Kako odpreti EMZ format? Aplikacije za ogled

V naslednjem članku bomo odgovorili na vprašanje, kako odpreti EMZ datoteko. Opisali bomo, kaj je podoben dokument. Obstajajo tudi programi, ki bodo pomagali odpreti datoteko s to pripono. Preden govorimo o tem, kako odpreti EMZ, morate ugotoviti, kaj je ta dokument. To je stisnjena datoteka grafične slike. Prilagojen je za interakcijo s številnimi programi. Format EMZ je metafile tipa EMF. Njegovi podatki so bili stisnjeni z algoritmom GZIP.

Programi

Kako odpreti EMZ? Ne samo, da lahko vtičniki MS Office predvajajo datoteke tega formata. Obstajajo zunanji pripomočki, kot so WinGZip, XnView in drugi. Večina teh programov ima široke funkcionalne zmogljivosti. Običajno je v pripomočkih mogoče pretvoriti in urediti grafične slike. Veliko teh pripomočkov je brezplačen (to je brezplačen) dostop. Zdaj pa poglejmo nekaj priljubljenih pripomočkov.


Najbolj priljubljena je poleg zgoraj navedenih Adobe Illustrator in Logipole Konvertor. Vmesnik pripomočka je običajno predstavljen z drevesom imenikov z grafičnimi sličicami za vizualizacijo (prejšnje). Lebdenje nad določeno sliko vam bo dalo podrobne informacije o vsaki datoteki.

Pretvorba v druge formate

Zdaj smo že ugotovili, kako odpreti EMZ. In kaj, če ti pripomočki na računalniku ne obstajajo? Datoteko lahko znova konfigurirate v enega izmed najbolj priljubljenih formatov (JPM, PSD, SVG itd.). Uporabite lahko programe, ki so nameščeni v računalniku, kot tudi izvedetespletni postopek na spletu.

Koristi oblike

Ta razširitev ni posebej priljubljena med uporabniki, ki so specializirani za grafične posnetke. Vendar pa ima številne prednosti - možnost pretvorbe in relativno majhno velikost datoteke.

Na koncu

Zdaj veste, kaj odpreti EMZ, ki je taka datoteka. Ta članek opisuje imena programov, ki jih boste potrebovali, če nameravate delati z dokumenti tega formata.

Sorodne publikacije