Mafia 2: dodatki (uradni in ne zelo)

Tsif Kljub nekaterim negativnim ocenam poznavalcev prvega dela se je "Mafia 2" izkazala za zelo kakovostno igro. Mnogi so govorili o kopiranju igranja iz slavnega GTA, vendar pa je značilnost mafije, ki je osvojila milijone oboževalcev, ne toliko priljubljena igra, ampak verodostojno vzdušje gangsterjev v Ameriki od sredine dvajsetega stoletja. Na podlagi priljubljenosti Mafia 2 dodatki od razvijalcev v številu treh popolnih dodatkov in več sklopov vsebin so postali predvidljivo nadaljevanje dela na uspešni franšizi.

Čiščenje čistilca

Tako karizmatičen junak kot lakonski profesionalni morilec, ki enostavno in jasno opravlja svoje delo, ne glede na moralo in moralna načela, je zaradi kinematografije postal zelo priljubljen v svetu. Razvijalci 2K Češke so se tudi odločili, da gredo na splošno modo in izdajo skoraj kinematografsko zgodovino pometala z dramatično zgodbo.


Popolnoma subtilen v ozračju originalne igre Mafia 2 dopolnjuje The Izdajstvo Jimmya in Jimmy's Vendetta nista povezana s skupno zgodbo z zgodovino Vita - dober fant iz originalne igre Mafia 2. Na splošno gre za zgodbo o dveh povsem drugačnih ljudeh: medtem ko je Vittorio Antonio Scaletta zaupljiv mlad človek z načeli, ki se skozi življenje spuščajo iz dna, James Carell dodatka - je ustanovljenpoklicni plačanec z ustreznim ugledom, hladnostjo in celo izboljšanim začetnim naborom orožja.


Zloženka dodatka je, milo rečeno, prekratka, če ne bi rekli, da je bila na začetku igre in na koncu narejena na 2 valjaka, v dodatku pa je spoznala dolgo pričakovano priložnost za brezplačne sprehode skozi Empire Bay , tukaj je samo njihov pomen je majhen. Obstaja občutek, da je igra Mafia 2 Izdaja Jimmya, ki preide na banalne misije, le kratek prazgodovini do drugega dodatka. Na splošno je izdajstvo utemeljilo svoje ime - ker so šefi zdravili Jimmya in ga spustili za rešetkami, so razvijalci naredili s pričakovanji navijačev in jih pustili, da čakajo na nadaljevanje. No, to ni bilo treba čakati dolgo časa.

Jimmy's Vendetta - nagrada

V drugem delu je logična povezava osnovana na prejšnjem dodatku. Johnny se je povsem slučajno upokojil veliko prej kot je bilo načrtovano. Ta naloga je zgodba o 30 misijah, katerih namen je uničiti nekdanje delodajalce. Precejšnja igranja z obilico ploskve in podrobnim opisom je ostala v preteklosti in funkcija igre Mafia 2 (dodatek k Jimmy's Vendetti) bo učinkovita. Razburjen junak, ki nekaj ur drži igralca v napetosti, škropi s 4-5.000 razbojniki na poti do cilja. Brez prikrivanja in čistega premika, vse se zgodi zelo hitro. Umetna inteligenca je zdaj velikoPametnejši, poglej ga in vidiš ob strani ali od zadaj in čim bližje mafijskemu šefu, pogosteje se pojavijo takšni manevri. Sentineli reda so prav tako zadovoljni (ali nervozni) s svojo ustreznostjo, zlahka in hitro se odzovejo na alarm v trgovinah, na ulici pa ne oklevajte in se zberejo okoli igralca, ki je v nekaj minutah postal žrtev.
Nastanek neke arkade olajšuje življenje junaka: etikete na cilju, nagrade za kršenje MP in ubijanje, sistem dosežkov in celo ura misije, vse to dodaja igri mobilnosti. Poleg tega se je v aplikaciji pojavilo nekaj zelo zanimivih strojev, ki jih je mogoče zlahka ukrasti. Aplikacija ni zasnovana za branje parcele in za vpogled v videoposnetke, temveč za zabavo v ameriškem mestu v slogu Ramba in Nonstopa.

Znani obrazi: Joeova avantura

Joeova doživetja so po mnenju večine igralcev najuspešnejši uradni dodatek. Eden od prijateljev protagonista prvotne igre Mafia 2 - Joe Barbara - se pojavi v mestu po petletnem "počitnicah" zaradi razlik z enim od šefov v mafiji. Leto pred objavo Vita in kompleta ploskve ne posega v potek izvirne zgodbe, vendar imajo nekatere misije razlagalni opis in videti nekaj večjega od reda za Jimmya. Aplikacija vam omogoča, da obiščete n lokacij, precej slikovito, da preizkusite oblačila v slogu vesel-protagonist in, seveda, flip revije z ženskami. To je vse drugačno od drugih dvehaddons so konec. Vsi imate enako bombardiranje razbojnikov, uredite poraz in ukradite kočije za eno uro. In tako so sovražniki tako zlobni in sposobni kot Jimmy.

Ročno izdelani igrodelijanci

Poleg 2K čeških, so se ljubitelji mafije 2 ukvarjali tudi z modi: dodajanje prijateljev za vse življenje, FreeRidea in drugih kardinalnih in ne zelo modifikacij v igralnem svetu je bilo ustvarjeno v velikem številu, kar je potrdilo priljubljenost originala igre Da, "Prijatelji za vse življenje" globalno spremenijo svet igre, odprejo vse lokacije, dodajo dodatne funkcije znakov in dajejo možnost, da postanete stražar.

Sorodne publikacije