Vse informacije o zmagovalcu ledu v igri World of Warcraft

Potek zmagovalca ledu je predmet, ki omogoča igralcu, da pokliče isto vozilo v istoimenski igri World of Warcraft. Preberite o tem, kako ga dobiti, kot tudi najti druge koristne informacije v tem materialu.

Splošni opis

Po zajetju nekaterih ozemelj Nordscola je kralj-lič močno okrepil svojo vojsko. Batogova navadna bitja niso mogla škoditi združenim vojskam zavezništva in Horde. Zato so bila bitja ustvarjena veliko močnejša in več. Eden od njih je bil enakomerni ledeni osvajalec. Med vsemi zmagami, ki so služile kralju Lichu, so bile te najbolj brutalne in ostre. Že en nastop na bojiščih so povzročili paniko med borci. V bitki so bitja divjala in sovražnike razbijala v kose, s čimer so ustvarjalcu prinesli zmago v ledeni kroni.


Način pridobivanja

Če igralec želi dobiti vodilno vlogo ledvenega osvajalca, se bo moral zelo potruditi. Predmet se lahko pridobi le v nagradi za dosego "Slave jahača ledene krone" v napadu za 25 igralcev. V novih aplikacijah lahko uporabnik to doseže sam, vendar morate poznati pogoje. Dosežek vključuje sedemnajst drugih, manjših pogojev. Najprej gre za ubijanje vseh šefov, zapletenost mora biti junaška. Nadaljnji dosežki se nanašajo na izpolnjevanje določenih pogojev v bitkah. Na primer, da bi dobili igralce "Čakam na novo"bo moral počakati na uvedbo "mrtve kuge" v višini najmanj tridesetkrat. Šele po tem je ubil kralja Licha, ki je zadnji šef racije. Obratni pogoji so prisotni pri doseganju "Mask ne!". V bitki z nasprotnikom, ki se imenuje Tuhlopus, junaki ne bi smeli dovoliti, da je bil eden od udeležencev debuff "Imuniteta do gnilobe" naložena več kot trikrat v vsoti. Podobni pogoji so prisotni tudi v drugih bitkah.

Izgled

Model osvajalca je precej siv, barva je siva. Obstaja tudi model z vijolično barvo, ki ga je mogoče dobiti pod enakimi pogoji, vendar v napadu za 10 igralcev. V skeletu, pokritem z ostanki kože, je modra svetilka. To priča o dejstvu, da so ustvarili prevoz v ledeni kroni. Glavni skelet kril je povezan z membranami, ki gredo naravnost v telo. Glava je dovolj velika, okrašena z rogom. Na obraz hudega grunge, ki izraža pripravljenost za bitko. Prevoz lahko potuje po tleh in vzleti v zrak.

Sorodne publikacije