Samsung T32E310EX LCD TV: pregledi

Univerzalna rešitev, ki hkrati združuje monitor in televizor ter je opremljena s sistemom visokokakovostnih zvočnikov, je Samsung T32E310EX. Komentarji o tem televizorju, njegove specifikacije in specifikacije bodo podrobneje obravnavani.

Pozicioniranje

Samsung T32E310EX je najbolj optimalen v smislu tehničnih lastnosti, velikosti in stroškov kot TV. Povratne informacije lastnikov to še enkrat poudarjajo. Še posebej zato, ker ima popoln analogni sprejemnik in vgrajen DVB-T sprejemnik prve generacije. Če je treba gledati digitalne oddaje v DVB-T2 ali satelitskih kanalih, je treba odločitev dopolniti z ustrezno predpono.


Tudi prisotnost formatnih vrat in vgrajeni USB sprejemnik za digitalni avdio in video omogoča predvajanje datotek na tem televizorju brez dodatne strojne opreme. Poleg tega podobne naprave lahko priključite na katerokoli moderno sistemsko enoto osebnega računalnika in jo uporabite že kot monitor. To pomeni, da je ta naprava vsestranska in vam omogoča reševanje številnih nalog. Primerno je, da ga uporabljate doma in v pisarni.

Paket

Tipično, običajno in standardno lahko imenujemo Samsung T32E310EX. Pregledi na eni strani kažejo njegovo zadostnost. Po drugi strani pa lahko proizvajalec še vedno poskrbi za novo ustanovljenega lastnika takšnega izdelka in razširi ta seznam.dodatne žice in kabli.


V nasprotnem primeru njegov lastnik po nakupu te naprave v svojo uporabo prejme naslednje:
 • Televizija je monitor.
 • Žice za organizacijo oskrbe z električno energijo.
 • Priročnik za namestitev, uporabo in povezavo.
 • Garancijska kartica.
 • Oddaljena plošča z nizom baterij.
 • Če se ta rešitev uporablja za oddajanje televizijske slike, bo ta komplet zadostoval za rešitev tega problema. Tudi predvajanje avdio in video datotek takšnega seznama bo dovolj. Toda za povezavo z video izhodom osebnega računalnika bo treba dodatno kupiti poseben vmesniški kabel. Enako bo treba storiti z uporabo katerega koli zunanjega sprejemnika.

  Specifikacije zaslona

  Seveda se premijske funkcije zaslona ne morejo pohvaliti z LED televizorjem Samsung T32E310EX. Povratne informacije hkrati kažejo na dejstvo, da je to rešitev srednjega razreda, in za to nišo v obravnavani TV samo velik zaslon. Njegova ločljivost ustreza dolžini 1920 točk in širini 1080 točk. To pomeni, da je slika v tem primeru že izhod v formatu 1080r ali FullHD.
  Seveda vodilni "4K" ta televizijska rešitev zagotovo ni dovolj, v primerjavi s podobnimi izdelki vstopne ravni s kakovostjo HD pa bo razlika vidna. Odzivni čas matrike v tem primeru je 5 ms. Zato bodo tudi najbolj dinamični prizori na takšnem televizorju videti svetli in mobilni. Razmerjeizhodna slika je od 16 do 9. To je tipična vrednost tega parametra in v tem smislu se T32E310EH ne razlikuje od najsodobnejših modelov TB in cenovno ugodnejših rešitev. TV matrika je izdelana z LED tehnologijo, njena svetlost pa je nastavljena na 300 cd.

  Zvok

  Kot smo že omenili, so zelo kakovostne akustike za srednje-pinceto opremljene s Samsung T32E310EX-R, ki kažejo na precej visoko kakovost zvoka vgrajenih zvočnikov. V tem primeru sta 2 in moč vsakega od njih je 10 W. To je povsem dovolj za večino uporabnikov.
  Obstaja pa tudi priložnost, da se v tem primeru uporabi zunanji zvočni sistem z izboljšano kakovostjo zvoka in velikim številom zvočnikov. V ta namen ima ta rešitev niz skupnih avdio vrat. Toda takšen sistem bo treba kupiti posebej.

