Kako najti kamen-resonator Kagromeza. Prehod z iskanjem "Test Kagromez"

Kamen Resonator Kagromeza - predmet iskanja stranske črte dodatka Dragonborn. Skupno je pet takih artefaktov skritih v Solstimeu in šele, ko boste našli vse, boste lahko opravili misijo "Test Kagromez". V tem majhnem pripomočku vam bomo povedali, kje je vsak kamen-resonator Kagromeza skrit, prav tako pa bomo delili skrivnosti prenosa igre "Skyrim".

Začetek iskanja

Za začetek te misije se pod ruševinami Dammers imenuje "Kagromez". Najdete jih v osrednjem delu otoka Soltemheim, vzhodno od pečine Voronja. In ravno za ta kraj potrebujete kamne-resonatorje Kagromeza. Kje najti vhod v ruševine? Spustite se po stopnicah in v majhnem stolpu boste našli dvigalo, ki vodi v izgubljeno mesto.


Znotraj vas je majhen hodnik in nekaj trupel pajkov Dwamerjeve čelade. Pojdite naravnost, dokler ne pridete do glavne dvorane. Tam se boste srečali s tremi zelo močnimi roparji, zato se prepričajte, da se pripravite na bitko. Po zmagi lahko raziskujete nenavaden podstavek v sredini sobe, saj bo to postal ključ za prehod tega iskanja igre "Skyrim".

Cagromez Stone Resonator: Iskanje artefakta

Preden nadaljujete, vam priporočamo, da najdete vse potrebne elemente, tako da med postopkom izvajanja ne boste izgubili časa za iskanje. Kamniti resonator Cagromez najdete na naslednjih lokacijah:
 • Akveduk Nchardak. Ste na tej lokacijiprešli boste glavno linijo nalog "Pot znanja". Artefakt leži na mizi na levi strani zadnje kocke.
 • Ruševine Falbarts. V velikem prostoru na mizi lahko najdete artefakt.
 • Trgovci Revus Servani. Ta lik živi v bližini Tel-Mitrina.
 • Ko zberete vse artefakte, se vrnite v Kagromez.


  Nove skrivnosti igre "Skyrim"

  Kavranski kamen resonator Cagromez, vstavljen v podstavek na pravilnem mestu, bo imel dostop do naslednje izdaje. Zato je zelo pomembno, da jih najdemo za to nalogo. Prvega artefakta boste vzeli iz tatov roparjev, ki ste jih ubili v tej dvorani. Sedaj pridite do podstavka in vstavite enega od kamnov v srednjo luknjo leve vrstice, drugi pa v spodnjo luknjo na desni. Po tem se aktivira prvi test in morate premagati tri baliste Dvamster - zelo močne nasprotnike, ki so sposobni prebiti oklep in uničiti celotno zalogo vaše magije. Po bitki, pojdite na odprta vrata. V sobi boste čakali na novo uganko tega iskanja, ki potrebuje še en kamen-resonator Kagromeza. Nad zaprtimi vrati je prikazan namig, ki prikazuje, kako vstaviti naslednje artefakte.
  Na levi steni je vzvod, preko katerega se odpira majhna soba. Znotraj Dwemerjeve pajke je sedel. Ne ubij ga, ker lahko postane tvoj hišni ljubljenček.

  Končna misija

  Vrnite se v glavno dvorano in se približajte podstavku. Potrebujete artefakte na tak način kotprikazano na sliki, ki visi nad vrati. Po tem se aktivirajo pasti in pojavijo se novi sovražniki. Po boju se vrnite k vratom - odpre se. V sosednji sobi je še en vzvod. Risanje za to, boste odprli majhno sobo z novo učenca - Dvamster kroglo.
  Nad naslednjim zaprtim prehodom visi znak, ki kaže kombinacijo kamnov. Vrnite se v glavno sobo in kopirajte to sliko, nato pa odprite zadnji prehod. Znotraj sobe je napolnjena z vodo, in če padeš v to, boste poškodovani z elektriko. Da bi se temu izognili, skočite na ploščad ali uporabite krik "Rush Jump". V sosednji sobi boste morali vstopiti v boj s centurionom. Po bitki odstranite artefakt iz prsnega koša - "Dwemerjeva črna usoda". To iskanje je končano in lahko poiščete nove dogodivščine.

  Nianse

  Pogosto se pri tem iskanju igralci soočajo s težavami pri iskanju artefaktov. Na primer, prodajalec, Revus Servani, je smrtna oseba in če ne kupite kamna takoj, tega morda ne boste mogli narediti kasneje. Kako v tem primeru dobiti kamenasti resonator Cagromez? Koda bo pomagala pri tem. Če ste soočeni s podobno težavo, lahko uporabite igralno konzolo. To storite tako, da pritisnete tipko "~" in v odprto vrstico vnesete naslednjo kombinacijo: player.additem XX02145A (številka). Hkrati je XX serijska številka dodatka Dragonborn (02 ali 03). Potem bodo kamni dodani v vaš inventar.

  Sorodne publikacije