SHARE - kaj je program in kaj lahko stori

Zdaj ima skoraj vsakdo več računalniških naprav. Ti vključujejo: prenosne računalnike, osebne računalnike, pametne telefone, tablične računalnike in tako naprej. In včasih obstaja potreba po prenosu datotek med seboj v drugo, toda kaj naj storim, če ni na voljo starega dobrega USB kabla? V tem članku bomo opisali, kako prenesti podatke iz naprave v napravo po zraku neposredno s pomočjo SHAREit. Kaj je ta program in kaj lahko stori je v tem članku.

Prenos datotek

Prosti program SHAREit ima veliko funkcij, vendar bomo najprej govorili o najbolj priljubljenih - o prenosu datotek med pripomočki. To je zelo enostavno uporabljati - morate namestiti program na obe napravi, med katerima je načrtovan prenos datotek, in nato vzpostaviti povezavo med njimi (to se stori v aplikaciji) in določiti datoteke, ki jih želite prenesti. Tukaj je preprost način, da na primer spustite film iz računalnika v telefon. Mimogrede, prenos poteka precej hitro, nekateri uporabniki opažajo, da hitreje kot prek USB.


Pregledovanje računalniških datotek po telefonu

Že začenjamo zavedati, da je to program - SHAREit in da je sposoben, vendar je to daleč od vseh značilnosti. Zdaj pa se pogovorimo o Remote View. Ta možnost bo vsakemu uporabniku omogočila, da se prek upravitelja datotek prijavi na disk računalnika. Še več, če se prijavite na disk, si lahko ogledate gradivo. Treba je omeniti, da se fotografije in zvok zaženejo na pametnem telefonu brez prednapetosti, vendarvideo material zahteva to. V vsakem primeru je zelo priročno.

Prikaz fotografije s pametnega telefona na računalniku

Z namestitvijo programa SHAREit za računalnik in pametni telefon lahko izkoristite drugo funkcijo - izhodne slike iz telefona v računalnik. Kako deluje in kje bo potrebno? Zdaj bo povedano.


Sliko fotografije lahko zelo enostavno pošljete v računalnik, vzpostavite povezavo med napravami in na pametnem telefonu izberite ustrezno možnost v kontekstnem meniju fotografije. Po tem se bo odprl na vašem računalniku. Omeniti velja, da lahko v tem načinu fotografijo obrnete in vam ni treba znova vzpostavljati povezave. Da, zelo priročno je prikazati fotografije, na primer, za počitek velikega kroga prijateljev. Namesto hitenja okoli majhnega zaslona telefona, bodo lahko vsi videli sliko na velikem računalniškem monitorju.

Upravljanje predstavitev

Ugotovili smo že, da je to program - SHAREit, vendar nikakor ne moremo prezreti ene zanimive funkcije - vodenja predstavitve s pametnim telefonom. Če pogosto pripravljate predstavitve in nastopate v javnosti, se verjetno strinjate, da zamenjava diapozitivov vsakič, ko se približate računalniku, ni primerna. SHAREit rešuje ta problem. Vseeno pa lahko s povezovanjem naprav enostavno pregledujete fotografije iz telefona, ne da bi se dotikali računalnika. Ena od slabosti je, da se dodeli le ena - obstaja samo ena možnost - obrniti diapozitive nazaj in nazaj, vendar je to dovolj.

Varnostno kopiranjephoto

Še ena značilnost, ki bo navdušila oboževalce, da se veliko fotografirajo. Z uporabo programa SHAREit boste prepričani, da nobena od vaših slik ne bo izgubljena. Vse to zahvaljujoč vgrajeni funkciji za varnostno kopiranje fotografij. Moraš izbrati ustrezno možnost, po kateri se bo začel postopek kopiranja vseh slik iz pametnega telefona v računalnik v posebni mapi, ki se lahko mimogrede prednastavi.

Zaključek

Zdaj ste se naučili, da je ta program SHAREit in da je sposoben. Seveda, če imate več naprav, bo to preprosto nenadomestljivo. No, in upamo, da vam je bil članek v pomoč in da boste lahko izvedeli vse, kar ste od njega želeli.

Sorodne publikacije