Warface. Nevarni eksperiment z vojskovanjem, nagrajevanje in prehod

Posebna operacija "Dangerous Experiment" v "Varfeise" se je pojavila razmeroma dolgo nazaj. Vendar je bil projekt za nedoločen čas odstranjen. Misija se je vrnila na noč čarovnic 2017. To bo obravnavano v članku.

O igri

Zgodba posebne operacije temelji na dejstvu, da mora skupina vojakov v Warfaceu prevažati tovornjak skozi nevarno območje, kjer živijo zombiji. Stroj je zelo težaven: od časa do časa daje elektromagnetni utrip, ki onemogoča ali opekline računalniških čipov, ki so v glavi zombija. Nasprotniki so produkt Blackwoodovih poskusov, da bi ustvarili nadčloveka. Glede na zaplet, je ta družba neposredni nasprotnik Warfacea.


Majhen vodnik

V posebni operaciji, "Dangerous Experiment" v Varfeise je zaščititi avto pred zombi množice, ki je na vsakem koraku raztrgana do tehnologije, da ga raztrga in prepreči, da bi jo dosegla. do konca Na koncu, stroj proizvaja zelo močan impulz, ki gori vso elektroniko in ustavi proizvodnjo zombijev na določenem območju. Toda po tem se tovornjak razširi s stavko in čaka na bitko s šefom, ki se ne izprazni. Prehod "Dangerous Experiment" v "Varfeis" ne predstavlja posebne kompleksnosti. Dovolj je, da sledite navodilom in se pravočasno odzovete, ko sovražniki spremenijo smer napada in poskušajo priti od zadaj, nato od strani, nato pa se povzpnejo z vseh strani. Še posebej težko so himerne, bolj znane kot "delo". Zelo težko soUbijte, tako da obstaja velika verjetnost, da bo tovornjak poškodovan. Priporočljivo je, da celotna skupina usmeri ogenj na eno tarčo in ustreli v glavo, da se hitro in sistematično znebite takšnih prefinjenih nasprotnikov.


Nagrade za igre na srečo za "nevarni poskus"

Oktobra 2015 je bila v "Warfice" prvič uvedena posebna operacija. Je zelo priljubljena med igralci. Nagrada je nekaj časa dobila strojnico XM8 LMG. Pištola je imela zanimivo funkcijo - dodatno škodo zombiju - zato je bila zelo pogosto uporabljena v okviru te misije. Leta 2017 je nagrada Warface Warfare Awards postala veliko bolj zanimiva. Igra je bila uvedena orožje kit "kaznovanje", vsak od katerih vzorci se lahko nagradi za določen čas, odvisno od kompleksnosti igre. Še posebej priljubljena je bila strojnica XM8 LMG "Kazen", ki ima plus 100% do izgube zombijev, ima veliko zalogo udarcev in visoko natančnost. Na drugem mestu, po priljubljenosti, je "Vepr" - karabin iz serije "Kazen" še bolj zanimiv tukaj: plus 250% izguba na zombijah. Opozoriti je treba, da to orožje običajno uporabljajo zdravniki, ki so trpeli zaradi nizke zaloge vložkov. Tokrat so se razvijalci odločili, da popravijo to napako in dali zdravnikom veliko možnosti za streljanje. Pogosto se zgoraj omenjeni topovi uporabljajo ne le v "Dangerous Experiment". V Warface-u je tudi zelo dobro, da igrajo »Black Shark«, »Eclipse« in seveda v posebni operaciji »Anubis«.
Vse te misije prinašajo s seboj spopadz množicami zombijev, zato mora biti nova oborožena serija neprimerna.

Sklepna ugotovitev

Na koncu bi rad povedal, da je posebna operacija "Nevarni eksperiment" v Varfeysu ena najbolj zanimivih, nevarnih, dinamičnih in zelo hitrih v smislu prehajanja. V njem obstajajo kraji, kjer je zelo priročno zapolniti drobce na nasprotnike z uporabo orožja blizu. Idealno za jahanje z zombijev. Posebnost rezila je v tem, da škoda ni natančna, ampak na območju, zaradi česar je primerno, da se nasprotniki kosijo s svežnji. Vse je odvisno od izkušenj in spretnosti rok. "Nevarni eksperiment" Warface je daleč od edine posebne operacije, ki jo je vredno pozornosti. Zelo kmalu je igra predvidena za uvedbo operacije "Černobil", ki vsi nestrpno čakajo. Za vsakogar, uspešna igra, nove zmage in dosežki!

Sorodne publikacije