Nekaj ​​nasvetov o tem, kako glasovati v anketi VC

Vsak aktivni uporabnik socialnega mreženja se lahko prej ali slej sooči z vprašanjem, kako glasovati v anketi VC. Če ste pomotoma kliknili napačen gumb ali spremenili rešitev, se boste po branju članka naučili, kako odpraviti takšne moteče nesporazume. Posnetki zaslona bodo pomagali vizualizirati, kako je glasovanje preklicano.

Zakaj potrebujemo glasovanje VS?

Preden odgovorite na vprašanje, kako glasovati v raziskavi VC, razmislite, zakaj se glasovanje na splošno izvaja. Nekateri založniki izberejo ankete kot glavno vsebino. Z njihovo pomočjo je zelo priročno zapomniti informacije, spomin vlaka in logiko, preveriti znanje. Podobnih primerov je veliko: "Literatura v anketah", "Geografija v anketah" in drugi.


Administratorji pogosto glasujejo, da se posvetujejo z naročniki. To se lahko nanaša na organizacijske trenutke skupnosti: ali vključiti komentarje, kje in kdaj naj se sestane v resničnem življenju, ali bo občinstvo zanimalo oddajanje v živo ali druge inovacije.
Pogosto potekajo tekmovanja, kjer ankete pomagajo izbrati zmagovalca. Uporaba glasovalnih in komercialnih skupnosti - za analiziranje povpraševanja po blagu in storitvah. Pogosto se izvajajo sociološke ankete, ki preučujejo razpoloženje ljudi, javno mnenje, analizo političnega razpoloženja prebivalstva in gospodarske razmere.


Sklicevanje na ankete

Pred glasovanjem vČe želite preveriti VC iz računalnika, kliknite gumb "Get Code". Nahaja se na desni strani pod variantami odgovora in izgleda takole:
Kopirajte kodo. Potrebna bo povezava za pojasnitev programa, v katerem naj bi se raziskava spremenila.

Kako glasovati z aplikacijami VC?

Danes je socialna mreža precej velika. Z njihovo pomočjo lahko rešite problem ponovnega glasovanja. Kako glasovati v anketi VC (ali jo preklicati)? Odprite stran. Vnesite iskalni niz »Ponovno glasovanje« in na seznamu predlaganih aplikacij izberite še kaj za vas. Ne pozabite na varnost, dajte prednost tistim, ki imajo največje število naročnikov.

Posebne lokacije in storitve

Iskanje odgovora na vprašanje, kako odstraniti glasovanje v raziskavi VC, lahko pomaga tudi z zunanjimi viri. Pojdite na http://jsbin.com, kliknite gumb HTML in prilepite kodo vprašanja. Glasovanje je prikazano na spletnem mestu, kot je prikazano na sliki.
Čas je, da podate ukaz "Prekliči glas". Če želite to narediti, kliknite gumb Zaženi s JS (desno). Glas bo preklican, lahko izberete drugo možnost. Podobno delujejo tudi drugi viri, na primer www.hinw.ru/po. Morate najti polje na dnu strani, da vnesete povezavo za anketo in kliknite gumb "Uredi". Meni takšnih spletnih mest je razumljiv intuitivno, z njimi lahko delajo tudi neiskusni uporabniki.

Varnost

V iskanju odgovora na vprašanje, kako odstraniti glas v raziskavi VS, ne pozabite, daV vsakem primeru ne morete vnesti osebnih podatkov (gesel, prijav iz VC in e-pošte) na zunanjih spletnih mestih. Velika večina virov, ki jih lahko uporabite za glasovanje, je brezplačna, ni treba vnašati kod s sporočili SMS in registracijo.

Sorodne publikacije