Telefon "Samsung 7562": opis, značilnosti, parametri, pregledi

Mobilni telefoni so postali nujni. Brez takšnih naprav je mogoče le rešiti. Proizvajalci pripomočkov se vsako leto veselijo potrošnikov z novimi modeli. Razvijalci poskušajo narediti vsak naslednji pripomoček bolj funkcionalen z uporabo najnovejše tehnologije. Toda kupci so opazili eno težnjo: značilnosti naprav imajo neznatne razlike. Telefon je na primer "Samsung 7562". Ta model je bil predstavljen leta 2012. Toda celo v štirih letih je težko reči, da je zastarela. Nekatere funkcije so posodobljene in popolnoma skladne s sodobnimi zahtevami.


V tem članku se bo bralec seznanil s Samsung Galaxy S Duos s7562 zka. Izvedite vse o prednostih in slabostih naprave. Seveda pa bodo našli informacije o specifikacijah, značilnostih videza, trajanju baterije in drugih enako pomembnih točkah.

Na kratko o glavi

"Samsung 7562 Duo" ni vodilni, vendar je povsem legitimno, da zavzamemo zadnji položaj v segmentu srednjega razreda. V času začetka prodaje je takoj pritegnil povečano zanimanje kupcev, pri čemer se je ciljna publika razlikovala. Uvedba funkcij, ki jih ponujajo razvijalci, je le prispevala k povečanju priljubljenosti.


Tudi sama znamka, pod katero se prodaja pametni telefon, je igrala svojo vlogo. Samsung je največje podjetje, ki dostavlja izdelke v vse države sveta. Za obdobje dela, ki ga je podjetje zaslužilodober ugled. Iz leta v leto se izboljšujejo modeli pripomočkov, obseg pa se širi. Samsung Galaxy S Duos, ki se je pojavil pred štirimi leti, je privlačil kupce s svojim zanimivim dizajnom. Številni kupci so si želeli inovativni razvoj. Po mnenju lastnikov je ta model vreden pozornosti.

Paket

Proizvajalec dobavi napravo v belo škatlo z blagovno znamko. Na sprednji strani je pametni telefon sam. Nad tem bo kupec videl logotip podjetja, pod njim pa ime modela Galaxy S Duos. Z videzom paketa se takoj pojavi občutek predstavitve in visokih stroškov. V notranjosti škatle je obloga, na kateri leži naprava. Ščiti ga pred mehanskimi poškodbami med prevozom. Pod kupcem bo viden polnilec, slušalke in USB kabel. V kompletu je tudi baterija z vsemi vrstami dokumentacije. Pomnilniška kartica ni na voljo, zato jo boste morali kupiti posebej.
Pomembno: V navodilih je proizvajalec pozornost namenil dejstvu, da lahko s tem pripomočkom uporabljate samo dodatke z blagovno znamko. Na primer, naslovnica »Samsung 7562«, zaščitne folije in drugo se prodaja v kateri koli specializirani trgovini. Z njihovo pridobitvijo, kupec ne bo imel nobenih težav, samo vedeti ime modela in ga usmerite na prodajalca. Izbor prevlek je velik - od silikonskih oblog do "knjig".

Oblikovanje

Vsakdo pozna pregovor: "Srečajo se na oblačilih, a preživljajo misli." Ta izjava je pomembna tudi za izbiro telefona. Vsak drugi kupec najprej posveti pozornost zunanjemu oblikovanjuin šele nato pregleda specifikacije. "Samsung 7562 Duo" je narejen v elegantnem dizajnu. Izvirnost dodaja kovinski okvir, ki ga uporabljajo razvijalci. Primera ni mogoče imenovati dovolj močnega, ker je izdelan iz plastike. Če telefon uporabljate nepravilno, se na zadnji strani prikažejo plitke praske. Proizvajalec poudari uporabnike, da naprava nima odpornih proti udarcem lastnosti, ki so odporne na vlago. Zato je zelo priporočljivo preprečiti nenamerne padce.


Prednja plošča pametnega telefona "Samsung 7562" je praktično vse zasedeno na zaslonu. Okvir okoli njega ni mogoče imenovati ozek, vendar ni zelo širok. Zgoščevanje se opazuje le na zgornjem in spodnjem koncu. Pod zaslonom je standardna plošča s kontrolnimi gumbi. Na njej so po tipični shemi mehke tipke, od katerih sta dva - dotik in ena (centralna) - mehanska. Zgornji del ima zvočnik, senzorje in sprednjo kamero. Obstaja tudi ime proizvajalca in predpona Duos.
Zadnja plošča je sestavni del. Ima mat površino, zaradi česar so prstni odtisi skoraj nevidni. Glede na lastnike tega pripomočka naprava v roki, ne zdrsne, je priročno, da jih upravlja z eno roko. Model Samsung 7562 ima stereo zvočnik, bliskavico in objektiv kamere na pokrovu baterije. Vsi ti razvijalci se nahajajo na vrhu naprave. Telo tega modela ni veliko. Dolžina doseže 1215 mm, v širino pa 631 mm. Pri teh velikostih je debelinaskoraj 11 mm, kar ne pomeni, da je naprava tanka. Teža naprave je 120 str. Vsi priključki in samostojni gumbi so razvrščeni glede na standardno vezje. Na dnu so mikrofon in vrata za kabel USB, na stranskih straneh - nadzor glasnosti, ključ za zaklepanje. Uporabniki so ugotovili, da je ta lokacija zelo udobna.

