Kako Russify "Telegrams" za "Android": nekaj koristnih nasvetov

Naslednji otrok Pavla Durova, Telegram Messenger, je bil izpuščen leta 2013. Kljub vsem pozitivnim lastnostim te aplikacije, ni zelo priljubljena v Rusiji na splošno in še posebej v ruskem jeziku interneta. Ob pojasnjevanju nenaklonjenosti uporabi tega komunikacijskega orodja uporabniki na prvem mestu opozarjajo na odsotnost ruskega vmesnika. V tem članku bomo opisali, kako Russify Telegrams za Android.

Telegram na Androidu

Naredimo majhen izlet v zgodovino razvoja te aplikacije. Prva različica je bila izdana avgusta 2013 za naprave z iOS-om. Teden dni kasneje je eden od neodvisnih razvijalcev ustvaril in začel distribuirati združljivo aplikacijo Android, ki je uporabljala isti šifrirni in sporočilni protokol. Uradni odjemalec telegrama za ta operacijski sistem se je pojavil oktobra 2013.


Izvorna koda programa je razvijalcem na voljo v okviru javno odprte licence GPL. To omogoča programerjem ustvarjanje lastnih izdelkov. To vam omogoča, da najdete veliko neuradnih zbirk v storitvi Google Play. "Telegrami" za "Android" (ruska različica) je mogoče namestiti brez težav, tudi v več izvodih. Uradno različico lahko loči razvijalec, ki je Telegram Messenger LLP, in še vedno velja za angleščino. Kot smo izvedeli, "Telegram" v ruskem jeziku za Android obstaja zakonito. Lahko ga prenesete v uradni Googlovi trgovini. Najprej skupaj z uradno strankoČakalne vrste iskanja vzamejo več priljubljenih zbirk telegramov v ruskem jeziku. Za Android, ki ima široko paleto možnosti za spreminjanje vmesnika, lahko najdete najbolj eksotične klonove tega programa. Seveda se njihova funkcionalnost razlikuje od originalne, v nekaterih različicah pa je precej močna.


Telegram Telegram

Telegrami imajo številne funkcije, ki niso na voljo v drugih časopisih. Za razliko od svojih konkurentov, vam omogoča, da za komunikacijo uporabite ne le vezavo na telefonsko številko. To še posebej pojasnjuje, zakaj ima skupaj z mobilnimi odjemalci dokaj hitro namizno različico. Telegram lahko v svojih nastavitvah izbere edinstveno ime, začenši z značko "@", sestavljeno iz petih znakov. Za ustvarjanje lahko uporabite črke latinice, številke in podčrtaj.

Telegram Bots

Ta posebna značilnost messengerja, kot uporabniških imen, omogoča uporabo posebnih avtomatiziranih računov ali, tako imenovanih, robotov (roboti). Zažene na strežniku, lahko samodejno obdelajo informacije glede na dane parametre, zaradi česar je njihov obseg praktično neomejen. Na primer, obstajajo pošto, novice, vreme, tečaji valut in druge koristne informacije. To lahko storijo tako v trenutnem času kot na zahtevo uporabnika.
Eden od prvih botov, ustvarjenih v tem dodatku, je Robot Anton. Z njegovo pomočjo lahko uradna strankanamestiti vse, vključno z ruskim jezikom v telegramih. Na "Android", kot je v resnici, na vseh podprtih OS, je treba poslati besedilno sporočilo in dobiti datoteko z lokalizacijo, ki ustreza nameščen jezik sistema.

Ruski jezik za uradno stranko

Oglejmo si, kako zbrati telegrame za Android, če se še vedno odločite za prenos uradne stranke. Oglejmo si nekaj preprostih in priročnih za izvedbo variant:
  • Kako Russify "Telegrams" za "Android" s pomočjo "Anton delo". V nameščeni aplikaciji, ki uporablja iskanje po uporabniškem imenu, bomo našli @telerobot. To lahko prepoznate po simpatični ikoni. Ko ustvarite klepet z njim, morate poslati ukaz naslednjega tipa: locale [operacijski sistem] [jezik lokalizacije]. V našem primeru bo izgledal takole: locale android ru. Skoraj takoj na vaš pametni telefon ali tablični računalnik bo prišla datoteka russian.xml. Treba ga je prenesti in namestiti. Po ponovnem zagonu bo uradni odjemalec aplikacij našel celoten ruski vmesnik.
  • Kako na drugačen način Russify "telegrame" na "Android". "Anton" - uradni, ne pa edini bot, ki ga lahko vprašate za ruski jezik. Obstaja več njegovih analogov. @Tgrusbot na primer distribuira najnovejše različice za pametne telefone in namizne odjemalce. Odlikuje ga hitro dodajanje novih delov po posodobitvi programa. Poleg tega je na internetu več strani, ki so namenjene temu programu in njegovim nastavitvam. Ponavadi so podanepodrobna navodila za namestitev prevoda, poleg tega pa lahko sami prenesete datoteke lokalizacije.
  • V zaključku

    V tem prispevku smo poskušali poudariti vse možne načine in sredstva rusifikacije telegrama in njegovih analogov. Zdaj, če želite, se lahko pridružite vojski svojih uporabnikov.

    Sorodne publikacije