Darksiders 2: Igra, Sistemske zahteve

Dishonored 2 je zasluženo prejel naziv "Best of the Year". Ta pustolovščina ponuja neverjetno svobodo igralcem in predlaga uporabnikom, da sami izberejo načine opravljanja določenih nalog. Toda, kot v prvem delu, je ud in stanje Danyula odvisno od dejanj junaka. V tem gradivu boste našli celoten potek igre Dishonored 2 v ruskem jeziku, ki je namenjen izvajanju misij brez ubijanja.

Splošni opis

V igri Dishonored 2, ruskem jeziku, predstavljenem v tem fantu, obstajajo tri stopnje kaosa: visoka, srednja in nizka. Ta pogoj je odvisen od stanja sveta in skrajnosti avanture. Na nizkih ravneh je težje za vaše nasprotnike, da vas opazijo, nevtralni liki pomagajo in skoraj ni podgan in okuženih ljudi na ulicah mesta. Na visoki ravni so sovražniki vedno pozorni in hitro opazijo junaka, ulice so polne bolnih in glodavcev. Nevtralni znaki ne želijo pomagati. Na začetku prehoda na igro Dishonored 2 je določena nizka stopnja kaosa. Ampak, če prideš v oči stražarjev, ubiješ nasprotnike in civiliste, potem se bo ta parameter hitro dvignil. Zmanjšanje je lahko dobro delo in omamljanje sovražnikov. Poskusite dokončati Dishonored 2 brez ubijanja. Samo na ta način lahko dobite dober ud.


V igri je veliko uporabnih predmetov, zato bodite previdni pri prehodu Darksiderjev 2. Rune in amuleti, sefi, slike in maskote so skriti na lokacijah. Ti artefakti vam bodo koristiliin prinašajo dosežke. Zato se prepričajte, da preverite vse kraje, če želite dobiti čarobne predmete.

Začetek pustolovščine

V tem gradivu je predstavljeno, kako je Emily izgubila žrtev 2. Veščine tega lika so usmerjene v prikrite načine, zato je lažje empressirati z nizko stopnjo kaosa. V prologu boste poučevali glavni mehanika igre, nato pa si oglejte uvodni video. Ko ste v četrti cesarice, se povzpnite v drugo sobo skozi desno okno. Tukaj boste našli umirajočega Meychija. Povedala vam bo, kaj ste iskali za Megan Foster - kapitana ladje. Če želite nadaljevati prehod Dishonored 2, pojdite na stopnice, omamite stražarja in vzemite ključ iz kraljevskih četrti. Spusti se spodaj in pojdi v prestolno sobo. Nevtralizirajte zaščito in odstranite obroč. Zdaj je tvoja pot v zakladnici. Odprite vrata z obročem, spravite omamljenega sovražnika v notranjost in ne pozabite zapreti. Napolnite zaloge in odstranite zlato iz skrinj, nato pa se odpravite na streho. Privijte telesnega stražarja in ga nevtralizirajte. Pojdite okoli skupine nasprotnikov na levi strani in pojdite v stavbo. Tukaj boste našli prvo skrivnost prehoda Dishonored 2 - sef. Če jo želite odpreti, odstranite sliko s stene. Koda je napisana na hrbtni strani.

Pojdite na vrata, držite se leve strani in se skrivajte za sovražniki za zidovi. Vstopite v pub in pustite skozi črni vhod. Spodaj sta dva stražarja, omamita ju in skočita v vodo. Za plovbo do ladje se povzpnite in se pogovorite s kapitanom. Po tem boste zapustili Danoull in začelinaslednje poglavje Darksiders 2.

Čuden obisk

Po zbujanju boste ugotovili, da so vrata v kabino zaklenjena. Zavijte in izstopite skozi prehod v steni. Na razpoložljivih otokih pridite do Aliena in se pogovorite z njim. Nato vzemite nalepko in jo teleportirajte na platformo s funkcijo "Prenos". Vzemite srce in uporabite ta element, da najdete prvo vožnjo. Po tem se boste vrnili v kabino. Oglejte si sobo in odstranite amulete iz mize. Prehod brez posadke 2 se nadaljuje na izstopu iz kabine. Na vratih sobe boste našli samostrel, tik za njeno mizo, ki je "Seznam doomsday", aktivira dodatno nalogo "Odkleni vrata skednja". Pojdi na nos ladje in poišči loputo, ki vodi do Sokolove sobe. Pojdi k Megan in se pogovori z njo. Po pogovoru vzemite čoln in pojdite na misijo.