"Samsung 7562": funkcija zaslona

Pri pametnih telefonih pozornost kupcev privlači zaslon. Kakovost delovanja pripomočka je odvisna od njegove kakovosti. Ta model je opremljen s 4-palčnim zaslonom. Matrika je izdelana s tehnologijo TFT-LCD. V primerjavi s trenutno priljubljenim tipom IPS vidne razlike praktično nimajo. Vidni koti so vredni, sprememba svetlosti je vidna le z močnim naklonom. Prednost vseh naprav Samsung je visoka zasičenost barvnega prenosa. Kontrast in svetlost zaslona sta tudi na dobri ravni. Ločljivost zaslona je 480x800 px. Gostota slikovnih pik na palec je 233 ppi. Informacije ostanejo berljive tudi pri močni sončni svetlobi.

Kamera

Korejski proizvajalec je za model Samsung 7562 uporabil matrico 03 in 5 milijona slikovnih pik. Značilnosti glavne kamere so primerne za večino lastnikov, kar ni mogoče reči na sprednji strani. Rešitev je dovolj samo za Skype. Sephi pa so zabrisani, mehki. Glavna kamera je opremljena s samodejnim ostrenjem. Obstaja tudi ena sekcijska bliskavica. Največja ločljivost je 2592 x 1944 px. Na slikah, posnetih z dobro osvetlitvijo, brez hrupa, jasnoslike z optimalnim kontrastom. Če jo vzamete ponoči, se kakovost zelo zmanjša. Slike gledajo na hrup in nastane rahla zamegljenost. Z glavno kamero lahko snemate video. Ločljivost - 640x480 px, brez samodejnega ostrenja. Kakovost videoposnetkov je precej dobra. Hitrost snemanja je 30 sličic na sekundo. Če želite aktivirati način kamere, na ohišju ni ločenega gumba, funkcijo lahko upravljate prek ustreznega menijskega dela.

Produktivnost

"Samsung 7562" ni prejel najbolj odobrenih pregledov v smislu učinkovitosti. Razlog za to je bil procesor Qualcomm MSM7227A. Mnogi uporabniki ugotovijo, da so njegove značilnosti že dolgo zastarele. Vrsta jedra Cortex-A5. Deluje s hitrostjo 1 GHz. Arhitektura ARMv7 temelji na njej. Pri povprečni obremenitvi lahko opazite manjše zamude pri delu stroja. In če si dal "težke" igre, potem brez obešanja ne more storiti. V drugem, s standardnimi nalogami, procesor dobro deluje. Meni deluje hitro, brez zamud. Razvijalci na pametni telefon namestili četrto različico "Android". Vmesnik je jasen, vrsta in postavitev ikon sta standardna. Vse domače aplikacije delujejo normalno. Če je potrebno, lahko uporabnik namesti dodatno programsko opremo.

Spomin

Številni kupci so bili navdušeni nad količino RAM-a. V tem modelu je 768 MB. Zaradi dejstva, da ostaja približno 300 MB "operaterjev" prostih, napravo brez resnih "zavor" zagotavlja. Glede na značilnosti proizvajalca "Samsung 7562"Opremljen s 4 GB vgrajenega pomnilnika. Uporabniku je na voljo le približno 2 GB. To skladišče se lahko uporablja za shranjevanje fotografij, videoposnetkov, glasbe in še več. Če je potrebno prenesti "okorni" program ali igro, je priporočljivo, da uporabite vire pomnilniške kartice. Naprava ponuja režo za izmenljivi pogon microSD. Lahko poveča pomnilnik do 32 GB.

Baterija

Nezadostno dolgo življenjsko dobo baterije je problem vseh naprav, ki poganjajo Android. Samsung Galaxy S Duos ni izjema. Optimizacija procesorja je organizirana na nizki ravni, zato je poraba akumulatorja neekonomična. Baterija "Samsung 7562" je litij-ionska. Model EB425161LU odstranljiv. Ima zmogljivost 1500 mga. V stanju pripravljenosti bo polnjenje trajalo 15 dni. Če napravo aktivno uporabljate, bo polnjenje trajalo približno 24 ur. Predvajanje brez ponovnega polnjenja ne sme biti daljše od 3 ur in neprekinjeno pogovarjanje - 5 ur

"Samsung 7562": pregledi

Mnenje kupcev je 90% pozitivno. Obstaja veliko pohvalnih pregledov na omrežju, vendar obstajajo tudi komentarji. Večinoma se nanašajo na procesor. Današnje pametne igre ne bodo potegnile. Prav tako je treba omeniti, da so praske hitro oblikovane na srebrnem okvirju, ki poteka skozi celoten obseg ohišja. Da bi to preprečili, lastniki svetujejo, da takoj kupite pokrov. Ne samo, da vam omogoča ohranitev prvotnega videza pripomočka, ampak tudi zaščito zaslona pred mehanskimi poškodbami. V drugem, z vsakodnevnimi nalogami, deluje odlično"Samsung 7562". Nastavitve se enostavno spremenijo, pojdite na ustrezno točko menija.

Sorodne publikacije