Stalker igra: zadnja moda

Serija iger S. T. A. L.K. E. R. je postala za mnoge najboljši domači strelec. Ukrajinsko podjetje GSC Game World je delalo na njem. Vsak del predvaja igralca v drugo realnost, na ozemlje Ukrajine, v izključitveno območje. Dogodki v zvezi z igrami so povezani z jedrsko elektrarno Čornobil. Leta 2006 je prišlo do Vickyja (nenormalen vpliv v igri). Vse to je pripeljalo do dejstva, da se je območje zelo spremenilo, da so se začeli dogajati nenavadni fizični, kemični in biološki procesi. Vse to je privedlo do mutantov, artefaktov in nepravilnosti. Razvijalci so bili navdihnjeni s knjigo bratov Strugatsky in filmom, ki je bil posnet za njim.

Igre

Prvi del je bil objavljen leta 2004. "Černobilska senca" je izšla šele leta 2007. Bila je takoj na voljo na računalniku z operacijskim sistemom Windows. Sledila ji je mobilna različica. Kot računalniško različico ni dobila toliko pozitivnih ocen. Kljub temu pa poteka.


Drugi glavni del se je pojavil leta 2008. "Čisto nebo" se lahko ponovno zažene samo v operacijskem sistemu Windows. V opisu projekta je navedeno, da gre za neodvisen DLC. Od parcele "Čisto nebo" - predkvil prejšnjega dela. Toda "Call of the Pripyat" - projekt, ki je izšel leta 2009, se šteje za nadaljevanje "Černobilske sence". Imenuje se tudi dodatek serije. Zdaj je to zadnji del, ki je bil izdan. Leta 2010 so poskušali zagnati spletno različico MMORPG. Toda že naslednje leto je bilo preklicano. Tudi v letu 2010 je bil napovedan "Slaker 2", katerega razvoj je bil kasneje preklican. Toda maja 2018 je prišlo do nove objavedrugi del Verjetno se bodo do leta 2021 uresničile sanje mnogih občudovalcev te serije.


Medtem ko nova igra ni sproščena, morajo biti igralci zadovoljni z najnovejšimi modifikacijami za Stalker.

Nadaljevanje

Da bi sledili seriji, zagovorniki poskušajo delati na "dodatkih". Vsak del redno prejme nov mod. Seveda vse različice ne postanejo priljubljene. Poleg tega na mnoge od njih vplivajo drugi projekti. Ampak tako ali drugače, je zadnja moda "Stalkerja" v vsaki seriji.

Globalni mod

Eden od priljubljenih dodatkov je bil Sigerous Mod. To je globalni način, ki se razteza čez celotno serijo iger. Tudi zahvaljujoč mu je bil razvit "Saboteur". Za "Černobilsko senco" in "Čisto nebo" je samo ena različica tega mod. Ampak za "Call of Pripyat" lahko najdete najnovejšo različico moda "Sigerimus" ("Stalker"). Prej so bili izdani: od 13 do 22 različic. Obstajajo informacije, da je trenutno v pripravi 30.

Sigerous v "Černobilski senci"

Mod je opazno vplival na glavni del igre. Zgodba se je spremenila in na virtualni lokaciji se je pojavilo veliko novih prizorov. Eno in isto orožje je začelo prejemati različne klavne lastnosti. Sprememba je vplivala tudi na nočni čas. Zdaj ob polnoči, super strašljiva bitja, ki bodo napadla junaka. Toda zjutraj vsi grejo v posteljo.
Zahvaljujoč modi mimoidoča je prejela veliko težavnost. Zdaj bo še veliko težav, da bi preživeli na območju. Da bi dobili pravo količino, boste morali iskati artefakte, kiZdaj se srečujejo manj pogosto, vendar s povečanimi stroški. Poleg tega je dodal:
 • 95 novih artefaktov;
 • 11 novih vrst streliva;
 • modifikatorji orožja;
 • sto oklepnih oblek;
 • nove vrste izdelkov in zdravil;
 • 150 orožja;
 • 60 novih nalog;
 • novo vreme in še veliko več.
 • Modri ​​"Čisto nebo"

