SteelSeries Siberia V2 Frost Blue: Pregled slušalke, pregledi

SteelSeries je že dolgo na svetovnem trgu. Proizvaja tipkovnice, miške, preproge, krmilnike in slušalke. Že dolgo se je asortiman dopolnjeval z modeli iz serije Siberia. To so najboljše slušalke, ki imajo odlično razmerje med kakovostjo in ceno. Steelseries Siberia V2 Frost Blue, katerih pregledi so odlični, so dobili izboljšane lastnosti in oblikovanje. Ta model je bil večkrat ponovno izdan, zato ima veliko ventilatorjev. Članek opisuje njegov videz, celoten sklop in seveda značilnosti.


Indeks Frost Blue kaže, da ima ta oseba poseben svetlo modri, modri odtenek. Slušalke so bele barve, skodelice so pobarvane v modro barvo. Zaradi tega oblikovanja ima edinstvene lastnosti in privablja vse glasbene poznavalce. Model ima najvišjo stopnjo udobja. Poleg tega so zbirka in materiali kvalitativni. "Jack" 3,5 mm je zamenjan z USB priključkom, ta in ta model se razlikuje od svojih predhodnikov.

Kratek opis

Slušalke Steelseries Siberia V2 Frost Blue so naprava z zaprto zanko. Membrane 5 palcev. Frekvenčno območje je od 18 Hz do 28 tisoč Hz. Upor je 40 ohmov. Zaradi prisotnosti 16 LED diod bodo slušalke vedno videti nestandardne. Nenehno delajo kot osvetlitev za skodelice. Odtenek je odvisen od izbranega načina (vseh šest). Mikrofon ima zložljivo zasnovo, tako da ne moti povsem preklopljenega stanja.Če želite prilagoditi nastavitve, lahko to storite v posebni programski opremi. To je enostavno namestiti na redni računalnik in MAC. Ima izenačevalnik, nastavitve osvetlitve.Prednosti slušalk

Prednosti slušalk vključujejo elemente, navedene spodaj.
 • Modra osvetlitev ozadja.
 • Majhna masa.
 • Slušalke zaprtega tipa.
 • Vgrajen krmilnik USB.
 • Povezljivost USB.
 • Membrane 5 cm.
 • Snemljiv mikrofon, ki je opremljen s funkcijo dušenja hrupa.
 • Daljinski upravljalnik, ki omogoča nastavitev glasnosti predvajanja.
 • Podpora za SteelSeries Engin.
 • Dodatki

  Steelseries Siberia V2 Frost Modre slušalke, ki bodo odgovorile na vsa vprašanja, ki se prodajajo v gosto črni škatli. V eni od sten je prozorna plastična folija. Zahvaljujoč njemu bo potrošnik lahko cenil videz pred nakupom. Na hrbtni strani škatle je opis značilnosti slušalk v različnih jezikih. Kaj je vključeno v komplet? Škatla vsebuje same slušalke, izbirni USB kabel, v primeru izvorne prekinitve, nalepko SteelSeries, priročnik za potrošnike in majhen katalog vseh izdelkov proizvajalca.

