Tabela Wexler Tab 7: Funkcije in pregledi

Wexler je ruski proizvajalec elektronike in je tudi lastnik velike digitalne knjižnice. Eden od mnogih proizvajalcev v državi, ki proizvaja proračunske prenosne računalnike, ki so namenjeni najnižji cenovni niši. Skromni pripomočki - to je ponavadi kobilica domačih proizvajalcev elektronike. Večina proračunskih odločitev je kompromisna. Če je poceni zaslon nameščen na poceni pripomoček, potem se spomin in materiali telesa žrtvujejo. Če proizvajalec posveča veliko pozornosti oblikovanju, potem trpita zmogljivost in ločljivost zaslona. Kljub temu lahko vsakdo izbere ustrezno konfiguracijo z doniranjem ali drugimi inovacijami. Takšno politiko sledi Wexler, ki pripomoček postavlja na prvo mesto in na podlagi tega dopolnjuje svoje naprave. V tem članku bomo govorili o zelo zanimivem in cenovno ugodnem pripomočku - tabeli Wexler 7. Pregled značilnosti in osnovnih funkcij naprave, ki jih bodo bralci še predstavili.

Paket

V polju pod tablico lahko ugotovite:
 • USB kabel za sinhronizacijo podatkov z računalnikom.
 • Naprava za polnjenje za napajanje iz električnega omrežja.
 • Garancijska kartica.
 • Multi-card, ki zagotavlja 50% popust pri nakupu knjig v digitalni knjižnici Wexler.
 • Pravzaprav je tableta 3G Wexler Tab 7 sama.
 • Značilnosti naprave

  Za lažje zaznavanje so informacije predstavljene v obliki tabele.

  Zaslon  7 palcev, ločljivost 1024 x 600Matrica IPS  Procesor  Rockchip RK2918 1 jedro s frekvenco do 1200 Megahertz  Vivante GC800  Pomnilnik  1 GB RAM, 8 GB ROM, podpora Kartice SD do 32 GB  Kamere  Glavna 2 milijona slikovnih pik, 0,3 milijona slikovnih pik spredaj


  54) Baterija  4500 mAh  Dimenzije  200 x 119 x 15 milimetri
  )


  Teža  410 gramov  Operacijski sistem  ) Android 4.0

  Zasnova primera in Ma Terialy

  Telo pripomočka je izdelano iz poceni plastike. Glavni deli se dobro prilegajo, zadnji pokrov pa je upognjen, pri tem je škripanje in rahlo zračenje. To prispeva k posebni zasnovi: sprednji del telesa, kot je vgrajen v zadnji pokrov. Zadnji pokrov je ukrivljen monolit s sijajno plastiko, ki se zlahka opraska, zelo spolzka in zbira prstne odtise in prah. Tableta, po mnenju lastnikov, je zelo okretna in bo vedno ostala umazana. Kljub majhni diagonali zaslona se je pripomoček izkazal za precej težkega in debel. V rokah je zelo dobro, čeprav je kot bralec težko.

  Krmilni elementi in vrata

  Na sprednji strani tablice je prikazan status baterije (raven napolnjenosti) in sprednja kamera. Na zadnji plošči le glavna kamera. Na spodnji strani so:
 • reža za sim kartico;
 • luknja za ponovno zagon naprave (podobno kot v usmerjevalnikih Wi-Fi);
 • reža za pomnilniško kartico SD;
 • polna vrata USB 2.0Podpira tehnologijo povezave On Go;
 • Mini-HDMI vrata za povezavo s televizorjem;
 • nestandardno 25-milimetrsko pristanišče za polnjenje;
 • standardna 35-mm vtičnica za slušalke.
 • Zvočniki so nameščeni vstran in podpirajo predvajanje v stereo načinu. Zgornji rob skrije vse kontrole, vključno z gumbi za odklepanje pripomočkov in krmilnikom glasnosti.

  , komunikacije

  Pripomoček je opremljen s standardnim naborom komunikacijskih orodij in napredno, vključno s HDMI in na poti (sposobnost za povezovanje na tablete gamepad, tipkovnico in drugimi dodatki, ki niso namenjeni za mobilne elektronike). Naprava podpira brezžična omrežja Wi-Fi 80211 b /n /g, mobilna omrežja tretje generacije (USB 2.0 lahko poveže klasični USB-modem, tudi z Wi-Fi različico tabličnega računalnika). Na voljo je podpora za Bluetooth 2.1. Pripomoček je opremljen z vrati USB formata A (priključite lahko običajni pomnilnik USB).

  Zaslon

  Tablični računalnik je opremljen s 7-palčnim zaslonom, njegova ločljivost pa je 1024 x 600 slikovnih pik (število pik na palec - 170). Zaradi nizke ločljivosti slika postane granulirana, posamezne piksle so močno razporejene in vidne s prostim očesom. Že dolgo je težko brati in delati z besedilom. Med zaslonom in zaščitnim steklom je zračna plast, zaradi katere se poveča število bleščanja. Obstaja oleofobni premaz, ki zagotavlja gladko drsenje prstov in enostavno čiščenje zaslona iz odtisov. Razmerje 16: 9 je odlično za ogledvideo posnetke na YouTubu in filmih. Zaslon temelji na matrici IPS, ki doseže realističen prenos barve in največji kot gledanja. Raven svetlosti in registracije barv se skoraj ne spremeni niti z največjim odstopanjem. Zaslon je malce zlovešen z belim neravnovesjem, tam so topli odtenki, kjer ne smejo biti. Pri svetli zunanji svetlobi je slika slepa, vendar ostaja berljiva. Na žalost ni svetlobnega senzorja, kar pomeni, da bo treba stopnjo svetlosti prilagoditi ročno. Možno je nastaviti čas "zaspati" na zaslonu in velikost sistemskih pisav. Sledilna ploščica - srednja občutljivost.

