Kako narediti hladilno sredstvo v IC2 Experimental in zakaj ga potrebujete?

Hladilno sredstvo je eden od materialov, ki so bili dodani obsežni spremembi za Minecraft, imenovano industrijski obrt 2. Zakaj se lahko uporablja? Kako narediti hladilno sredstvo v IC2 Experimental? Kaj je lahko sekundarni kraft tega materiala? Kakšen vpliv ima na igralca? Vse to lahko izveste iz tega članka!

Kaj je hladivo?

Torej, preden postavimo sekundarna vprašanja o tem, kako narediti hladilno sredstvo v eksperimentu IC2 in kako ga uporabiti pozneje, je vredno razmisliti, da je sploh snov. Kot ste že razumeli, ni bilo v prvotni različici igre, pojavila se je le z novo spremembo. Namen njegove uporabe je hlajenje jedrskih reaktorjev, ki so postali ključna osebnost tega načina. V skladu s tem, brez tega materiala ne boste mogli dobiti največje možne spremembe, to pomeni, da ne boste mogli zgraditi jedrskega reaktorja. Zato je čas, da gremo in se ukvarjamo s tem, kako narediti hladilno sredstvo v IC2 Experimental. Pred tem pa je vredno omeniti tudi osnovne fizikalne lastnosti tega materiala, ki bi vam lahko bile v pomoč. Na primer, zmožen je upočasniti lik, ki pride do lužine hladilnega sredstva, čeprav je upočasnitev precej šibka.


Sprejemni material

Čas je, da se naučimo, kako narediti hladilno sredstvo v eksperimentu IC2. To ni tako težko, kot se zdi na prvi pogled, še posebej, če ste uporabili več kot enkrat vse naprave, ki so bile dodane s to spremembo.Torej potrebujete vodo in azurni prah. Oba materiala morate zmešati v polnilu. Zaradi mešanja vam bo na voljo celotna vedra hladilnega sredstva. Zdaj veste, kako narediti hladilno sredstvo za ICn Experimental Minecraft, vendar še vedno obstaja sekundarna metoda za njegovo ekstrahiranje. Dejstvo je, da dobite hladno hladivo, ki ga lahko takoj uporabite. Vendar pa obstaja tudi vroče hladilno sredstvo, ki ni primerno za uporabo, in če imate tekočinski izmenjevalnik toplote, ga lahko uporabite, da se ohladi iz vroče hladilne tekočine.

Kaj sledi?

Samo po sebi je serija hladilnega sredstva praktično neuporabna. Z njim ne boste mogli ohladiti reaktorja. Zato ga morate najprej združiti s kapsulo, da dobite kapsulo hladilne tekočine, nato pa jo lahko kombinirate s štirimi kositrnimi ploščami, da imate deset končnih hladilnih jeder. Z lahkoto jih lahko uporabite za hlajenje jedrskega reaktorja. To je edini, a zelo pomemben način uporabe takih kapsul.

Sorodne publikacije