Miška A4Tech XL-747H. Pregled in pregledi

Igralci vedo, da je miška najpomembnejša komponenta igralnega računalnika. Brez pametne in večnamenske miške v sodobnih igračah ne storite ničesar. Nimate časa - kako boste ustrelili takoj. Trenutno je na trgu veliko modelov z najrazličnejšo konfiguracijo. Toda takšna orodja so zelo draga. No, kaj je "malo staro" A4Tech XL-747H. V tej miški je vse, kar igralci potrebujejo. Toda najpomembnejša stvar je strošek. To ne bo povzročilo oprijemljive luknje v družinskem proračunu.

Nekaj ​​o podjetju

Podjetje A4Tech je bilo ustanovljeno leta 1987. V začetni fazi se je ukvarjala s proizvodnjo računalniških mišk. Kljub dejstvu, da je proizvajalec prišel iz Kitajske, je bila tehnika zelo kakovostna. Sčasoma je podjetje obvladalo proizvodnjo akustičnih sistemov, manipulatorjev iger, sten, spletnih kamer in drugih računalniških perifernih naprav. Vse naprave, ki jih proizvaja podjetje, so odlične kakovosti in ustrezne cene. A4Tech XL-747H je tudi najvišje kakovosti. Je aktualna, čeprav je bila izdana že dolgo nazaj.


Videz in oblikovanje

Izgled miške očitno nakazuje, da imamo pred seboj igralno napravo. Zasnova je v mnogih pogledih podobna drugim mišim kategorije X (ki je linija igre podjetja). Čeprav je zdaj proizvajalec in izdaja nove serije Bloody manipulatorjev z veliko bolj impresivno obliko, A4Tech XL-747H izgleda strogo in vredno: nič odveč. Na zgornji površini risbe. In precej stabilen. Po petih letih aktivne uporabe se začne brisati.
Mišaprecej obsežna in se zaradi svoje oblike popolnoma ujema z roko. Obstaja osvetlitev ozadja, vendar le na dnu. Najbolj zanimivo je, da je miš popolnoma prilagojena vsaki notranjosti. Uporablja se lahko s prenosnimi računalniki in s polnimi osebnimi računalniki. Zdaj pa preidimo na oblikovne značilnosti A4Tech XL-747H.


Oblikovne značilnosti

Miška oblika je tudi standardna za igralno napravo. Najpomembnejša stvar je razpoložljivost dodatnih gumbov, ki jih je mogoče programirati. Pomagajo, da se hitro odzovejo na to ali tisto situacijo v igri. Miška A4Tech XL-747H USB ima tudi prilagodljive uteži, ki vam omogočajo, da spremenite težo miške. To je potrebno, da bi bila uporaba naprave lahko čim bolj priročna za vse igralce.
Ta miška je prva, zato ima vse prednosti in slabosti naprav te vrste. Slabosti je mogoče pripisati večni, ki bo zmeden in včasih drgnjenje žice. V zvezi s tem so brezžične rešitve nekoliko privlačnejše. Vendar pa imajo vodilni pripomočki prednost in precejšen. Brezžične naprave imajo zmožnost, da neuspeh v najbolj neprimernem času zaradi dejstva, da samo sedel baterije. Zato je vodilna možnost vedno najboljša. Še posebej za igralce.

Specifikacije

To je najbolj zanimiv del. Glavna značilnost A4Tech XL-747H USB je prilagodljiva ločljivost senzorja. Miška lahko deluje v razponu od 600 do 3600 DPI. To je dober rezultat za tako poceni napravo. Kot delovni senzor se tukaj uporablja laserski senzor. To inspodobna resolucija. Vendar pa obstaja ena pomanjkljivost: uporaba te miške brez podloge je nemogoča.
Še ena zanimiva funkcija - dodatni programabilni gumbi (v višini 6 kosov). So koristne za tiste, ki ljubijo MMO igre. Vključeno z miško je programska oprema, ki vam omogoča, da določenemu ukrepu dodelite določeno dejanje. Prav zaradi tega se A4Tech XL-747H imenuje igralna miška.

Pozitivne povratne informacije lastnikov

Večina lastnikov modela A4Tech XL-747H je še vedno navdušena nad tem nakupom. Lastniki ugotavljajo, da se miška na preprogi dobro obnaša. Brez nje deluje veliko slabše. Tudi mnogi so zadovoljni z razpoložljivostjo dodatnih gumbov. Tudi noge so igrale pozitivno vlogo. Načeloma je večina pregledov povsem pozitivna. Kakovost montaže pa nihče ni omenil. In to je zelo dobro za kitajski izdelek. Ne pozabite na ceno. "Sošolci" te miške so veliko dražji. In to ni glavna prednost tega manipulatorja. Vendar pa preidimo na slabosti miške. Zelo malo jih je, vendar so. Zato jih je treba računati.

Negativne povratne informacije lastnikov

Tukaj se večina pritožuje, da se nekaj mesecev aktivne uporabe začne brisati sliko na telesu miške. Toda to se nikjer ne dogaja. Nepranova barva še ni našla. Tudi na gumijastem vložku pod palcem se nenehno nabira umazanija. Ampak, da je to resna pomanjkljivost je nemogoče. Še huje, dejstvo, da se je žica na dnu miške pogosto podrgla. Vendar je ta pomanjkljivost pomembna le za tiste, ki so starimodel z mrežasto gumo. Novejši modeli imajo tkanino, ki je veliko bolj stabilna. Takšne manjše pomanjkljivosti so za miško s tako funkcionalno in takšno ceno zelo enostavne.

Zaključek

Igralna miška A4Tech X7 XL-747H je trenutno najboljša v razmerju med ceno in kakovostjo. Mishka ima odlično kakovost zbiranja, odlično občutljivost senzorja in veliko število programljivih gumbov, zaradi česar je večnamenska. Prav tako je vredno dodati zelo dober dizajn tukaj. Ampak glavna stvar je, da je poceni, tako da lahko vsakdo privoščiti. Iskanje alternative za isti denar je popolnoma nehvaležno. Vsi najbližji konkurenti stanejo več ali nimajo enako bogatih funkcij. In tisti, ki so združljivi s ceno miške, se ne razlikujejo tako visoko kakovostno. Zato je izbira očitna.

Sorodne publikacije