Panasonic MFP KX-MB1500: Podsistem delovnega toka za dom

Panasonic KF-MB1500 MFU je predvsem doma. Za takšno opremo je označena majhna meja tiska in zelo skromni tehnični parametri. Gre za to cenovno ugodno večnamensko napravo, o kateri bomo razpravljali v tem majhnem gradivu.

Pozicioniranje

V obravnavanem sistemu tiskanja je zelo skromna stranska meja izpisa, ki jo je določil proizvajalec z oznako 5000 enostranskih listov. Že to dejstvo kaže, da je najbolj optimalna uporaba MFU doma. Tudi teoretično lahko zmogljivosti take periferne naprave zadostujejo za pisarniško uporabo. Ampak, še enkrat, to je upravičeno le za takšno organizacijo, v kateri število osebnih računalnikov ne presega 5, meja za tisk pa ne presega vseh istih 5000 strani.


Ali je proizvajalec vključen v dobavni seznam?

Naslednji seznam pošiljk se ponaša s Panasonicovim KF-MB1500 MFP:
 • Večnamenska naprava.
 • Komplet žic za povezavo.
 • Gonilniki in specializirana programska oprema, ki so zapisani na CD-ju.
 • Dokumentacija v papirni obliki (priročnik za obratovanje in seveda kupon z garancijskimi obveznostmi).
 • Kartuša.
 • Osnovni parametri

  Panasonicov laserski skener KX-MB1500 lahko skenira s fizično ločljivostjo 600x600, vendar lahko uporaba digitalne interpolacijske tehnologije poveča to vrednost za 19200Х19200. To zelo izboljša kakovost prejetih dokumentov, vendarInjekcijske periferne enote so v zvezi s tem še vedno boljše. Tiskanje v tem primeru poteka v formatu 600H600. Teža naprave je 9 kg, v enem ciklu pa lahko natisne 99 enosmernih listov. Med drugimi parametri obravnavane rešitve je treba opozoriti na prisotnost informacijskega zaslona z dvema točkama, ki prikazuje informacije v monokromatskem načinu. Ni vsak analog tega MFU se lahko pohvali s prisotnostjo take možnosti.


  Oblike in zmogljivost

  Največja velikost medija, ki jo lahko upravlja MFP Panasonic KX-MB1500, je A4. Glede na večino strani manjših dimenzij lahko obravnavana rešitev deluje. Dovoljena gostota medija je v območju od 60 do 90 g /m2. V skladu z zagotovili proizvajalca lahko tak tiskalnik odda do 18 listov na minuto. Ta vrednost velja za strani velikosti A4. Ko se velikost nosilca zmanjša, se bo hitrost povečala. Treba je opozoriti, da je osnova obravnavanega MFU laserska metoda tiskanja, za prikaz dokumentacije pa je možen le monokromatski način.

  Komunikacija, kartuša

  Pričakovati je treba, da bo velik večnamenski komplet MFU iz ekonomskega razreda. Da, zahteve za seznam načinov povezave pa so zmanjšane. V tem primeru je sestavljen samo iz enega USB kabla. V tej napravi ni drugih vrst vrat ali brezžičnih oddajnikov. Kot del obravnavanega IFI se lahko uporabita dva modela kartuš. Ena od njih je vključena v osnovno opremo, druga pa ima povečano omejitev tiskanja. Osnovna kartuša za MFPPanasonic KX-MB1500 je FAT400A7 z virom 1800 strani. Povečana omejitev pa se lahko pohvali s FAT410A7. V tem primeru bi moralo biti eno od goriv dovolj za 2500 strani.

  Stroški in mnenje lastnikov

  Pri 6000-6300 rubljev je bila ocenjena MFU Panasonic KX-MB1500. Mnenja kažejo, da je ta naprava odlična za izvajanje tiskanja, kopiranja in skeniranja domačega podsistema. Toda to velja v primeru, ko tiskanje poteka le v monokromatskem načinu in je predmet precej povprečnih zahtev. Utemeljena je tudi uporaba obravnavanih mednarodnih finančnih institucij v zelo majhni pisarni. Na to optimalno uporabo, ki so jo navedli strokovnjaki in seveda lastniki.

  Zaključek

  Glavno in v bistvu edino področje uporabe večnamenske naprave Panasonic KX-MB1500 je podsistem domačega tiskanja. Obseg dokumentacije je minimalen, zahteve za njegovo kakovost pa so povprečne. Možno ga je uporabiti tudi v zelo majhni pisarni. V vseh drugih možnih primerih uporaba večnamenskih naprav z omejitvijo 5000 strani zagotovo ne bo dovolj. Vsaj lahko najdete optimalnejše možnosti za organizacijo tiskanja podsistema. Seveda bodo njihovi stroški višji, vendar se težave s pomanjkanjem tiska zagotovo ne bodo pojavile. Strokovnjaki priporočajo na enak način in pristopijo k vzpostavitvi podsistema dokumentnega prometa.

  Sorodne publikacije