Na robu sveta

Ko pridete do pomola, pojdite po cesti na levo. Najdi znak skrivnega trga na steni. Tukaj lahko dopolnite strelivo, kupite zdravilo in izboljšate. Poišči Mindy Blanchard v drugem nadstropju stavbe. Ona bo pomagala priti do Inštituta Addermi, vendar bo za to potrebovala njeno telo. Našli ga boste na izhodišču skrbnikov. Ko opravite dodatno nalogo, pojdite skozi vrata in se odpravite na stezo. Na prehodu se začne sovražni prostor. Če želite izklopiti svetlobo, pojdite na mlin na veter, dvignite in izvlecite ročico. Pojdite nazaj do stene, se sprehodite in peljite do leve stene. Omamljanje nasprotnika in nepojmljivo oditispalni stražar

Pojdite za vhodnimi vrati v kante za smeti. Odnesite ga na steno in skočite čez ograjo. Na poti pojdi do vlaka v Zavodu za pohvale.

Dober zdravnik

Potek nepooblaščenih 2 se bo nadaljeval na otoku Zavoda za pohode. Tukaj boste morali najti Antona Sokolova. Alexandria Hypatia, vodja inštituta, pripoveduje o lokaciji znakov. Če ga želite najti, pojdite do stavbe skozi glavni vhod. Bodite previdni v preddverju, ker stražar hodi. Pojdite okoli nasprotnikov na levi strani in se teleportirajte na sprednjo steno. Izklopite napajalni kabel blizu obešala. Počakajte, da se stražar obrne in se sprehodite po svetlem zidu. Oglejte si zemljevid inštituta in pojdite v dvigalo. Povzpnite se v četrto nadstropje in se skrijte z leve. Poslušajte dialog in omamite preostalega nasprotnika. Pojdi v pisarno dr. Hypathy, vzemi ključ iz mize in se vrni v dvigalo. Spustite se v tretje nadstropje in odprite tipko "Podružnice za zdravljenje". Vaša pot je skozi dvorano z trupli osi. Uporabite "Prenesi" spretnosti, da ostanete v stiku brez težav. V sosednji sobi boste našli Aleksandrijo. Hepatija pravi, da je Sokolovo prevzel izumitelj Kirin Gindoch.

Zdravljenje kraljevega morilca

Preiščite komore za predelovalce in poiščite Vasca. On bo povedal o neredu dr. Hypathy in serumu, ki jo lahko reši, in bo dal kodo iz sefa. Če želite ustvariti protistrup, pojdite v drugo nadstropje. Pojdite na leva vrata in nevtralizirajte zaščito. Poiščite gavarno in vnesite kodo "551". Vzemite Vaskov dnevnik in pojdite v sobo nasproti. Vzemite brizgo in jo napolnite s krvno kontaminiranim telesom, ki leži v sobi z osmi. Vrnite se v laboratorij in ustvarite protistrup. Pojdi k zdravniku, se teleportiraj k njemu za hrbtom, vstopi v serum in ozdravi Aleksandrijo od norosti.
Pojdite v preddverje in pojdite na dvorišče. Izogibajte se stražarjem in hodite do stolpa. Odstranite rezervoar s tatom, potem vas bo Megan evakuirala z otoka.