  Mod je prav tako vplival na zgodbo "Čistega neba". Igra je dodala več kot 70 novih nalog. Sprememba je vplivala na število prizorov in novih znakov. Ponoči je postalo skoraj nemogoče videti, kaj je to spremenilo v grozo. Pomembne spremembe pri streljanju mehanike in novih modifikatorjev orožja. Igra je dodala senco in nov artefakt. Razvijalci so poskušali popraviti vse napake, s katerimi so se srečali prej. Število pošasti se je povečalo. Dodano funkcijo spanja, itd

  Sigerous v "Call of Pripyat"

  Za ta del serije je bila izdana več različic. Spremenili so veliko hroščev in dodali veliko uporabnih inovacij. Nadaljevanje zgodbe je postalo dostopno. Razvijalci so si prizadevali, da bi se v najnovejši modi "Stalker: Call of Pripyat" prilagodil prilagojeni del lokacij. Začetek igre se je spremenil. Na stari lokaciji smo dodali nove naloge. Razvijalci so delali na novem orožju, popravljali napake in sprejeli novo metodo ohranjanja.

  Priljubljen mod

  Eden od najbolj priljubljenih je bil mod "The Last Stalker". "Stalker: The Shadow of Chornobyl" - igra, ki je postala platforma za razvoj tega dodatka. V letu 2014 se je pojavilo razpoloženje. Igralcem je dal novo ploskovno črto. Na modu "Last Stalker" je delal zaurusposadko Avtor je znan po številnih delih, vključno s trilogijo "Apokalipsa". Zgodba je tesno povezana z zgodbami prejšnjih delov avtorja. Maud je postal logičen zaključek tistih dogodkov, ki so bili v apokalipsi in padli zvezdi. Čast mimika ». Čeprav bi razvijalec želel, da aplikacija postane neodvisna.
  Večje spremembe so se dotaknile ploskve. Pojavil se je nov grški protagonist. Pojavili so se tudi novi liki. Igralec se je moral seznaniti z artefakti in zgradbami na lokacijah.

  "Černobilska senca"

  Najnovejši "Stalker: Shadow of Chornobyl" je bil "New Arsenal 5.0". Ta različica se je pojavila maja 2018. Projekt je bistveno posodobil glavni del igre. Zahvaljujoč spremembi je bilo veliko novega orožja in streliva. Mod je vplival na igranje in celoten igralni sistem. Prav tako se je virtualna lokacija povečala, zato sem moral dodati igro. Razvijalci delali na quests, zgodba. Zdaj, med prehodom igralci računalniških iger bodo lahko sprejme sekundarne misije, in po glavni quests nadaljevati igro v načinu freelle. Značilnosti tega moda so postale novo orožje. Zdaj lahko igralec izbere pištolo iz ogromnega seznama. Orožje je dodalo veliko število modifikatorjev, ki so vplivali na usmerjanje, zibanje ob hoji, hitrost ognja itd.

  Po najnovejši modi Stalker: The Shadow of Chornobyl, so bile velike misije in številne druge manjše naloge. Veliko nalog je povezanih s snemanjem igralcev,zato moraš veliko trenirati. Prav tako je mogoče mirno opraviti vse naloge.

  "Čisto nebo"

  Januarja 2018 se je za Stalker: Čisto nebo pojavila najnovejša moda, imenovana Stalker Wolfenstein. To ni največja vloga za ta del. Mod je nova sprememba teme. Pelje igralca na povsem drugo mesto. Igralec mora igrati vlogo renesanse in se ukvarjati s skrivnostjo nacistov v izključitvenem območju. Sprememba temelji na prikritih misijah. Igralec mora neopaženo priti do baze, poiskati sef, ki shranjuje vse potrebne informacije za prehod. Zgodba je tesno povezana z dogodki, ki so se zgodili v zgodnjih "Smrtnih artefaktih". Protagonist pade na območje nedaleč od ozemlja nacistov. Izkazalo se je, da so Nemci prišli sem zaradi začasne napake. Za popolno razumevanje zgodbe mora igralec poiskati varno z raziskavami, potem ko najde tiho orožje za prikrite načine in pojdi v ječo. Glavna naloga - da se ne zazna sovražnike, sicer bo naloga neuspešna.
  Povsem nova zgodba in način igre pred igralcem. Pade v neznano mesto - Lakator in čiščenje. Na voljo bodo mu gostje in vizualije. Prav tako so razvijalci nekoliko spremenili igrivost in grafiko.

