Skyrim: zgovornost - kaj je in zakaj je tako pomembno za igralca?

Skyrimova zgovornost je ena najpomembnejših spretnosti, saj bistveno poenostavlja dialoge, omogoča varčevanje pri številnih nakupih in vam omogoča preprosto zabavo. To je skupno za mnoge ljubitelje TES-način - prodaja stvari - za prenos zgovornost je težko: morate nenehno nakup in prodajo zelo dragih stvari, kar je sprejemljivo le na visoki ravni, vendar absolutno ni sprejemljivo za začetnike.

Klasične metode črpanja

Od teh možnosti, kot je prenos zgovornosti v Skyrim, je novinec le nekaj. Najpreprostejša in verjetno očitna je prodaja železnih bodežev, ki so igralca verjetno pustili po drugi vožnji v kovačnici, da bi izboljšali izkušnjo. Operacije je treba izvajati z eno enoto izdelka naenkrat, rječitost pa se bo postopoma povečevala. Takšna tehnika velja za relativno pošteno, preprosto in najbolj sprejemljivo v vsaki fazi igre. Za to možnost ni nobene enostavne alternative, vendar so nekateri pametni zmaji še vedno našli bolj operativne načine.


Hitrejše nihanje tehnik

Prej ali slej se igralec zruši v več možnosti za prenos, kot pravijo, za lenobe. Na kratko jih opišite na naslednji način:
 • globe za varovanje javnega reda in miru;
 • Neskončne "replike prepričevanja" v NPS.
 • Prva metoda ima veliko različic. Na primer, najpreprostejši izgleda takole:
 • Dragonborn dobi majhno fino notoeno od mest (zelo majhno);
 • Stražar se z njo sklicuje z opombo, da pozna igralca;
 • mora biti prepričan, da se moti, nato pa ponoviti postopek;
 • Če je globa res majhna, so možnosti za uspešno delo "prepričanja" izjemno velike. Če ne, potem bo igralec izgubil le 5-15 zlata.
 • Obstaja še ena možnost za prečrpavanje te tehnike. Potrebno je vstopiti v tatovski ceh, udariti stražarja in mu ponuditi ", da se strinja" za impresivno količino. Strinjal se bo in spretnost prepričanja se bo povečala, denar bo ukraden s krajo žepa. Po tem igralec odide na naslednjega stražarja in tako naprej. Paziti je treba, ker se bo vrnitev na že pretepenega stražarja pripeljala do izginotja replike in prave globe.

  Kako pretresti neskončnost Infinite

  neskončne replike prepričevanja - to je možnost za dialog, v katerem lahko neprekinjeno črpamo rječitost. To velja za Ungriena, ki dela v Črnem ježu. Od njega se lahko zahteva, da dobi "okostje iz omare", po katerem se bo spretnost povečala. Postopek se lahko ponovi neomejeno.

  Sorodne publikacije