Mehanski dvorec

Pretečena nečistost 2 se bo nadaljevala s tem, kar boste izvedeli o Kirine Jindoche. Ta izumitelj je ujel Sokolova, in da bi izpustil prijatelja iz ujetništva, bo moral obiskati njegovo dvorišče. Preden greste na misijo, se pogovorite s Hypatio, ki se je po zdravljenju odločila živeti na ladji. Torej aktivirate dodatno nalogo. Po odhodu na Megan in priti do obale na ladji, da nadaljuje prehod Darksiders 2. V dvorcu izumitelja lahko dobite samo na posadko, vendar prehod na to je zaprta s svetlobo steno. Izberite iz kanalizacije in teleportirajte v mesto zgoraj. Približajte se progi na balkonih stavb, ki gledajo desno. Pojdite na svetlo steno in teleportirajte na platno zraven plošče. Počakajte, da vojak odide na ograjo in ga omamite. Prenovite ploščo in pojdite skozi ograjo. Vrata v dvorec so zaprta in pojdite še dlje, poiščite kode. Prehajanje na neusklajeno 2 vključuje več poti do cilja. Če ne želite, da bi se trudili iskati kode, potem pridite na ozemlje dvorcalahko na majhnih otokih. Najprej pa morate ključ od vrat odpeljati do izkušenega vojaka, ki se je peljal na zadnjem nadstropju stavbe. Isti znak ima kodo od vhoda na lokacijo. Sedite v zmaja in pojdite naravnost v hišo cilja. Vstopite v hišo skozi glavni vhod.

V dvorcu

Vklopite avdioknjig in si oglejte zasebnost dvorca. V glavni dvorani se bo nadaljevalo vožnja brez posadke 2. Poiščite ročico za nastavitev in jo aktivirajte. Počakajte, da se vrata odprejo na sredini stopnic, in se prijavite. Pojdi v levo okno in pojdi naravnost. Pojdi na mizo za bazene in se povzpni gor. Obkrožite sobo s polnilnim stebrom in nevtralizirajte telesne stražarje z jokom. Zavijte desno in pridite do Kirinovih prostorov. Vojak sedi notri, zato se tiho premikajte. Nevtralizirajte nasprotnika, izvlecite ročico za konfiguracijo in pojdite skozi spalnico do lopute ob vznožju stolpa. Pojdi v dvigalo in pojdi v "kabinet". Vhod varujejo dva vojaka, ju odstranita sama. V prostorih se teleportira za izumiteljem in ga omami. Pojdite v laboratorij in poiščite platformo z nastavitvami. Izberite "Anatomical Sands" in "Optical Sands". Postavite Jindosho v stolp stoli in ga aktivirajte. Po tem se sovražnik šteje za nevtralnega in lahko začnete iskati Sokolova. Iz zablode Jindoša bo postalo jasno, da se zaveznik hrani v prostoru za testiranje. Pojdi na to mesto v dvigalu. Sprehodite se po hodniku in izklopite svetlobo.Traveler bo opazil, da je naprava izklopljena. Vzemite ga od zadaj in omamite. Na vhodu poiščite ročico za konfiguracijo. Stojte na gumbu in ko se zidovi spustijo, se teleportirajte v levo sobo. Razbijte deske na tleh. Stojte na gumbu in stene bodo spet padle. Premaknite se v sobo gor in spustite Sokolova. Skupaj z njim se vrnite na enak način, kot so prišli. Če želite zapustiti dvorec, se povzpnite po stopnicah in se teleportirajte do cevi v steni. Odnesite ga do dvigala in odprite strešno loputo. Pritisnite zgornji gumb za dostop in pojdite v sobo, kjer sta bila straža nevtralizirana. Pojdite skozi okna in pridite do sobe na stenah. Pustite Sokolova tukaj in pojdite do vrat z ročico konfiguracije. Spremenite smer, vrnite se v zaveznika in hodite vzdolž pravokotnega hodnika. Snemite naslednji vzvod in se spustite po ploščadi. Prenesite v glavno dvorano, od tam pa do vrat dvorca in jo pustite, dokler ne opazite mehanskih bojevnikov.
Na postaji vzemite Sokolova in se pomaknite na streho. Pojdite do vizirja na levo in se odpravite na balkone na postaji. Pojdite v kanalizacijo, spustite Sokolova v čoln in se vrnite na ladjo.

Drugi čuden obisk

Po shranjevanju Sokolova se boste zbudili v kabini s čudnim občutkom. Zapusti sobo in pojdi v brezno. To se imenuje Delaila. Pojdite v svet duhov in si oglejte slike iz preteklosti. Na koncu boste našli portal, ki vodi iz brezna. Po takem prebujanju se pogovorite o načrtih s Fosterjem inSokolov Iz pogovora boste spoznali naslednji cilj - Brianne Ashford. Megan vas bo popeljala na naslednjo nalogo.

