Kaj storiti, če aplikacija ni združljiva z vašo napravo

Posebej neprijetno je najti potrebno aplikacijo, da bi našli povsem program poizvedb, ki namesto gumba za prenos pravi: "Aplikacija ni združljiva z vašo napravo." Da ne rečem, da povzroča paniko, vendar ostaja neprijetna usedlina. Še bolj moteče, ko ni druge ustrezne vloge. Kako naj naredim Kaj je razlog?

Zakaj je prišlo do take napake?

Izraz »Aplikacija je v več primerih nezdružljiva z vašo napravo Android:
 • zastarela različica vdelane programske opreme. Android se še naprej razvija, programi poskušajo slediti.
 • Lokacija. Nekateri razvijalci postavljajo omejitve za namestitev programa v eni ali drugi državi.
 • Nizka zmogljivost pametnega telefona. Razvijalci verjamejo, da vaša naprava preprosto ne bo mogla pravilno delovati s to igro ali programom.
 • Bilo bi grozno, če ne bi slišali takšnih razlogov, načeloma so vsi "obravnavani".


  APK datoteke

  Takšne datoteke so primerne, če Play Market blokira prenos v napravo. Datoteke APK lahko prenesete samostojno in prosite nekoga, ki razume te težave. Če želite namestiti aplikacijo, morate najprej obiskati nastavitve. Tam, v oddelku "Varnost" v bližini "Neznani viri" oddelek, dal kljukico, s čimer se omogoči napravo za namestitev programov, ne samo iz "Market". Po izvedenih operacijah preprosto odprite datoteko APK, kot bi jo naredili s fotografijo ali skladbo. Pokliknite "Naprej" in ko je "Ok" zaključen, uporabite program v največji možni meri.


  Za izvedbo te operacije ni treba imeti razširjenih pravic, to je rutinsko. Edina stvar, ki jo potrebujejo, je kopiranje datoteke APK iz naprave, na kateri je ta aplikacija že nameščena. Pomanjkljivost te metode reševanja problema nezdružljivosti programov je lahko v tem, da se program ne bo posodabljal preko "tržnice", zaradi česar bo, če bo izšla nova različica, vse zgoraj navedene manipulacije (razen varnostnih nastavitev) potrebno ponovno izvesti.

  Market Helper

  Ta program ni na trgu in deluje samo na napravah z razširjenim dostopom. Aplikacija ne bo naredila vašega telefona boljšega ali pametnejšega. Bistvo programa je, da spremeni vašo identiteto in "Market" meni, da je vaša naprava dejansko drugega proizvajalca ali drugega modela. Poleg tega vam Market Helper omogoča spreminjanje geolokacijskih podatkov brez vstajanja iz kavča. To je idealno za aplikacije, ki niso na voljo na vašem območju. Načelo namestitve pomočnika za trg je enako kot pri datotekah AIC. Po zaključku namestitve in konfiguracije, napaka "aplikacija ni združljiva z vašo napravo" mora izginiti.

  Regionalne omejitve

  Če aplikacija ni združljiva z vašo napravo zaradi omejitev, ki jih nalaga območje, v katerem se nahajate, uporabite usmerjanje predora VPN. Ta metoda vam bo omogočila selitev v drugo državo, v kateri je nameščen strežnik usmerjevalnika. Seveda ta metoda ni tako zanesljiva kotzgoraj opisanega programa, vendar poskusite še vedno vredno. Poleg tega ta metoda ne zahteva koreninskih pravic, kar je nedvomno prednost.

  Sklepi

  Vsaka od teh metod ne zagotavlja uspeha. V nekaterih primerih je potrebno prisilno brisanje predpomnilnika v "Tržnici". Če želite to narediti, morate ustaviti, izbrisati podatke, zagnati Market Helper ali VPN in ponovno omogočiti "Market" sam skozi nastavitve. Ne pozabite, da so vse spremembe nastavitev na lastno odgovornost. Zdaj ne boste videli »Aplikacija ni združljiva z vašo napravo«. Kaj storiti, če se je prikazal vašim ljubljenim, že veste.

  Sorodne publikacije