Kako se registrirati v Telegramu na vašem računalniku: nasveti za lutke in drugo

"Telegram" je eno izmed najbolj priljubljenih socialnih omrežij, ki vključuje korespondenco med uporabniki, ustvarjanje tematskih pogovorov in dodajanje prijateljem. V članku spodaj lahko izveste, kako se v računalniku prijavite za telegram.

Kako se registrirati v "Telegramu"

Če želite postati nov uporabnik socialne mreže "Telegrams", morate prenesti aplikacijo z GooglePlay na pametnem telefonu. Nato morate po namestitvi slediti navodilom programa. Ko kliknete gumb »Prijavite se«, morate vnesti telefonsko številko. Potem pride koda v SMS, nato pa lahko nadaljujete z naslednjim korakom. "Telegram" bo ponudil, da izpolnite polja z imenom, priimkom in tudi za nalaganje avatarjev. Po vsem tem se odpre naslednji obrazec s predlogom za dodajanje stikov iz imenika tistih, ki so že registrirani v Telegramu. Ta korak je dovoljen za preskok. In potem lahko vidite prazne oblike dialoga. Če odrinete od leve proti desni, poiščite meni z nastavitvami.


Kako se prijavite za telegram na vašem računalniku

Nekateri uporabniki imajo priročen način dela z računalnikom ali pa je njihova dejavnost samo sedeti na zaslonu prenosnega računalnika in tako naprej. Da bi ostali v stiku s sodelavci na delovnem mestu ali partnerji iz drugih podjetij in morda celo s svojimi sorodniki ali prijatelji, imajo pogosto vprašanje, kako se preko računalnika prijaviti za telegram.Res je enostavno. Potrebno je iti skozi brskalnik na uradno spletno stran selnika. Nato prenesite aplikacijo Telegram za vaš računalnik /prenosni računalnik. Ko je nameščen, morate program povezati s telefonom s telegramom v računalniku. To zahteva telefonsko številko, za katero je bil uporabnik registriran na pametnem telefonu. V nameščeni aplikaciji v računalniku morate določiti telefonsko številko. Nato vnesite kodo iz sporočila SMS. Po tem bodo vsi stiki, s katerimi je bila vzpostavljena povezava, kakor tudi pogovorna okna in drugi pogovori, samodejno preneseni v aplikacijo na računalniku. In potem se nič ne izgubi in lahko ostanete v stiku s sodelavci, partnerji in prijatelji. V računalniku se lahko prijavite za telegram.


Kaj storiti, če na telefonu ni programa

Zelo pogosto je, da oseba nima pametnega telefona, ki bi podpiral to aplikacijo. In potem se pojavi naslednje vprašanje: Kako se prijaviti v Telegram na vašem računalniku brez telefonske številke? Pravzaprav je to praktično nemogoče. Vse zato, ker Telegram, tako kot vsa druga omrežja, kot je VKontakte, zahteva registrsko številko za identifikacijo uporabnika. Seveda lahko sistem zaobidemo, na primer, da uporabimo število njegovih bližnjih prijateljev ali prijateljev. Drugi način je uporaba virtualne številke. Obstajajo posebne spletne strani, ki dejansko prodajajo te virtualne številke. Zdaj veste, kako se v računalniku prijavite za telegram.

Ustreznost "Telegram"

Zakaj uporabljati ta program? "Telegrami" - socialna mreža, in če je pravilnaime, glasnika iz Pavla Durova - ustvarjalca "VKontakte".
To je varno omrežje, zato bo prekinitev praktično nemogoča. Zaradi tega nekateri razvijalci ali podjetniki tu posredujejo dragocene in pomembne informacije.

Ali lahko zaslužim s telegramom?

Nekateri uporabniki na internetu imajo tudi vprašanje, ali je v Telegramu mogoče zaslužiti. Pravzaprav ja. Nekatera spletna mesta ponujajo tovrstno delo. Na primer, prepoznavanje in vnos captcha za pomoč razvijalcem. Obstaja veliko drugih možnosti in ker se mreža hitro razvija, bo veliko več.

Sorodne publikacije