Novi modeli UAZ izboljšane prepustnosti

Uljanovska avtomobilska industrija je eden največjih domačih proizvajalcev izboljšanih avtomobilov.

Razvoj UAZ

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1941, letos pa je bila Moskva evakuirana s tovarno avtomobilov ZIS. Zato je bil ob prvem obstoju tovarne izdelan polgenerični model GAZ-AA. Prvi avtomobil z visoko zmogljivostjo je bil izdan šele leta 1954, postal je SUV GAZ-69. Novo fazo razvoja obrata je treba izvesti od leta 1961. V tem obdobju so prvi novi modeli UAZ razvili lastno zasnovo iz transportnega traku. Taki avtomobili so postali kompaktni tovornjak UAZ-451D in kombi UAZ-451. Proizvodnja legendarnega SUV UAZ-469 se je začela leta 1965. Pravzaprav, različne spremembe teh avtomobilov visoko passableness in oblikovana model območju UAZ za dolgo obdobje. Prvič, to je posledica dejstva, da je kakovost cest v naši državi ni idealna in SUV-ji so bili vedno v povpraševanju.


Značilnosti avtomobilov UAZ

Poleg svojih terenskih lastnosti so avtomobili UAZ priljubljeni zaradi naslednjih prednosti:
 • Vsestranskost.
 • Enostavna zasnova.
 • Cenovna cena.
 • Rok uporabnosti.
 • Zanesljivost delovanja.
 • Osnova naprave za veliko število modelov UAZ je bil nosilni okvir, ki je avtomobilu zagotovil tudi večjo trdnost. Nekatere pomanjkljivosti modelov UAZ so dolgo časa veljale za slabo kakovost montaže in pomanjkanje dizelskih motorjev. Modelne linije rastline ne moremo imenovatiširok, vendar je pokrival vse položaje majhnih SUV: avto, minibus, kompaktni tovornjak. Vse so bile izvedene v več modifikacijah in kompletih. Povpraševanje po izdelkih potrjuje zanimivo dejstvo, da je bil model UAZ 451 ("Khlibina") izdan skoraj 40 let.
  Podjetje trenutno aktivno posodablja linijo izdelkov in je leta 2018 pripravilo nove različice avtomobilov za proizvodnjo.

  UAZ "Patriot"

  Naslednje leto je družba načrtovala proizvodnjo modificirane različice modela "Patriot" UAZ. Izvedene posodobitve niso za avtomobil velikega obsega in so namenjene predvsem razvoju in implementaciji novih tehnologij in inovacij, potrebnih za proizvodnjo SUV-jev naslednje generacije.

  V zunanjosti avtomobila se je pojavila nova maska ​​hladilnika, izdelana iz zelo trdne temne plastike z reformatiranim vzorcem. Prednji odbijač je dobil močno, korak za korakom zasnovo. Te spremembe so omogočile, da je bila zasnova UAZ "Patriot" bolj izrazita in trdna. Notranje nadgradnje so povezane z vgradnjo plastične sprednje konzole z vgrajenim monitorjem iz večnamenskega kompleksa. Pri obdelavi so bili uporabljeni izboljšani materiali iz tkanin in opravljeno je bilo delo za zmanjšanje hrupa. Poleg tega so nameščene zračne blazine. Kot pogonska enota bosta uporabljena dva motorja: 115kW dizel. in bencin 106 KM.

  UAZ "Profi"

  Avto "Profi" (UAZ 236022) je aNov kompaktni komercialni tovornjak z nosilnostjo do 15 ton. Avto je opremljen z videzom klasičnega off-road avtomobila z visokim odmikom, širokimi loki koles z zaščitnimi vložki, močnim prednjim odbijačem.
  Značilnosti vozila za talni transport je treba upoštevati pri uporabi tradicionalne konstrukcije okvirja in prisotnosti dveh različic pogona: zadnjega in polnega. V začetni fazi je načrtovana modifikacija s tridimenzionalno kabino. V prihodnosti se načrtuje proizvodnja tovornjaka z dvojno kabino in zmogljivostjo do 6 oseb. UAZ "Profi" bo opremljen z bencinskim motorjem 270 litrov in zmogljivostjo 1500 litrov. z Menjalnik z obema različicama pogona omogoča uporabo petstopenjskega ročnega menjalnika. Med drugimi tehničnimi lastnostmi UAZ 236022 je potrebno dodeliti neodvisno vzmetenje, servo volan, sprednje disk zavore, vgradnjo ABS in EBD, razdelilno omarico z dvema hitrostma, diferencialno sklopko, povečano zunanje ogledalo, nagnjeno tovorno ploščad.

  minibus UAZ "Pro"

  Nova generacija minibusov naj bi nadomestila legendarni model UAZ "Buhanets". Podjetje je že predstavilo novo spremembo šolskega avtobusa. Osnova gradnje je osnova UAZ 236022 in kovinsko ohišje. Uporaba konstrukcije okvirja je zasnovana tako, da zagotavlja visoko varnost minibusa, povečana prostornina kabine pa zagotavlja visoko udobje in udobje za potnike.

  Glavni tehnični parametri minibusa se ujemajo z osnovnimmodel. Prav tako je treba opozoriti, da obstajata dve različici menjalnika - štirikolesni pogon in pogon na zadnja kolesa, ki bosta skupaj z različnimi zmogljivostmi in kompletom karoserije zagotovila veliko izbiro različnih modifikacij novega modela "Bukhanets".

  Obeti za inovacije UAZ

  Začetek proizvodnje novih modelov terenskih vozil UAZ leta 2018 kaže na željo podjetja, da zagotovi sistematičen razvoj s proizvodnjo sodobnih izdelkov.
  Poleg tega je proizvajalec začel s prodajo nadgrajenih različic naslednjih avtomobilov: Pickup in Cargo. Pomemben dejavnik je treba upoštevati dejstvo, da je družba uspela ohraniti dokaj nizke stroške (v osnovnih različicah) teh modelov, kar je zelo pomembno za domače kupce.
  Toda za merjenje komercialnega izida novih in posodobljenih modelov je treba določiti čas, v katerem se lahko določi nova prodaja.

  Sorodne publikacije