World of Warplanes. Sistemske zahteve so minimalne in ne zelo

Igralniška industrija hiti naprej s koraki sedem milj. Napredek ni vzpostavljen - napreduje tako hitro, da veliko ljudi nima časa, da bi vsak dan sledili spreminjajočim se informacijskim industrijam. Novi projekti se pojavljajo eden za drugim. Ta material bo posvečen zamisli igre Wargaming, World of Warplanes. Sistemske zahteve igre so vse, kar morate vedeti, da lahko uživate v akciji.

O igri

Mnogi ljudje poznajo slavni projekt Wargaming World of Tanks. Pravzaprav je igra nekaj podobnega podjetju vizitk. Na seznamu razvijalcev - projektov, ki so usmerjeni v obvladovanje vodnega sveta (World of Warships) in nebeških višin (World Of Warplanes). Sistemske zahteve za vse tri niso posebej različne. Vendar pa vsi ne morejo upravljati namigov o ultra tuningu.


Kakšne so sistemske zahteve?

World of Warplanes seveda ni Witcher-3, če pa se zahteve ne ujemajo s tem, to ni dejstvo, da lahko v celoti uživate v igri. Še posebej, če internetna povezava ni stabilna. Torej so za World of Warplanes minimalne sistemske zahteve naslednje:
 • Vsak višji CP: "sedem", "osem" ali "deset" je primeren za operacijo.
 • Avdio adapter zahteva združljivost z DirectX 9. Ni več in nič manj. V nasprotnem primeru se na zaslonu prikaže sporočilo o nezdružljivosti sistema in igro lahko pozabite.
 • Potrebno je imeti dvojedrni procesor, ne drugače. Veljavno izbirno merilo je Core 2 Duo. To pomeni, da je zahtevana urna frekvenca "kamen"potrebujete vsaj tri gigaherce.
 • RAM zahteva tri gigabajte. Tukaj ni nič nadnaravnega. Ta količina je povsem dopustna in na voljo za nakup.
 • Potrebna je grafična kartica z zmogljivostjo pomnilnika najmanj 512 megabajtov, ki lahko podpira zgoraj omenjeni DirectX. Nič drugače, v nasprotnem primeru je treba razmisliti o prekrivanju slikovnih pik in igra se bo spremenila iz "Letala" v "Maincraft".
 • Stabilen internetni signal ob predpostavki kanala z 256 kbps.
 • Polna funkcionalnost je na voljo, če je na trdem disku dovolj prostora za namestitev in predvajanje igre. Potrebujete 19 GB, vendar morate poskusiti, da ne bo blizu, sicer ne bo prostora za nobene posodobitve, brez katerih ni igre. • Sklep

  S popolnim upoštevanjem minimalnih zahtev bo World of Warplanes potekal brez težav. Vendar, če je prostor manjši od določene velikosti na trdem disku, potem igra preprosto ne bo vzpostavljena. Če pa pri drugih parametrih ne bo izpolnjeno merilo v smeri zmanjšanja, potem igra ne sme začeti ali delati s prekinitvami. Priporočene sistemske zahteve World of Warplanes se razlikujejo od zgoraj navedenih minimalnih zelo malo. Priporočljivo je dodeliti 30 gigas prostega prostora in imeti internetno povezavo 1024 kbps. In tudi "operativen" je bolje imeti štiri nastope ali več. Na splošno, večji parametri računalnika, več priložnosti za uživanje v igri pri največjih nastavitvah.

  Sorodne publikacije