  Komunikacijski komplet

  LCD-televizor Samsung t32e310ex se ponaša s pomembnim seznamom vmesnikov. Pregledi razlikujejo njegovo vsestranskost in zadostnost. Južnokorejski velikan je v ta seznam vključil naslednje:
 • navaden vhod za antene. S svojo pomočjo se sprejem in sklepanje televizijskih programov izvaja v analogni in digitalni obliki. V slednjem primeru se na ravni sredstev za strojno opremo izvaja le prva revizija. Za sprejemanje DVB-T2 potrebujete ločen sprejemnik.
 • 2 vrata USB. Lahko priključite bliskovni pogon in si ogledate večpredstavnostne datoteke, ki so v njem shranjene. Ta vrata lahko uporabite tudi kot sistemMoč mini računalnika, nameščenega na vratih HDMI.
 • V tej rešitvi je še 2 HDMI vhoda. V skladu z načrtom proizvajalca je njihov glavni namen povezovanje z računalnikom. Vendar se lahko ista vrata uporabljajo za preklop na zunanje sprejemnike ali predpone. Drugi način uporabe tega priključka je namestitev majhnega računalnika.
 • Na tem televizijskem monitorju je ena SCART in RCA vrata. Njihov glavni namen je povezati zastarele satelitske sprejemnike ali celo DVD predvajalnike.
 • Komplet za avdio vrata vam omogoča, da televizor spremenite v polnopravni domači kino ali karaoke center.

 • Edina pomanjkljivost v tem primeru iz položaja komunikacijskega niza je odsotnost pristanišča RJ-45. To vam lahko pomaga pri ogledu fotografij ali videoposnetkov iz prenosnega računalnika ali računalnika prek računalniškega omrežja.

  Tehnične specifikacije

  Edina barva ohišja, v katerem je mogoče najti Samsung T32E310EX, je črna. Povratne informacije pa kažejo na praktičnost take odločitve. Ne toliko na primeru s tako barvo je opazen prah, umazanija in celo morebitne poškodbe. Teža monitorja TV brez stojala je 479 kilogramov, če namesto stenskega nosilca uporabite popoln upor, se bo ta vrednost povečala na 542 kilogramov. Visoka energetska učinkovitost se ponaša s to rešitvijo. V stanju pripravljenosti porabi le 3 W, pri delu pa se ta parameter lahko poveča na 69 W. To pomeni, da v načinu največje porabe ta TV porabi manjkonvencionalne žarnice. Dimenzije Brez stojala tega izdelka v milimetrih je 721x425x53. V povezavi s podporo se bodo te vrednosti povečale in bodo že enake 721x467x155.

  Postopek povezave in nastavitve

  Nastavitev Samsung T32E310EX LCD LCD črne barve ni pretežka. Povratne informacije lastnikov so ponovno potrjene.
  Ko napravo uporabljate kot televizijski sprejemnik, morate storiti naslednje:
 • Priključite napajalni kabel in kabelski kabel iz antene.
 • Vklopite televizor.
 • S pomočjo gumba na krmilniku vira izberite vir signala.
 • V meniju z istim imenom na daljinskem upravljalniku in v podmeniju »Kanali« začnemo iskanje po celem kanalu v samodejnem načinu.
 • Na koncu postopka iskanja zapustimo meni in naprava je pripravljena za uporabo.
 • Ocene in cena

  Do 15000 rubljev do danes je bil ocenjen televizor Samsung T32E310EX. Pregledi s poudarkom na popolni skladnosti s stroški in tehničnimi specifikacijami. To pomeni, da je cena v tem primeru ni mogoče pripisati prednosti in slabosti. Med pomanjkljivostmi zadevnega izdelka je odsotnost pristanišča RJ-45 in tehnologije SMART. V prvem primeru pomanjkanje takšnega načina komuniciranja ni tako kritično, ker lahko nadomesti USB, ki je v tem primeru 2 kosa. Druga tehnologija je zelo negativno vplivala na stroške televizijskega monitorja in jo je mogoče najti v dražjih izdelkih.
  Kar se tiče profesionalcevUpoštevajte naslednje:
 • Visoka kakovost izhodne slike.
 • Pomemben komplet vmesnikov, ki vam omogoča reševanje večine nalog.
 • ​​
 • Poenotenje, ki vam omogoča, da napravo ne vklopite samo na televizor, ampak tudi v monitor ali predvajalnik.
 • Rezultati

  Samsung T32E310EX velja za popolno univerzalno napravo srednjega razreda. Povratne informacije kažejo, da se lahko uporablja kot monitor, tako kot televizor in kot predstavnostni predvajalnik. Hkrati pa stroški niso tako visoki, funkcionalnost in komunikacijo pa je mogoče pripisati koristim.

  Sorodne publikacije