Kako zmanjšati ping v CSS: navodila

Pri igranju spletnih strelcev je pomemben dejavnik za uspeh stabilna internetna povezava visoke hitrosti. Poleg reakcije igralca je potreben kratek odzivni čas in ping. Če je ping nenehno skakal ali se samo drži na stabilni visoki ravni, se boste ob igranju na spletu počutili nelagodno. Vsi drugi igralci bodo večkrat hitrejši od vas in od igranja boste dobili le razdraženost in slabo razpoloženje. In če gre za profesionalno spletno kavarno, potem lahko tak problem povzroči slabe rezultate v tekmovalnih tekmah. Poglejmo, kako zmanjšati ping v CSS.

Od česa je odvisen ping?

V Counter-Strike Source, kot v vsaki spletni igri, je ping odvisen od številnih dejavnikov. Lahko jih vidite spodaj:
 • Težave z internetno povezavo na strani uporabnika ali ponudnika.
 • Oddaljeni strežnik in morebitne gostiteljske težave.
 • Težave z nastavitvami povezave, ki jih je mogoče odpraviti v igri.
 • Težave s povezavo, na katere ni mogoče vplivati.
 • V tem članku bomo pregledali tiste ukrepe, ki bodo pomagali zmanjšati ping. Začnimo z ukazi in nastavitvami v sami igri.


  Ekipe za spuščanje pinga

  Ukaze lahko vnesete v konzolo znotraj same igre ali v ločeni datoteki z imenom config.cfg, ki se nahaja v korenskem imeniku CSS. Morate ubiti podatkovno skupino zaporedoma v konzoli. Pano lahko odprete s tipko "~". Vendar morate to možnost najprej aktiviratinastavitve igre Če želite to narediti, pojdite na nastavitve glavnega menija in pojdite na razdelek "Tipkovnica". Tukaj označite polje poleg možnosti »Vključi konzolo« in shranite spremembe. Zdaj lahko na tekmi aktivirate konzolo s tipko "~". Nato vnesite ukaze, ki so prikazani na spodnjem posnetku zaslona.
  Da bi se te konfiguracije trajno ohranile, jih je treba zapisati v datoteko. Če želite to narediti, pojdite v mapo csstrike v korenskem imeniku igre in zaženite datoteko z imenom config.cfg. Odpre se lahko tudi z enostavnim urejevalnikom besedila, kot je Beležnica. Na koncu besedila morate vstaviti iste ukaze. Vsako od njih napišite v novo vrstico. Zdaj veste, kako zmanjšati ping na CSS preko konzole in konfiguracijske datoteke. Zdaj morate razumeti, kaj vse ekipe pomenijo, da lahko sami prilagodite. Razmislite o vsaki od njih podrobneje.


  Dešifriranje

  Vse, kar morate storiti, je, da uporabite 3 ekipe, ki vplivajo na upad reit:
 • stopnja - kazalnik, odgovoren za nastavitev zgornje meje dohodnega prometa;
 • cl_cmdrate - število posodobitev pri posredovanju iz odjemalca v strežnik;
 • cl_updaterate - kazalnik posodobitve za posredovanje od strežnika do odjemalca.
 • Vsi dohodni in odhodni promet je določen v bajtih /s. Vrednost mora biti vnesena skozi presledek. Privzeto priporočamo nastavitev hitrosti 30.000 in 100 bajtov na sekundo za vhodne in izhodne tokove. Zaradi teh omejitev se bo število prenesenih paketov zmanjšalo, vendar se bo z njim zmanjšaloobremenitev omrežja. Ta metoda je pomembna za tiste, ki uporabljajo počasen internet. Posebej podobne težave se pojavljajo pri ADSL povezavi.

  Kako izbrati vrednost stopnje?

  Če nastavite napačno vrednost na hitrost v ukazih, obstaja velika verjetnost, da se pojavijo "zavore". Ni vam treba nastaviti najvišje vrednosti, ki je enaka hitrosti vašega interneta. Indikator mora biti za 20-30% nižji od hitrosti povezave.

  Dodatne funkcije

  Dodate lahko tudi ukaze, ki omejujejo število FPS. To storite tako, da v konfiguracijski datoteki določite vrstico fps_max. Parameter je najpomembnejši pri igranju na zelo šibkih računalnikih. Če vaša naprava mirno črpa CSS pri maksimalnih nastavitvah grafike, potem ni mogoče dodati fps_max. Upoštevati je treba, da lahko na nekaterih strežnikih nastavite druge vrednosti, ki ustrezajo nastavitvam. Na primer, ponastavite hitrost od 100 na 66. V tem primeru morate spremeniti tudi fps_max za 66, da preprečite težave pri povezljivosti in stabilnosti. Zdaj ste seznanjeni z ekipami, ki zmanjšujejo ping v CSS, in lahko poskusite popraviti situacijo. Če to ne bo pomagalo, potem te težave ne bi smeli iskati v sami igri.

  Preverjanje povezave na računalniku

  Če sprememba nastavitev igre ne pomaga zmanjšati ping, morate preveriti kakovost internetne povezave. Če uporabljate ADSL, bo vsak delež skupne hitrosti izjemno pomemben. Zato obvezno izklopite vse programe, ki lahko uporabljajo promet - odjemalec torrent,kurirje, sistemske posodobitve itd. Velik ping lahko povzroči prenos datotek v realnem času. Zato vam priporočamo, da prenehate z vsemi prenosi ali počakate, da se konča, in nato nadaljujete z igro v CSS.
  Če se igrate s prijatelji, je najbolje, da uporabite Skype, vendar cenejši programi. Na primer, TeamSpeak ali Olympus. Prav tako morate izvesti preskus hitrosti, da se prepričate, da internet deluje pravilno. Če je hitrost nižja od navedene, se morate obrniti na svojega ponudnika internetnih storitev. V nekaterih primerih lahko ping v CCC v34 zmanjšate tako, da ponovno zaženete internet ali modem. Toda taka odločitev ne bo korenito spremenila situacije, če je napaka na strani ponudnika. Če imate visokohitrostno povezavo, ki poteka enakomerno, brez sprememb hitrosti in zamud, je problem očitno v sami igri, strežniku ali nastavitvah. Priporočamo, da preverite ping na več strežnikih. Če pride do visoke vrednosti samo na določenem, je najbolje, da preklopite na drug strežnik. Zdaj veste, kako zmanjšati ping v CCS na 34 različnih načinov.

  Sorodne publikacije