Kako popraviti stvari za Meinkraft: način za ekipo in kobilo

V igri "Maincraft" se uničijo predmeti, ki obkrožajo igralca. Vendar pa jih je treba obnoviti. Zato se igralci zanima, kako popraviti stvari v "Minecraft". To lahko storite na dva načina: z uporabo ukaza in nakovala. Poleg teh metod popravljanja obstajajo tudi programi goljufanja tretjih oseb, vendar jih razvijalec ne priporoča.

Popravila stvari na zasebnih strežnikih

Igralec se prej ali slej sooča s problemom popravila svoje opreme in orožja. Še posebej pomembno je popravilo, če so izdelki izdelani iz diamantov ali zlata. Kako popraviti stvari v "Minecraft" na zasebnem strežniku:
 • narediti prsni koš;
 • dodajte znak na vrh strežnika, pred tem pa morate vedeti skrbnike, ki jih je potrebno napisati na popravilo;
 • Zlomite stvar v prsni koš;
 • se dotakne mize, dokler se postavka ne popravi.
 • Na ta način se izterjava elementa izbriše iz igralne valute. Najpogosteje je zlato ali izkušnja. Stvari se ne morejo popolnoma popraviti, če za to ni dovolj sredstev.


  Kako popraviti stvari v "Minecraftu" na nakovalu

  Z izdajo različice 1.4 igre imajo igralci dostop do take funkcije. Zahvaljujoč nakovalu igralci zdaj vedo, kako popraviti stvari v "Minecraft", ne da bi izgubili očaranost orožja in oklepov. Na njej lahko celo izboljšate lastnosti predmetov ali preimenujete. To lahko storite z izkušnjo protagonista. Dobiva za ubijanje pošasti, pridobivanje materialovrudnik, kmetijstvo in tako naprej. S sprostitvijo zadnjega popravka igre je cena postala višja: 1-15 ravni točk za en element. Odbor vpliva na material in očaranje subjekta. Če so redki, bodo stroški višji. Z vsakim popravilom boste morali plačati 2-krat več. Prvič bo oseba plačala 3 ravni, druga 6, tretja pa že 12 stopenj. Zato igralec večkrat ne bo mogel obnoviti svojega predmeta, saj je poraba toliko izkušenj nerazumna.


  Najpomembnejša stvar je namerno uporabljati funkcijo in preprosto ne uporabljati pomembnih in redkih predmetov. Navsezadnje je popravilo skozi nakovalo stvar stroškov. Zato je treba temu primerno pristopiti.

  Popravilo po ukazu

  V dodatku Essentials za igro obstaja takšna funkcija. Vendar pa vsi igralci ne vedo, kako popraviti stvari v ekipi "Minecraft". Razvijalci so poslušali problem in dodali igralcem rešitev. Ukazi, ki lahko popravijo elemente:
 • /popravi vse - ta kombinacija obnovi vse stvari, ki jih ima igralec.
 • /popravilo ročno pritrjenih predmetov v roki likov.
 • Če želite začeti uporabljati te funkcije, morate dobiti pravico. Če želite to narediti, morate vnesti bistvene popravke. * Ukaz. Igralec mora zapomniti, da bo vse očaranje predmetov izginilo, če bo tako popravil orožje.

  Klasično pritrjevanje na klopi

  Ker je prva izdaja igre metoda, ki je učinkovita do danes. Uporabljajo jih ljudje, ki sploh ne vedo, kako popraviti stvari v "Minecraftu" na druge načine. To storite tako:
 • 2 poškodovana izdelka zenako stopnjo moči;
 • jih postavite v delovno mizo;
 • bo prinesel en izdelek z veliko rezervo moči.
 • Če uporabite to metodo, bo oseba dobila instrument, ki bo trajal 50% dlje kot nova stvar. Vendar na ta način fascinacija izgine, zato jo je treba odstraniti.

  Sorodne publikacije