  "Klic Pripyata"

  Najnovejši mod za "Stalker: Call of Pripyat" - "Butterfly Effect". Izpuščen je bil marca 2018. Razvijalci so ga predstavili kot dodatek k glavni zgodbi. Igralec se mora seznaniti z usodo enega od likov, kiv glavnem delu. Ni bistvenih sprememb: platforma projekta temelji na izvirni seriji.
  Mod je uvedel še en prilagojen DLC. To vpliva na grafiko in vremenske vplive. Zato bo lokacija videti nekoliko drugačna. "Učinek metulja" je tesno povezan s prejšnjim mod "Pogodba za dobro življenje". Zgodovina, predstavljena v najnovejši aplikaciji, je tesno povezana z dogajanjem na obravnavani način. Tako se je igralec uspel seznaniti s plačnikom Dull, ki je potoval s Khoropom. Moral je iti v podzemne rudnike, da jih razišče. Ampak Karpo nenadoma izgine. Gre za to, kar se je zgodilo, kar bo povedano v "Butterfly Effect". Sprememba je vplivala na zgodbo zgodbe in igralca predstavila Khoropomu. Gamer je moral raziskati novo lokacijo. Nad navideznim ozemljem je dobro delovalo: popolno polnjenje predmetov, zanimiva pokrajina in dobro razvit teren. V ploskvi pogosto obstajajo mačji prizori in opazne inovacije, povezane z igranjem.

  Drugi modi

  Najnovejši najnovejši modali Stalkerja ne postanejo vedno kulturni. Seveda, hardcore oboževalci so veseli, da nadaljujejo vsako svojo igro. Toda med vsemi spremembami so tisti, ki menijo, veliko ne slabše od glavnih zgodb, izumil ukrajinski podjetje-razvijalec.
  Na primer, "Mrtvo mesto" je postalo globalni mod za "Klicanje Pripyata". Čeprav ni dal nove zgodbe, je vplival na igro in potek igre na glavnih lokacijah. Razvijalci so dodali ogromno novega orožja. Prav takonekatera novonastala ozemlja so priljubljena. Lokacija se je razširila, zato so na njej prispele nove skupine in baze, pa tudi neznane neraziskane anomalije. Skupaj z zadnjimi so bile dodane različne vrste vremena. Igralcem je bilo všeč:
 • skupina;
 • pošasti;
 • teksture;
 • smešni dialogi;
 • vznemirljive naloge;
 • masovne bitke, itd.
 • Toda kljub vsem pozitivnim trenutkom se mod ni mogel znebiti napak in napak. Nekateri igralci računalniških iger so v prvih različicah kritizirali razvajen jezik in žargon.
  ​​

  Zadeva je živa

  Nekoč so bili projekti pri domačih razvijalcih prijetno presenečeni. Mnogi so takoj postali ljubitelji igre Stalker. Da bi stvari še naprej potekale, se navijači združujejo in pripravljajo svoje zgodbe. Vsakdo si želi delček projekta. Vsi modi niso uspešni. Med njimi obstajajo ozko dodani dodatki, ki niso jasni vsem. Kljub temu se modni avtorji trudijo ohraniti bistvo igre. Delajo na ozračju, ki so ga napisali razvijalci izvirne igre. Pomislite na zgodovino vsakega protagonista, tako da ustreza apokaliptični temi.
  Najnovejši izhodni modali za Stalker še enkrat potrjujejo, da niso pozabili igre, igralci pa čakajo na drugi del igre. In čeprav je bilo že obljubljeno leta 2010, je objava leta 2018 zagotovila upanje za oživitev projekta. Zato je treba počakati do 2021, da bi videli posodobljeno grafiko, izboljšano igranje in novo zgodbo v starem slogu.

  Sorodne publikacije