Royal Boarding School

Za začetek obiščite imetnika Birna, ki skrivaj gleda Ashforda. Ta znak bo dodatno opravil. Ko je končano, pojdi na streho in pojdi na steno. Premaknite se na vrh straže, pojdite skozi strehe in cevi do rdeče hiše. Na strehi najti vrata in prodreti v notranjost. Pojdi dol, pojdi v sobo in greš na balkon. Peljite ga do vrat čez ograjo in teleportirajte od tu do stolpa z iskalnim svetilkom. Odvrnite ga in se spustite. Pojdite vzdolž žic iz lahke stene in izključite napravo. Zavijte na levo, pridite do konca in odnesite stavbo na polico. Pojdite na desno odprto okno. Inside, izberite na strehi, skakanje na lestenci in balkoni. Spodaj boste videli dvorišče, v drugem nadstropju pa odprto okno. Teleportirajte do cevi ob njem in se povzpnite znotraj Kunstkamera. Najti Brianno, zbrati stare leče. Če želite začeti, ga peljite do najvišjega nadstropja, hodite po hodniku do okna in skozi njo teleportirajte na strehi. Napolnite luknjo in odstranite leče Oracle. Pisarna Eschfort se nahaja pod tlemi. Vrnite se v Oracle, namestite leče, zaženite avto. Po tem bo predmet izločen. Za nadaljnje prehajanje Dishonored 2, pojdite v pisarno objekta. Vzemite papir na mizo, pojdite do dvigala in zlomite deske na stopnicah. V spodnjem prostoru potisnite omarico in pojdite do skrivnostisobo Poslušajte avdiogram in pustite mesto skozi siva vrata, ki vodijo do kanalizacije. Pojdi na čoln in se vrni na ladjo.

Quran Quarter

Po prebujanju razpravljajte o načrtih z zavezniki. Sokolov vam bo povedal, da je vaša pot v četrti. Na tej lokaciji sta dve spopadajoči se frakciji - Stenadiki in Caretakers. Takoj vas bodo napadli, zato se boste morali izogibati obema. Pojdi na čoln in pojdi do cilja. V četrtini boste prišli skozi kanalizacijo. Pojdi v levo stavbo in se skriva za tanki. Pojdite po lestvi na streho. Počakajte, da se začne nevihta. Ona vas bo naredila bolj nevidne. Nevtralizirajte dva vojaka na strehi in izklopite vetrnico. Čiščenje častnika in hodi na levi strani na svetlo steno. Teleportirajte stražarja in vstopite v stavbo. Megan čaka v tebi.
Nevtralizira Paola ali Birna in njihovi nasprotniki bodo pomagali priti do dvorca Aramisa Stilltona. Pridi ven iz hiše in gremo skozi nikogaršnjo zemljo. Desno od vhoda v dvorec vzemite uganko Jindosha. Odgovor na sestavljanko bo treba najti sam, ker se ustvari naključno za vsako podjetje. Voditelji skupin lahko pomagajo pri reševanju ugank. Ko ste prispeli na ozemlje skrbnikov, ga odpeljite na streho in se premaknite na balkon. Skoči na svetilko, nato na stojalo in gradbeni oder. Vzemite Birnnino pisarno in počakajte, da bo vrhovni nadzornik sam. Nevtralizirajte ga in ga vzemite s seboj. Na enak načinvrni se k Paolu Ta lik bo sestavljanki sestavljal sestavljanko. Pojdite do gradu Gindo in vnesite pravilno kombinacijo.