  Slušalke in njihova naprava

  Steelseries Siberia V2 Frost Modre slušalke, katerih cena je navedena spodaj, imajo zelo zanimiv in privlačen videz. Prevladujoča barva je bela. Zaradi udobne oblike in velikosti skodelice je tesenpokriva ušesa, tako da naprava ne zdrsne. Zvoki okolja sploh ne prodrejo v slušni aparat. Ni zadnja vloga pri udobju igrala težo naprave.
  V vsaki blazini v sredini je posebna bela mreža. Pod njo so modre svetleče diode, ki utripajo v ciklu vključene kompozicije. Po želji lahko prilagodite svoj ritem v posebni programski opremi. Membrane imajo oblazinjenje iz lahke tkanine. Ušesne blazinice so opremljene s posebno oblogo, ki je izdelana iz usnja. Slednji ima lastnosti, ki odbijajo hrup. Na prvi pogled se zdi, da je material naraven, vendar temelji na tkanini ali plastiki, proizvajalec ne daje natančnih podatkov. Je mehka in udobna, ni dolgotrajnega nošenja. Trak Steelseries Siberia V2 Frost Blue je obarvan sivo. Na zunanji strani je logotip podjetja. Zgornji del platišča je izdelan tako, da se ne dotika potrošnika. Namenjen je za montažo. Spodnji je povezan s skodelicami na račun posebnih "dlačic", ki omogočajo trdnejšo pritrditev na glavo. Mikrofon je na levi strani. Imel je zložljivo konstrukcijo. Na račun tega, mikrofon enostavno "odleti", ko je v svojem prvotnem položaju, je neopazno, kar je zelo priročno. Včasih se zdi, da ni zelo prilagodljiva, vendar se po prvi uporabi lahko razume: to mnenje je napačno. Povezovalna žica ima beli krmilnik. Na njem sta dva gumba, ki ustrezataza delo z mikrofonom in glasnostjo. Trak Steelseries Siberia V2 Frost Blue ima trak dolžine. Začne se na levi skodelici, konča s priključkom USB. Na koncu je pozlačen premaz. Po želji se lahko ta kabel zlahka podaljša z dodatno dvožično žico.

  Program SteelSeries Engin

  Steelseries Siberia V2 Frost Modre slušalke delujejo neposredno po povezavi. Če pa imate kakršne koli težave ali jih morate konfigurirati, lahko uporabite pripomoček SteelSeries Engin. Deluje s katerim koli izdelkom proizvajalca.
  Ko je program nameščen, se odpre okno za izbiro modela, ki ga želite konfigurirati. V nastavitvah lahko najdete posebne funkcije osvetlitve in izenačevalnik za pet pasov. Slednji ima več vgrajenih načinov, vendar je dovoljeno ustvariti svoje. Nastavitve osvetlitve so potrebne za spreminjanje utripanja in dodajanje učinkov, vključno z valovi. Če želite, da spremembe začnejo veljati, morate klikniti na gumb »Shrani« in ne bodo uporabljeni takoj.

  Zvoki

  Steelseries Siberia V2 slušalka Frost Blue ima svojo zvočno kartico, ki vam omogoča spreminjanje nastavitev predvajanja. Naprava ne more delati s 3D, toda če potrošnik tega ne zanima, to ni kritičen položaj. Zvok je res dober. Vsi učinki in basi si zaslužijo pohvalo. Predvajanje je čisto, brez hrupa. Naprava zajema visoke zvoke, ki vam omogočajo poslušanje glasbe in gledanje filmov. Vokalne zabave se prenašajo perfektno, dovolj globoko, bas -kaj bi lahko bilo bolje? Mikrofon ima frekvenčno območje od 50 Hz do 16 tisoč Hz. To je povsem mogoče govoriti o "Skype", igranje z nekom. Povratne informacije potrošnikov to potrjujejo za 100%. Povprečna cena za tako "zlato" je bila 8 tisoč rubljev.

  Priročnost

  Slušalke Steelseries Siberia V2 Frost Blue veljajo za najbolj primerne v seriji tega proizvajalca. Na prvi pogled se zdijo množični, vendar je napačen občutek in ga razprši po prvi operaciji. Blazine iz nadomestne kože ne pritiskajo na ušesa, kar jim omogoča dolgo uporabo. Tudi po 10 urah neprekinjenega igranja ni neprijetnosti. Edina pomanjkljivost je dejstvo, da so ušesa ogrevana, vendar to dejstvo lastnikov ne moti. Zvočna kartica je v priključku, zato je videti nekoliko napihnjena. Ta težava bo postala kritična, če jih potrošnik želi uporabiti v kompletu s prenosnim računalnikom. Vendar pa je to enostavno rešiti s pomočjo dodatnega kabla.

  Sorodne publikacije