ponoči, zvečer. Zato so sodobne zahteve za proizvajalce motornih vozil visoke. Na področju svetlobne opreme za žaromete je v teku stalen razvoj novih naprav z izboljšanimi lastnostmi. V zadnjih nekaj letih vozniki vedno bolj izbirajo svetlobne naprave, kot je H11 (žarnica). To je eden od novih dosežkov sodobne proizvodnje. Priljubljenost te naprave je posledica številnih značilnosti. Svetilke s podnožjem predstavljenega tipa zagotavljajo popolno osvetlitev ceste tudi v slabih vremenskih razmerah. Povratne informacije strank vam bodo pomagale izbrati najboljšo možnost za žarnice H11 za kateri koli avto. Kaj je prednost takih iluminatorjev, je treba podrobno preučiti.

Splošne značilnosti

H11 (svetilka) postopoma nadomešča druge vrste žarometov. Ta naprava ima številne prednosti in široko področje uporabe. Take žarnice se uporabljajo za kratki in kratki svetlobni pramen. Takšni vžigalniki pogosto uporabljajo tudi sisteme utripanja. Halogenske, ksenonske ali LED svetilke H11 imajo kovinsko ali plastično podlago. Vtič je narejen z dvema kontaktoma. Svetlost se določi tako po smeri toka kot po vrsti konstrukcije.
Obstaja možnost, da izberete odtenek bele barve svetilke. Ta indikator se imenuje temperatura sežiga. Sedanji trg žarometovavtomobilom voznikom ponuja velik izbor opreme. Vsak lastnik avtomobila bo lahko izbral najboljšo možnost zase.

Značilnosti

H11 - svetilka, ki je bila razvita na podlagi prejšnjih različic svetlobnih naprav H9 in H8. Njihovi priključki so podobni. Razlikuje se le konstrukcija osnovnih cvetnih listov. Izboljšana različica ima veliko moč svetlobnega toka. To vam omogoča, da v celoti poudarite cesto in cesto. Poleg tega je obseg žarka pri uporabi LED-sijalke bistveno povečan za H11. Tako lahko voznik bolje preuči svojo pot.

Povprečna moč teh naprav je 55W. Vendar pa obstajajo naprave te vrste in z velikim indeksom. Prejšnje različice (H8 in H9) niso mogle preseči omejitve moči 40W. Zaradi svojih značilnosti se lahko žarnica H11 (55W) uporablja za žaromete, kratke luči.
Prikazane svetilke imajo jasno določeno razdaljo od spirale do prirobnice. To zagotavlja visoko kakovost svetlobnega toka. Tudi v neugodnih vremenskih razmerah te naprave kažejo dobro delovanje na neravnem terenu.

Koristi

Vozniki najprej upoštevajo nizko porabo svetilk H11. Napajalniki se lahko napajajo iz tokovnega vira 12V. V tem primeru je svetlost večja kot pri drugih napravah. Lučka H11 (12V) se ne segreje. Ne moremo se bati, da s podaljšanim delom svetilke, se bodo plastične luči stopile ali pa bo steklo počilo.
Izberete lahko skoraj vsak odtenek bele svetlobe. Voznikove oči se dolgo ne utrudijo. To je zelo pomembnoza tovornjake ali ljudi, ki so prisiljeni ostati ponoči. Kakovost svetlobnega toka je lahko zelo visoka. Vozniki starosti izberejo te žaromete, da bi izboljšali vidnost ceste in obcestne ceste. Poleg tega imajo predstavljene naprave dolgo življenjsko dobo. To je 5-7-krat večja od življenjske dobe konvencionalnih žarnic. Zato so takšne naprave ekonomične. Tudi s pogostim vklopom in izklopom delajo zelo dolgo. Svetilke te vrste se ne bojijo temperaturnih nihanj, hudih zmrzali ali toplote.

Sorte svetilk

Izbira te ali tiste vrste svetilk je odvisna od njihovega namena. Vozniki so pozorni tudi na stroške in proizvajalca naprave. LED žarnice bodo pri nakupu cenejše, vendar ne v vseh primerih so idealne. Halogenske žarnice so dražje. Imajo dolgo življenjsko dobo in dobro kakovost svetlobnega toka. Za ksenonske žarnice H11 je značilna plemenita hladna bela barva.
Ne dopuščajo bleščanja in omogočajo, da se oči dolgo časa ne utrudijo. Takšne naprave zagotavljajo čim bližje spektru dnevne svetlobe. Zato je pogostejša v očeh voznika. Toda to je ena najdražjih sort takšnih svetilk. Če je voznikov proračun omejen, se za proizvodnjo kratkih ali dolgih luči kupijo diodne žarnice majhne vrednosti. Njihova senca je lahko katera koli. Toda halogenske žarnice so trajnejše. Izbira je odvisna tudi od okusnih želja lastnika avtomobila.