Fragment v vesolju

V grajski zgradbi boste prišli skozi glavna vrata. Znotraj se povzpnite na drugo nadstropje in zavijte levo. Sprehodite se po hodniku do Stiltonove spalnice. Skočite skozi luknjo v tleh in pridite do Aramisa. Ko boste govorili z njim, se bo pojavil neznanec. Povedal bo, da je Stilton obtičal v času in da bo dal napravo, ki se bo vrnila v preteklost. Odprite zrcalno tipko F in poglejte mimo. Poslušajte govor stražarja in počakajte, da vojaki odidejo. Naredite prehod v času in poiščite sporočilo od zunaj vrat. Tokrat vklopite, pojdite v preddverje. Ko najdete vrata na desni strani glavnega stopnišča, se vrnite v preteklost. Vzemite opombo, ki se nanaša na univerzalni ključ. Pojdite nazaj in se povzpnite na drugo nadstropje. Prijavite se z njim in aktivirajte preteklost. Pojdite na konec hodnika do ograje. Pojdi na sedanjost in skoči na prvo nadstropje. Primite pod mizo in z ogledali poiščite ključ na stolu. Pojdite mimo in se približajte oknom. Ko ni nikogar v bližini, pojdi ven in se hitro vrni nazaj. Na nasprotni strani poiščite režo, po njej se peljite do vrat skladišča. Če želite sprehoditi kip, pojdite v preteklost in zadeti rdeči del dvigal. Vrni se na to, pojdi skozi luknjo v steni in pojdi na zaklenjena vrata. Odprite ga z univerzalnim ključem, zavijte levo in ga odpeljite na greddvigalo Pojdite nazaj v preteklost in se povzpnite na drugo nadstropje. Izstopite iz lopute, zavijte levo in pojdite do ograje. Na poti se boste srečali s stražarjem in kripto. Da bi se izognili spopadom, preklopite med preteklostjo in sedanjostjo. Pojdite do ograje in se ozrite okoli. Preklopite na zdaj in spi pse s puščico. Skoči na leseno konstrukcijo, ki se nahaja za gazebo, in se premakni v preteklost. Počakajte, da se Stillton odvrne, nato pa zaženite in nevtralizirate nasprotnika. Pridobite kodo in se takoj vrnite v sedanjost. Ko pridete v pisarno, vnesite kombinacijo. Pojdi noter in poslušaj pogovor vojvode in njegovih zaveznikov. V sosednji sobi opazujte živahno sejo, s katere spoznate dušo Delile. Na poti iz dvorca vas bo popeljal do brezna. Tujec pripoveduje o tem, kje je skrita duša cesarice. Po pogovoru se boste vrnili zdaj. Ta odlomek "Razpoke v vesolju" v Dishonored 2 bo zaključen, toda pred vami je še veliko dogodivščin.

Velika palača

Po pogovoru z zavezniki plavajo do pomola. Pojdite po stopnicah in pojdite med hišami. V sovražnem območju nežno hodite do kovinske platforme okoli drevesa. Od nje se premakne na balkon sosednje stavbe, ne da bi padel v žarek žarometa. Skozi sobo pojdite na naslednjo predstavo. Teleport v stolp. Uničite panj trupel, zlomite deske na vratih in likalnik na stopnišču. Vzpnite se na streho in nevtralizirajte varovala. Izklopite vetrnicoda odplakne svetlobo steno. Če kupite papir v naslednji podzemni trgovini, potem boste imeli varne tirnice za dosego Velike palače. Prehod brez posadke 2 se nadaljuje na vhodu v lokacijo. Poslušajte pogovor, s katerim se boste seznanili s ključi zakladnice. Teleport na visoke luči, in od njih, železo na strehi. Pojdite do okna in pridite do jaška dvigala. Pojdi v vojvodino hišo. Pojdi v vrata in pazi na cilj. Če lik ne kadi, potem ste pravi Abelov vojvoda. Sovražnikova dvojnica se nahaja na levi strani polkrogle kupole, na trikotni ploščadi. Tukaj je mestni steber, zato najprej odklopite napravo. Na žice pridite do ščita in vzemite rezervoar s potiskom. Vrnite se na dvojno in počakajte, da ostane sam. Posesajte psa in prisilite lik, da zavzame mesto vojvode. Sedaj moraš dobiti medaljon. Če želite to narediti, se vrnite v Abelove sobe, omamite in položite na posteljo. Ne pozabite vzeti iz telesa ključ iz zakladnice. Oglejte si videoposnetek, po katerem se vojvoda lahko šteje za nevtraliziranega. Iz sob se spustite. Pojdite v klet in nevtralizirajte dva vojaka. Kliknite gumb, skrit v polici, in odprite ključ repozitorija. Premakni se na kip Delile in sodeluj z njim. Pojdite na naslednjo stopnjo in pojdite na črna vrata. V notranjosti izklopite napajanje polnilnega stebra, pojdite skozi loputo v vodo in se obrnite na Megan.

