Skyrim Odkritje nevidnega. Armillary Sphere.

Armilarska sfera je sestavni del naloge "Nevidnega odkrivanja" s šole Winterhill v Elder Scrolls V: Skyrim. To je le ena komponenta vibracijske linije prizadevanj omenjene frakcije, katere namen je razkriti skrivnost Oke Magnusa.

Prehod

Že sama armilarna krogla ne predstavlja nobene vrednosti igre. Ta delovna, neradna različica takega obdobja se občasno pojavlja v prostorih "nominacija". Dogodki se odvijajo po tem, ko je Dovakin odkril Magnusovo oko in je bil nevedno prepeljan v glavno dvorano Koledža Winterhall. Občasno se pojavlja Talmoranski elf Ankano, ki je junak trdovraten. Igralec mora oditi na dvorišče in se pogovoriti z Mirabello Erwin. Blizu je kip. Dekle bo povedala o nedavno obiskanih krajih delegacije sinagoških čarovnikov, ki se ukvarjajo z iskanjem artefaktov, ki pomagajo okrepiti njihovo moč. Zasledujejo le politične interese, ker je bolje, da jih ne čakamo.

Mirabell se spominja osebja Magnusa. Sinovski čarovniki iščejo takšno stvar na razvalinah Mzulfta, zato je bolje, da Dovakin od tam začne iskati, saj nihče ne pozna natančne lokacije palice.

Mzulft

Na vhodu bo junak naletel na enega izmed članov sinod-Gavrozove Plinijeve ekipe. Mage umre zaradi prejetih ran. Dovakin lahko iz telesa vzame ključ in dnevnik - in gre v izgubljeno mesto. Ruševine naseljujejo jedra, ki jih najdemo povsodDwemerjeve pasti in sovražne melodije. Toda to je samo začetek. Naslednja lokacija je napolnjena z dvanajstimi izumi, katerih delo temelji na energiji pare. Tretja stopnja je "Oculatorium". Toda skozi to bo težko. Ključ je pod zaščito mogočnega dvermijskega stotnika na prejšnji lokaciji - "parni stroji", in da je vhod odprl eden od raziskovalcev, Dovakin pa mora ubiti vse folkmerje. Parat Deciyi je zadnji preživeli član odprave. Za dokončanje projekta mora junak dobiti kristal za fokusiranje - element, ki je potreben za aktiviranje Dwemerjeve armilarne krogle.

Kristal

Posebnost artefakta je, da ne predstavlja nobene vrednosti razen zgoraj omenjene sfere. In vedoč, da se Falmersi strastijo do zbiranja, je možno, da ga Dovakin lahko dvigne iz telesa ubitega sovražnika, preden pride do cenjenih vrat. Če se to ne zgodi, potem, ko prejmete nalogo Paratyja Deciyaha, ki se bori z vprašanjem, kako aktivirati Dwemerjevo armillary kroglo, se bo na zemljevidu pojavila oznaka. Ko pride k njej, bo junak odkril truplo lastnika artefakta.

Oculatorium

Raziskovalec bo povedal, da je ta sistem uporabljal Dwemer za zbiranje svetlobe zvezd, nato pa ga je razdelil za nekaj. Ni natančnejših različic naprave. Veliko igralcev, ki so v tej sobi, ne razumejo takoj, kako aktivirati armilarno kroglo. Vse je posledica dejstva, da mnogi predpostavljajo, da naj bi kristal postavili na podstavekse dviga na levi strani sobe. Ne, to je samo daljinski upravljalnik s tremi gumbi. Dovolj je, da sledite oznaki, da bi razumeli, kam želite postaviti artefakt. Krožnica (slika spodaj) se nahaja v središču prostora nad krožno ploščo. Dovolj je, da igralec postavi svoj lik v sredino in "pogleda" gor.
Po aktivaciji se bo armilarna krogla vrtela za 180 stopinj in ujela žarek svetlobe. Poleg tega mora Dovakin s pomočjo uroka in požara uvesti mehanizem. Če nenadoma protagonist ne poseduje teh elementov, lahko tu najdete dve knjigi, s katerimi se lahko naučite "Frostbite" in "Catching". Nanesite urok, ki ga morate neposredno na armillary kroglo, in po opazovanju položaja žarki. "Hladno" znižuje pretoke in "plamen" - krši. Z nadzorno ploščo, vrtljivimi lečami. Sistem morate prilagoditi tako, da bo vsak žarek pokazal na zeleno lečo. Ko je zadeva končana, bo na zidu narisana karta Tamriel. Po branju tega bo Parat prišel do zaključka, da je štab Magnusa v labirintu. In tudi raziskovalec je ogorčen, da ima Winterholder College nekakšen artefakt, ki ustvarja ovire na zemljevidu. Raziskovalec bo o tem poročal sinodi. In Dovakin se mora vrniti v akademijo Savoas Arena.

Oko Magnusa

Talmor, ki se je igral z Ok, je naredil nekaj narobe. Njegova dejanja so privedla do nastanka grozljivih anomalij v samem Winstonholdu. Dovakin pripadazaščito civilistov. Preživeli čarovniki bodo pojasnili, da je Ankan obdal stavbo s ščitom, ki ga je oblikovala krogla v glavni dvorani. Hero mora dobiti osebje Magnus, da premagajo oviro, prodrejo v College in vstopijo v boj z elfom. Osebje se uporablja za pomiritev oči. Občasno se bo ščit, ki pokriva Talmorko, oslabil, kar bo Dovakinu omogočilo napade. Na koncu so fantje iz "Reda Psyche", o katerih so se prej vprašali. Odnesli bodo Eye of the College.

Sorodne publikacije