Kako Yota konfigurira APN? Značilnosti tega komunikacijskega operaterja

Yota je telekomunikacijski operater, ki se bistveno razlikuje od drugih. To se ne kaže samo v oglaševanju in oblikovanju: skoraj vse nastavitve, ki jih uporabnik lahko proizvede v aplikaciji, ne da bi zapustil dom. Ugodne tarife in neomejen internet bodo imeli občutke mladih. In komunikacija brez gostovanja po brezmejni Rusiji bo primerna za ljudi, katerih delo vključuje pogosto poslovno potovanje. Vendar pa lahko na začetku pride do težav. Na primer, v nastavitvah Yota Internet APN. Ta članek vam bo pomagal razumeti.


Yota - mobilni operater prihodnosti

Yota dejansko zagotavlja neomejen dostop do interneta po precej demokratični ceni. Kakovost omrežne povezave se od drugih operaterjev razlikuje le pri hitrosti. Imenovani operater omogoča dostop do interneta v različnih krajih Ruske federacije. Da, zdaj lahko uživajo in ostanejo zunaj mesta. Druga dobra značilnost Yote je pomanjkanje gostovanja. Če se je uporabnik odpeljal v drugo mesto, cene komunikacijskih storitev ostajajo enake. Na žalost je ta funkcija na voljo samo trideset dni v novi regiji. Nato upravljavec predlaga spremembo tarife. Vse transakcije z vašo SIM kartico je mogoče zlahka uporabiti v aplikaciji. Obstaja možnost, da spremenite številko, spremenite tarifo in druge manipulacije. Vendar pa ni vse tako rožnato. Yota ima pomanjkljivosti, ki preprečujejo veliko ljudi pri nakupu sim kartic:
 • Omejena pokritost.
 • Delo z aplikacijo. Mnogi uporabniki tega ne storijofunkcij in "hroščev", in na splošno ni vsakdo pripravljen preživeti nekaj časa na svojem študiju.
 • Telefon ne bo mogel distribuirati interneta. Poleg tega obstajajo težave z nastavitvijo Yota - APN. Včasih morate sami konfigurirati SIM kartico. • Kako nastaviti sedem?

  Enostavno aktivirajte kartico. Morate prenesti aplikacijo Yota (za iPhone v AppStore za Android na PlayMarketu), nato pa jo vstavite neposredno v pametni telefon sedem. Dodati morate tudi dostopno točko (APN) - internet.Yota. Drugih parametrov ni treba spreminjati. Po vseh teh manipulacijah označite polje poleg možnosti »Data roaming« in nato ponovno zaženite napravo. Končali ste Če aplikacija v telefonu ne deluje ali iz kakšnega drugega razloga ni mogoče uporabiti, lahko vnesete naslednje ukaze:
 • * 567 # - aktiviranje;
 • * 106 * N # - povezava paketnih minut in interneta (N - količina dodeljenega časa).
 • Samodejna nastavitev omrežja

  Takoj ko se sedem aktivira, se pošlje sporočilo s podatki za vzpostavitev interneta. Sodobni mobilni telefoni hitro prepoznajo te koordinate. V primeru, da je bilo sporočilo izbrisano ali poslano v mapo z vsiljeno pošto, je mogoče ponovno pridobiti samodejne nastavitve omrežja. Za to se lahko obrnete na svetovalca preko aplikacije, po telefonu ali prek strani operaterja. Če telefon ne more sami določiti teh nastavitev, morate ročno namestiti internet. Za to morate samo ugotoviti Yoto. Nastavitve APN so preproste za nastavitev.

  Kaj storiti prejnastavite ročno?

  Preden začnete sami ustvarjati APN, morate pregledati nekatere parametre v telefonu. Morda bo to malo preverjanje pomagalo prihraniti veliko časa in živcev. Za začetek je vredno spomniti, da vse nastavitve MMS in interneta prihajajo kot SMS na telefon in se samodejno namestijo. Torej, kaj storiti v nastavitvah APN Yota? Moramo biti prepričani, da se to ni zgodilo, ampak šele nato začeli delati s povezavo.
  Lastniki iP hone 5 morajo vedeti: model ne podpira delovanja ruskih podjetij mobilnih operaterjev. V tem primeru je bolje, da Yote sploh ne kupite. "Apple" pametni telefon te izdaje ni namenjen ruskim ponudnikom. Če telefon podpira domače operaterje in njegov lastnik nima časa za ročno nastavitev, je vredno preveriti kartico kritja. Regija je del omrežja, kar pomeni, da bo Yota deloval normalno. Prav tako morate onemogočiti WI-FI v mobilni napravi in ​​omogočiti prenos podatkov Yote. Nastavitve APN naj bodo narejene samo z vključeno povezavo. Brez tega ne morete začeti z delom.

  Nastavitev APN na mobilni napravi

  Ustvarjanje dostopne točke se nekoliko razlikuje glede na operacijski sistem telefona. Zadostuje, da Android sledi tem preprostim ukazom za konfiguriranje interneta:
 • Pojdite v razdelek »Nastavitve« in kliknite »več«.
 • Nastavitev APN Yota na Androidu je zelo preprosta - na pravkar odprti strani izberete element "mobilna omrežja" in nato kliknete"Dostopne točke" in vzpostavitev interneta. Samo vnesite APN: internet.Yota in poiščite ime za to.
 • Če ima naprava Apple težave pri povezovanju, ne obupajte - preprosto jo je namestiti. Naredite to na naslednji način:
 • Za začetek morate vstopiti v razdelek "Nastavitve".
 • Nato poiščite "mobilno povezavo" in jo kliknite.
 • Na zaslonu se bo prikazal oddelek podatkov o celici. Vnesite APN internet.Yota in pustite vsa ostala polja prazna.
 • Če ima srečni lastnik sistema Windows Phone težave tudi z internetom, jih je mogoče zlahka popraviti. To se opravi po analogiji z Androidom. Vnesti morate razdelek "nastavitve", izbrati "dostopno točko" in ga dodati - internet.Yota. Po ponovnem zagonu telefona lahko uživate v neomejenem dostopu do interneta.

  Kako namestiti modem

  Mnogi raje uporabljajo mobilni domači internet. Kaj storiti v tem primeru, uporabniki tega operaterja? Za konfiguracijo Yota APN 4g lte je treba upoštevati naslednji postopek:
 • Yota1 je treba vnesti v "uporabniško ime".
 • APN je internet.Yota.
 • Izgleda, da nastavite mobilno povezavo. V domači Internet Yota ima veliko prednosti. Z ene tarife na drugo lahko preprosto preidete ali pa takoj plačate za opravljene letne storitve.
  Mnogi neizkušeni uporabniki imajo lahko na prvi pogled težave z osnovnimi stvarmi. Kako aktivirati SIM kartico ali vzpostaviti internet v Yoti? Nastavitev APN je preprosto uganiti.Povprečni uporabnik ni znan. Mnogi so navajeni na take storitve, ki jih osebje trgovin celične komunikacije in niso razumeli, kaj storiti. V tem primeru obstajata dve možnosti: pojdite v salon ali še poskušali to nastaviti sami. Za tiste, ki so izbrali slednje, bo ta članek v pomoč.

  Sorodne publikacije