Smrt cesarice

Po prebujanju se prvič pogovarjaSokolov in potem od Megan. Ko spoznate resnico o kapetanski preteklosti, vzemite čoln in jadrajte v Danville. Na kopnem, pojdite do pomola in se teleportirajte na panoji doma. Sprehodite se po levi hiši in jo odpeljite na streho, nato pa pojdite na balkon. Pojdite do lesene konstrukcije in nevtralizirajte čarovnico z zastrupljenimi pikado. Teleportirajte v telo, spustite se na tla in odstranite dva psa. Pojdite do vhoda v stolp. V bližini gora s trupli boste našli živega čarovnika. Govori z njim. Vhod v stolp je zaprt, zato se pomaknite na streho in pridite do palače. Bodite previdni in omamite čarovnico, ki je na poti. Skozi v stolp, pojdite na desno dvigalo. Po branju opombe se vrnite na glavni vhod. Pojdite v potopljeno luknjo in vstopite v vrata nasproti kapele. Teleportiraj cev nad varnostnikom in počakaj, da mine. Pojdi do vrat in pojdi do varnostnika. Če želite obnoviti napajanje, vzemite smeti, ga napolnite na razdelilniku in ga položite na ostalo. Pojdite okoli čarovnice, ki gredo v sobo, in se umaknite. Premaknite se do cevi in ​​hodite po hodniku na levo. Nato pot poteka skozi kanalizacijo, kuhinjo in glavno dvorano. Bodite previdni, ker je veliko zaščite. Klicanje dvigala, ne pozabite skriti. V notranjosti psa poleg tega sedi čarovnica. Nevtralizirajte svoje nasprotnike in se povzpnite na Throne Room. Poiščite vhod na strehi in prelomite desko z rezilom. Spravite svoj Delay nazaj in uporabite svoje srce. Cesarica bo smrtna, vendar bo pobegnilačarobna slika. Preden greste v lov, na prestol postavite opečene rune. Pretečeno nepooblaščeno 2 se bo nadaljevalo vzporedno. Skočite v sliko in se borite s kopijami cesarice. Ko se pojavi pravi Delilah, se teleportiraj v kamnito zgradbo. Ustreli in omamili cilj. Premakni telo na sliko, vrni se v resničnost in ga postavi na prestol. Zažene se končni valjček, po katerem se zaključi igra Dishonored 2 (mimo v ruskem jeziku, predstavljena v gradivu). Ostala bo shranjena fosilna - Corvo ali Emily, odvisno od izbire junaka. Če želite to narediti, stopite v stik s kipom in spremenite zaveznika v normalno stanje.

Prečkanje posadke 2: Smrt outsajderja

Izvirna igra je zajela milijone igralcev. In ni presenetljivo, da so razvijalci izdali obsežen dodatek k Dishonored 2: Death of the outsider. V tej spremembi ne boste videli Corva ali Empressa, celotno podjetje pa je zgrajeno na avanturi Billyja Lerka, pomočnika Dauda, ​​ki je pobegnil iz glavne igre pod imenom kapetan Megan Foster. Še vedno pa je aplikacija še ena priložnost, da ponovno obiščete temačen in lep Danouvel. Celotna kampanja je sestavljena iz petih misij, ki jih je mogoče izvesti na več načinov. Kot v izvirni igri, je konec pustolovščine odvisen od načina prehoda Dishonored 2: Death of the outsider. Zato je za dober finale potrebno neopazno premikanje in ne ubijanje nasprotnikov. Kampanja bo trajala 5-6 ur igre. In kljub dejstvu, da so nekateri igralci prejeli aplikacijo v 10 minutah, smo to storiliSvetujemo vam, da se ne mudi. Dishonored 2: Smrt tujca ima veliko dodatnih nalog in skrivnosti, katerih iskanje in izvajanje bo prineslo veliko užitka.

Sorodne publikacije