Kako obnoviti oddaljeno datoteko na "Android": navodila

Ta članek odgovarja na vprašanje, kako obnoviti oddaljeno datoteko "Android". To bo koristno za uporabnike, ki so pomotoma izbrisali dokument, formatirali bliskovni pogon ali naredili trdo ponastavitev.

Zakaj Android potrebuje specializirana orodja?

Pred tem so bile naprave na operacijskem sistemu Android na krovu po priključitvi na osebni računalnik prepoznane kot pomnilniški ključek USB. To nam je omogočilo uporabo istih programov, kot je programska oprema za obnovo, kot je na primer računalnik, kot je R-Studio ali Recuva. Danes se prenos datotek na pametne telefone izvaja po protokolu MTP. V redkih primerih lahko najdete običajni tip dostopa.


Zaradi tega je obnavljanje izbrisanih datotek na "Android" v prejšnji fazi neučinkovito ali nemogoče. Po operaciji trde ponastavitve je skoraj nemogoče pridobiti podatke. Pri čiščenju po ponastavitvi spomina se uporabljajo kompleksni algoritmi. Včasih se problem šifriranja poslabša, kar je privzeto vključeno v nekatere modele.

Enostavnost mobilnosti Mobisaver

Aplikacija Mobisaver se brezplačno distribuira. Povezava za prenos se nahaja na uradnem viru razvijalcev. Program podpira vse priljubljene izdaje sistema Windows, začenši z XP. Do danes je Mobisaver najboljši pripomoček v svojem razredu. Preden obnovite datoteke, ki so bile odstranjene iz košare, morate namestiti pripomoček. Čeprav so vsa sporočila o namestitvenem programu prikazana v angleščini, lahko vsakdo obdela postopek. Samo kliknite Naprej. Na namestitvenem programu ni nameščena nobena dodatna ali oglaševalska programska oprema.

Glavne značilnosti Mobisaverja

Uradna spletna stran programa ima naslednje možnosti:
 • Podpora za priljubljene znamke telefonov.
 • Obnovite dokumente notranjega pomnilnika in kartic SD.
 • Navedite podrobno poročilo o izbrisanih datotekah in obnovite samo uporabniško izbrane datoteke.
 • Podpora za različice Android 2.3 do 5.0.
 • Obnovite dnevnike klicev, kontaktne knjige, sporočila in shranite informacije v vsebnikih HTML, CSV in VCF. • Na spletni strani je plačana različica programa, vendar informacije o dodatnih možnostih niso na voljo.

  Pripravljalne operacije

  Za pravilno delovanje vseh funkcij aplikacija zahteva namestitev na korenski mobilni napravi. Preden lahko obnovite datoteke na Android, morate v konfiguraciji telefona vklopiti stikalo »Način za odpravljanje napak«. To je v nastavitvah razvijalca glavnega menija. Če ne vklopite načina za odpravljanje napak, si oglejte uradni vodnik ali preglede drugih uporabnikov, ki so namenjeni modelu telefona. Zaženite Mobisaver, nato pa povežite pametni telefon z računalnikom. Ko se gumb »Start« v glavnem območju zažene, kliknite nanj. Na zaslonu telefona se prikaže zahteva za dostop. Odgovorite da. Potem bo pametni telefon ponudil korensko uporaben pripomoček. Odgovorite s tem, s čimer se strinjate. Po tem se bo skeniranje začelo takoj. Pri tem se bo iskalo izbrisanih dokumentov, stikov, sporočil.

  Kako obnoviti oddaljeno datoteko v Android?

  Čas skeniranja je odvisen od količine pomnilnika naprave. Če telefonvključuje skladiščenje večji od 15 GB, bo postopek traja 20 minut. Rezultat skeniranja se prikaže računalnik. Vsi dokumenti so prikazani razvrščeni priročno seznam. Če si želite ogledati le izbrisane datoteke, kliknite edino besedilo izbrisanih elementov.
  Kako obnoviti "Android" oddaljeno datoteko? Izberite zahtevane dokumente in kliknite Obnovi. Kot rezultat, se program kopira datoteke na računalniškem disku.

  BT Okrevanje

  GT vračilu - popolnoma brezplačno izdelka. Njegova funkcionalnost je popolnoma enaka Udobnost Mobisaver. Glavna razlika GT Recovery je, da je aplikacija nameščena na sami pametni. Podprti datotečni sistemi FAT in EXT. Za delovno korenin prakso. Naložite program za trgovino z aplikacijami Google je.

  7-Android obnovitev podatkov

  7-Data - še en program, ki vam omogoča, da si opomore izbrisanih datotek brezplačno. Pripomoček lahko deluje s kartico SD in notranjega pomnilnika za mobilne naprave. Namestitev bo mora uporabnik klikniti nekajkrat Naprej in, če je potrebno, spremenite imenik za namestitev.
 • Vklopite način telefon odpravljanje napak ", zaženite pripomoček in napravo povežete z računalnikom.
 • Odgovor ja na vprašanje v pojavnem oknu na napravi zaslona.
 • Kliknite na" Next "v glavno okno korist.
 • Izberite pogon, ki jih je treba skenirati (notranji ali SD).
 • Počakajte, da se skeniranje.
 • Izberite datoteke, ki jih želite obnoviti in kliknite »Shrani«.
 • Kako obnoviti "Android" oddaljeno datoteko in zakajMogoče

  Vsi sodobni datotečni sistemi ne izbrišejo podatkov, ko izbrišete datoteko, temveč preprosto označite pogonski sektor kot nezaseden. Ta pristop vam omogoča, da podaljšate življenjsko dobo bliskovnega pomnilnika in hkrati obnovite dokumente.
  Če ste pomotoma izbrisali pomemben dokument, je priporočljivo izklopiti pametni telefon. Če to ni mogoče, ne poskušajte izbrisati, kopirati, premakniti ali posneti novih datotek v pomnilnik pametnega telefona. Takšni ukrepi bodo povečali verjetnost zorenja sektorjev, v katerih so bile shranjene popolne informacije.

  Sorodne publikacije