Kako si ogledate igralčevo opremo v Maincraftu? Opis in navodila

"Maincraft" je hitro postal priljubljena igra za več igralcev, tako da lahko na spletu najdete veliko različnih navodil in nasvetov. Toda kako gledate igralčevo opremo na Maincraftu? Odgovor na to vprašanje bo predstavljen spodaj.

Zakaj potrebujete popravilo?

Popis igralca je določen kraj, kjer lahko igralec naredi omejeno količino predmetov in se premakne skupaj z njim. Osnovno število razpoložljivih celic v igralcu je 27. Vsaka celica je postavljena v 32 predmetov istega tipa, to je 32 blokov diamantov ali 32 jabolk. Obstaja pa tudi aktiven inventar, to je tisti, v katerem se postavijo predmeti za njihovo nadaljnjo uporabo. Praviloma sestavine vsebujejo osnovne potrebščine: orožje, hrano, orodje in gradbeni material. Število zasedenosti ene celice je enako kot v osnovnem inventarju.


Igra ima popolne prostore za raziskovanje in pridobivanje mineralov za gradnjo stanovanj in izboljšanje stanovanjskega območja. V bližini hiše lahko oplemenitite zemljišče in iztovarjanje rastlin ter zgradite enoto za gojenje krav ali prašičev.

Bloki

Preden se naučite pogledati igralčevo opremo v Maincraftu, morate ugotoviti, kaj lahko tam ustreza. Ker je igra vse upodobljena v obliki kvadrata, so viri shranjeni v enaki obliki. Najpomembnejša stvar v igri so viri za strukturo. Najdete jih povsod. Na primer,če iz nje izrežete drevo, pridejo deske, svetilke in postelja. Stone bloki bodo odličen material za gradnjo zidov v hiši, saj ne gorijo. Iz peskovnikov, ki uporabljajo peč, lahko ustvarite steklene in steklene plošče za okna.


S pomočjo navadnih predmetov, kot sta volna in buča, lahko ustvarite notranje elemente, da bo dom udoben. Nekateri viri (kostna moka ali pajkove oči) se pridobivajo neposredno pri ubijanju sovražnikov.

Orodja

Opis orodij pristopi k vprašanju, kako si ogledati igralčevo opremo na Maincraftu. Orodja v igri so ustvarjena na klopi z uporabo različnih materialov. Stopnja trdnosti katerega koli orodja je odvisna od materiala, iz katerega je izdelan. Na primer, leseni motiv se bo razbil veliko hitreje kot isto orodje iz železa ali diamantov. Jarak v igri je potreben za oranjanje tal pred sajenjem semena, saj na običajnem zemljišču ni ničesar za rast. Kirk je namenjen pridobivanju blokov različnih vrst, razen silicija, peska in zemlje. Lahko kopljete lopato peska, silicijeve bloke in zemljo, drevo pa je najbolje rezati s sekiro. Še vedno lahko ustvarite kavelj za lovljenje rib, da dobite hrano ali objemite kita.

Orožje in oklep

Še ena točka, v kateri morate ugotoviti, preden razumete, kako si lahko ogledate igralčevo opremo v Maincraftu. Z nastopom teme se svet igre napolni z različnimi neprijetnimi bitji: zombiji, pajki, okostji,Crippers in Endermas. Vsak večer mora igralec odbiti njihove napade, kar zahteva dobro opremo.
Za začetek se morate ukvarjati z oklepom, ki ga sestavljajo gamaše, hlače, korsati in čelade. Kot v orodjih ima oklep tudi svojo varnostno rezervo, zato je veliko odvisno od materiala, iz katerega je izdelan. Material je odvisen od škode, ki jo bo sovražnik povzročil igralcu. Usnjeni oklep velja za najbolj ranljivega, najbolj trpežen pa je diamant. Na stroju se ustvari oklep z ustreznimi ingoti in materiali. Kot je za orožje, potem obstajajo samo dve vrsti orožja: to je lok in meč. Načelo delovanja je enako kot v oklepu, to je boljši material, višja je moč in poškodba.

Popis igralca

Zdaj, ko so vsi opisi ostali za seboj, se lahko naučite, kako si ogledate igralčevo opremo v Maincraftu. Če si želite ogledati svoj inventar, je dovolj, da igralec pritisne tipko E. Nato lahko z levim gumbom miške povlečete potrebne elemente ali jih popolnoma odstranite. Evo, kako odpreti igralca v inventarju Meinkrafta.

Način za več igralcev

S prihodom multiplayerja v igro je postalo veliko bolj zanimivo, saj lahko igralci zdaj ustvarijo ekipe ali pare, da bi zdržali nevarnosti skupaj. V tem načinu se lahko naučite gledati igralčevo opremo v "Maincraft", katera ekipa je potrebna. Dejstvo je, da lahko samo tisti, ki je ustvaril strežnik, tj. Administrator, gleda vsebino soseda. To storite tako, da odprete klepet in vnesete tri črke inv in throughPreslednica Nick zanima igralec. Po tem ne morete samo gledati njegovega inventarja, temveč tudi interakcijo z njim. Tukaj je, kako preveriti inventar igralca pri Maincraftu.

Sorodne publikacije