Pregledi voznikov

Glede na odzive voznikov o predstavljenih napravah je treba opozoriti, da je H11 označen z velikim številom pozitivnih lastnosti. Da bi naprava delovala dlje časa, jo je treba pridobiti od preverjenega prodajalca. Ksenonske žarnice H11 imajo najvišjo kakovost in trajnost. Toda njihovi relativno visoki stroški. Zato mnogi lastniki avtomobilov raje kupujejo LED in halogenske naprave. Takšne svetilke povečajo udobje med vožnjo, uporabljajo se za dnevno in nočno razsvetljavo ceste.
Predstavljeni vžigalniki, v skladu s pregledi lastnikov avtomobilov, znatno zmanjšajo obremenitev električnega sistema stroja. H11 odporna na vibracije, neugodne vremenske razmere. Svetlobni stožec zagotavlja vidljivost ceste za 30-40 m ali več. Varnost voznikov, potnikov in drugih udeležencev v cestnem prometu se znatno povečuje.

Pregledi strokovnjakov

Svetilke H11, ki so jih predložili strokovni avtomehani in prodajalci naprav za razsvetljavo za avtomobile, so v veliko povpraševanje. Popolnoma združujejo ceno in kakovost.
Strokovnjaki pravijo, da so danes naprave takšnih proizvajalcev, kot so Osram, Kioto, EVO, LED Spotlight in številne druge blagovne znamke, najbolj priljubljene. Sodobni trg svetlobne opreme polni svetilke tipa H11. Na podlagi rezultatov raziskav strokovnjakov smo izpostavili značilne lastnosti izdelkov najbolj priljubljenih proizvajalcev.

Ocene o Osram Night Breaker Unlimited

Halogenske žarnice H11 svetovno znane blagovne znamke Osram Night BreakerNeomejeni so zelo priljubljeni med domačimi potrošniki. Svetilke lahko imajo različne odtenke sijaja.
Ob visoki svetlosti ne ustvarjajo bleščanja v deževnem vremenu. Ultravijolični filter in posebni halogen preprečujejo zamotnitev izdelkov. Optimalni sistem odvajanja toplote med delovanjem naprave zagotavlja trajnost žarnice. Osvetlitev se začne neposredno pred avtomobilom. Svetlobni pramen se razteza na razdalji 35 m. Hkrati se na jami na cesti vidijo tudi vodnjaki in nepravilnosti v reliefu. Svetlobni tok iz te naprave je 110% večji kot pri žarnicah. Proizvajalec zagotavlja široko paleto odtenkov sijoče. Tako lahko vsak voznik izbere najboljšo možnost.

Mnenja o Kioto Whitebeamu

Japonska znamka proizvaja halogenske žarnice H11 skupaj z vodilnim svetovnim proizvajalcem svetilk Philips. Ta mega-podjetje daje izdelovalcu Kyoto pripravljenih podstavkov. Takšne svetilke zahtevajo naši potrošniki. Fluorescenca japonskih svetilk, ki jo trdi proizvajalec, ima odtenek ksenonskih naprav (čim bližje dnevni svetlobi). Vendar pa rezultati testov, ki jih imajo vozniki, kažejo, da ta izjava ni skladna z resničnostjo. Te žarnice imajo rumeno barvo. Zato se pogosteje uporabljajo za sisteme za meglo. Naprave na tem področju so se izkazale za učinkovite. Razpon žarkov je precej majhen. Vendar se neenakosti v krajini zelo dobro obravnavajo. To je dobra izbira za avtomobilske žaromete, ki pogosto pokrivajo pot do voznikaslabo vreme.

Mnenja o Led žarometu S 1040

Ena izmed novih, vendar visokokakovostnih naprav je priznana N11 Led žaromet S 1040. Žaromet s kratkim svetlobnim pramenom H11 tega proizvajalca osvetli bočno na razdalji 50-70 m. Če se preklopi na način velikega dosega, bo žarek dosegel 200 m. Te naprave imajo zaradi velikih dimenzij omejen obseg. Toda po svojih značilnostih presegajo podobne naprave. Oblika osvetljevalnika ima 4 diode. Zagotavljajo moč 40 W. Te svetilke, glede na strokovne povratne informacije, se ne bojijo vibracij, zato se uporabljajo tudi pri vožnji po neprehodnosti. Takšne naprave so močne, zanesljive in imajo dolgo življenjsko dobo.

Ocene o EVO Formance Spectras 93389

Glede na priljubljene svetilke, LED svetilke H11 vredno omeniti eno od proračunskih naprav. Imajo EVO Formance Spectras 93389. Za to svetilko je značilna svetla bela svetloba. Njen odtenek je bolj nagnjen k hladnemu delu spektra. Zasnova te žarnice omogoča, da je cesta dovolj oddaljena. Ko je način potapljanja vklopljen na razdalji 25 m, robovi niso dovolj dobro osvetljeni. Poleg tega žarek pred avtomobilom pade na določeni razdalji. Prednost tega modela je, da strokovnjaki zahtevajo nizko ceno. Vendar pa ni dovolj visokokakovostnega sistema za odstranjevanje toplote pri delu na svetilki pogosto povzroči pregrevanje. Če so v žarometu elementi iz umetne mase, ta možnost ne bo najboljša.V tem primeru je primerneje kupiti naprave drugih proizvajalcev. Še posebej, če so žarometi že dolgo vključeni. Glede na značilnosti takšne naprave, kot je svetilka H11, kot tudi odzivi voznikov in strokovnjakov, lahko izberete najboljšo možnost za vaš avto. Takšna naprava bo delovala dolgo in visoko kakovostno, tako da bo voznikova pot. To močno poveča varnost vseh udeležencev v prometu.

Sorodne publikacije