Paddle Mountains v World of Warcraft

S prihodnjo izdajo World of Warcraft: Bitka za Azeroth, interes javnosti le še narašča. Najverjetneje bodo igralci, ki bodo igrali "VVV", več kot enkrat. Nekateri bodo poskusili igro prvič ali prvič po zelo dolgem času. Vprašanja ostajajo povezana s črpanjem znakov, še posebej v zadnjem času, ko so uvedli sindikalne tekme. Mnogi ne morejo dopustiti najvišje ravni ravni znaka, da bi dosegli raven 120, kar zahteva poznavanje lokacij in gostov.

Plazeče gore

Lokacija je sestavljena iz gorskih grebenov in sotesk, ki so ločene z ozkimi cestami in majhnimi rastlinskimi površinami. Na lokaciji prevladuje sušno podnebje, le občasno pa se nahajajo rezervoarji. Harpije so se naselile v gorah, ki gnezdejo in ščitijo njihov dom. Vrh Stone Stonea je povišano območje, kjer so se naselili nočni vilini in taureni.


Trgovska družba Goblin se je odločila, da bo aktivno odstranila gozd, kar je privedlo do dezertifikacije območij in onesnaženja jezer. V Grobni dolini so elementi ognja. V gorovju Akropole so našli mesto koboldov, pajkov, vvern in nekaterih vrst živali. Odprti konflikt, ki razvija verigo gostovanj, vsakič bolj resen med zavezništvom in Hordo.

Kako priti na goro Pazurist?

Območje se nahaja na zahodni obali Kalimdorja, ki meji na gozd Yasen, divjino in stepo. Primerno je črpati znak od 25 do 30 stopenj. Prav tako je priročno črpati horde in zavezništvo, kerv soseski so lokacije, kjer lahko liki dvignejo raven na 25. Obstajajo trije načini, kako doseči goro Pazarist.
  • Cesta iz Pustoka, ki poteka po visokem terenu. Služi za prehod v puščavo, saj je raven gostov višja kot na Akropoli.
  • Pot iz Ashenskega gozda, ki omogoča igralcem, da se nepredstavljivo premikajo z lokacij.
  • Cesta iz severnih stopnic, ki jo uporabljajo Horde za premik na lokacijo na visoki ravni.
  • Igralci lahko najdejo stevardese in odprejo novo točko poti, skozi katero se lahko vrnete na goro Pazurist.

    Sorodne publikacije