Kako ustvariti ameriško Apple ID na najlažji način

Mnogi lastniki naših "jabolčnih" mobilnih naprav verjetno vedo, da AppStore ZDA App Store ima veliko več iger, glasbe ali videoposnetkov, kot je predstavljeno v CIS. Zato mnogi želijo ustvariti ameriški Apple ID za dostop do te vsebine. Nič ni zapletenega glede tega, vendar obstaja nekaj odtenkov in vprašanj, brez katerih bo postopek registracije postal neuporaben ali pa ga sploh ne bo mogoče izvajati.

Kaj je Apple ID?

Začnimo z najpreprostejšim. V bistvu je Apple ID na Apple Apple napravah isti identifikator kot Google Račun, ki temelji na povezavi do Gmailovega naslova na napravah Android, ki omogoča dostop do programske opreme in večpredstavnostnega pomnilnika, kot tudi do nekaterih storitve.


Edina razlika je, da se informacije, ki jih je posredovala AppStore in so se osredotočile na post-sovjetske države, zelo močno razlikujejo od ameriških storitev.

Kaj je smiselno ustvariti registracijo v ZDA?

Vprašanje, kako ustvariti ameriško Apple ID, medtem ko mi pustimo stran in pogledamo primernost takih dejanj. Eden od glavnih razlogov za ameriško registracijo je dejstvo, da ima ameriška industrija programske opreme in zabave veliko novih elementov, ki se pojavljajo veliko prej kot v Evropi, kaj šele v državah CIS. Po eni strani, če ustvarite ameriško Apple ID, ne bo nobenega dvoma, da boste imeli dostop do tegavsebine prej kot druge. Vendar pa obstajajo njihove slabosti.


Prvič, to je posledica dejstva, da se večinoma vse te vsebine plačujejo (čeprav je mogoče najti tudi nekatere brezplačne storitve). Poleg tega so v Ameriki cene podobnih vsebin precej višje od naših, zato bodo morali plačati. Res je, da naši strokovnjaki lahko obidejo takšne omejitve na tak način, da navadni Američani ne pridejo na glavo.

Kako ustvariti ameriški Apple ID v računalniku?

Registracijo lahko ustvarite na dva načina: uporabite računalnik z nameščeno programsko opremo iTunes ali neposredno na mobilni napravi. V računalniku v delujočem programu iTunes morate izbrati in zapustiti glavni meni računa, če je ta trenutno aktiven.
Nato izberite oddelek aplikacije in pojdite v AppStore. Na seznamu držav in regij vsebino premaknemo navzdol in kliknemo zastavo ZDA, da označimo regijo. V stranski vrstici poiščite nekaj brezplačnih aplikacij in kliknite gumb Get.
Nato okno s predlogom za vnos uporabniškega imena in gesla, v katerem morate uporabiti gumb za ustvarjanje novega računa, nato kliknite na gumb za razširitev, se strinjate s pogoji licenčne pogodbe in pojdite na obliko podatkovnega polnjenja.
Tukaj boste morali v ta namen navesti e-poštni naslov brez uporabe evropskih domen ali domen nekdanje ZSSR. Nato se vnese geslo, navedejo se skrivna vprašanja in odgovori na njih, nato pa se določi datum rojstva.
Po tem morate počistite potrditvena polja in nadaljevati z nastavitvijo načina plačila. Tu je glavni problem, kako ustvariti ameriško Apple ID brez kreditne ali debetne kartice. Preprosto je - kot način plačila nakazujemo, da manjka (Brez).
Na naslednjem koraku morate vnesti pravi ameriški naslov in telefonsko številko, v kateri morate predpisati sedem zadnjih številk. Večina strokovnjakov priporoča uporabo naseljenih območij in organizacij v Floridi, saj v storitvi AppStore ni davka na transakcije pri nakupih. Takšne agencije lahko enostavno najdete v aplikaciji Google Zemljevidi, ki ponuja izčrpne informacije. Za vnos je treba uporabiti naslednje parametre:
 • ulica (ulica);
 • Mesto - na primer Orlando;
 • država - Florida (FL);
 • Poštna številka - za Florida 32830;
 • področna koda - za Orlando 321;
 • Telefon (telefon) - številka institucije, ki je navedena na zemljevidu in ustreza izbranemu naslovu (sedem zadnjih številk).
 • Nato kliknite gumb Create Apple ID in če so vsi podatki pravilno vneseni, se po preverjanju pojavi okno za identifikacijo e-pošte.
  Vnesemo poštni predal, odpremo pošto, vnesemo podatke, ki jih ustvari Apple ID, in kliknemo gumb Preveri. Ko je e-poštni naslov potrjen, se identifikacijsko okno spremeni v pozdrav.

  Kako ustvariti ameriško Apple ID na mobilni napravi

  Na mobilni napravi je ta celoten postopekpraktično enako kot prejšnja, samo telefonske številke ne označujejo sedem, temveč zadnjih deset cifer, začetni koraki pa so vzeti neposredno iz razdelka za račun.
  Tu je vredno pozornosti posvetiti še enemu trenutku. Mnogi postavljajo vprašanja o tem, kako ustvariti ameriški Apple ID brez zemljevida (geografsko), ko ni informacij v resničnem življenju ali storitev kartice ni na voljo. Zato se preprosto prijavite v brskalnik in prosite za informacije od katerega koli ameriškega podjetja, tako da vstopite v osrednji urad ali pisarno na Floridi. Vnesete lahko katerokoli ime, ki je znano vsem svetu, na primer General Motors ali kaj drugega. Iskalnik bo dal vse besedilne informacije s telefoni, naslovi itd.

  Na kaj morate biti pozorni?

  Nazadnje bi morali biti še posebej previdni pri izbiri institucije ali vnosu podatkov, saj bodo vse informacije takoj preverjene. Zakaj je bolje uporabiti organizacijo, kot pa zasebnike, preprosto zato, ker lahko preštejejo na tisoče zaposlenih in ugotovijo, kdo točno je ustvaril račun, je to nemogoče samo fizično. V nekaterih primerih boste morda morali izklopiti lokacijo (geolokacijo) v sistemu, vendar to ponavadi ni potrebno.

  Namesto izida

  Kot lahko vidite, ustvarjanje ameriške Apple ID ni tako težko. Glavna stvar je, da pravilno vnesete resnične podatke. Res je, da je izvedljivost take registracije še vedno velika težava, saj je Amerika država, v kateri bo vse moraloplačati In najbolj sveža vsebina, še bolj pa bo plačana.

  Sorodne publikacije