  Procesor in grafika

  Srce gadgeta je postalo proračunski kitajski procesor Rockchip RK2918. Ta čip je opremljen z enim jedrom, ura, ki doseže 1200 MHz. Procesor je izdelan v skladu s 65-nanometrskim tehnološkim procesom in zato ni smiselno računati na visoko porabo energije. Zadovoljstvo je, da procesor podpira tehnologijo NEON, ki zagotavlja bolj gladko obdelavo videa in zvoka. NEON tudi optimizira hitrost 3D dekodiranja. Glede na grafiko na tabličnem računalniku ustreza malo znani video podsistem iz Vivante - GC800. Vmesnik operacijskega sistema deluje gladko, brez majhnih zavor ali obešanja, uporabnik verjetno ne bo opazil (kot da bi se čez čas pokazali sami). Pri igrah je situacija bolj zapletena: večina sodobnih igralnih izdelkov s kompleksno 3D grafiko slabo deluje. Na primer, igra Dead Trigger deluje iz roke je slabo, frekvencoOkviri pogosto padajo pod 10 na sekundo. Priložnostne igre delujejo normalno, lahko računate na nemoteno delo tudi najbolj svežih projektov te vrste.

  Pomnilnik

  Dopolni procesor, 1 GB pomnilnika DDR3. Od teh je na žalost uporabniku na voljo le 570 MB. Ni vredno računati na stabilno delo več programov hkrati, kot tudi na aktivno delo 3-4 kartic v brskalniku. Pri izvajanju kompleksnih programov lahko pride do resnih težav. Pomnilnik morda ni dovolj za njegovo stalno delo. Količina glavnega pomnilnika doseže 8 GB, od tega je približno 500 MB dodeljenih za namestitev aplikacij in 6 GB - za druge podatke. Preostanek je zaseden z operacijskim sistemom in vgrajenimi aplikacijami.

  Avtonomija

  Tablica je opremljena z 4500 mAh litij-ionsko baterijo. Baterija je zaščitena pred pregrevanjem in polnjenjem. To je, če za dolgo časa, da pustite pripomoček nekodiran, baterije ne bo spodletelo. Proizvajalec meni, da lahko tablični računalnik pri predvajanju videa prek povezave Wi-Fi deluje do 8 ur. V načinu branja mora pripomoček delovati 10 ur. Ni natančno znano, kako so bile izvedene meritve, vendar so neodvisni testi pokazali, da so te številke daleč od realnosti. Med preizkusi se je izkazalo, da:
 • tablični računalnik lahko predvaja HD video pri največji svetlosti za največ 3 ure;
 • Med poslušanjem glasbe bo pripomoček deloval nekaj več kot 2 uri;
 • V načinu igre tablični računalnik "živi" 2 uri in 40 minut;
 • v načinu brskanja po spletu do 5 ur.
 • Na koncu se izkaže, da je v povprečnem načinunaprava ne more delovati več kot 4-6 ur, kar ni mogoče imenovati zapis.

  Kamere

  Pripomoček je opremljen z dvema kamerama brez funkcij samodejnega ostrenja in prepoznavanja obrazov. Glavna (zadnja) kamera ima ločljivost 2 milijona slikovnih pik. Odstrani ga brez popačenja. Detajliranje na nizki ravni, vendar je povsem naravno za takšno velikost matrice. Prenos barv je nenaraven, opazen piksel, pri šibki svetlobi je hrup. Premični predmeti in svetlobni viri so podmazani, majhni elementi se izgubijo v artefaktih. Pri snemanju videoposnetka ni stabilizatorja. Sprednja kamera ima ločljivost 0,3 milijona slikovnih pik (VGA). To je dovolj, da Skype komunicira, vendar ne več. Za amaterje selffes ne računajo na nič. Kamere niso najboljša funkcija, ki jo ima Wexler Tab 7 8Gb + 3G.

  Ocene

  Uporabniki so bili razdeljeni v dve smeri. Del hvali pripomoček, ker je dokaj funkcionalna naprava (za takšen denar). Ni vse dražjega računalnika opremljeno s priključkom HDMI in za mnoge je bila zelo uspešna rešitev. Večina uporabnikov je tablični računalnik uporabljala kot multimedijsko napravo, ki je zamenjala računalnik, zato prisotnost HDMI ni mogoče. Ljudje so tudi pohvalili razstavo. Mnogim je bilo všeč visoka svetlost in veliki koti gledanja, ki prav tako pozitivno vplivajo na dojemanje medijskih vsebin. Slabosti, žal, preveč. Številni uporabniki so napravo ocenili ločeno od njene vrednosti, tako kot izdelek. V okviru ciljaocena je razkrila različne slabosti. Torej so bili uporabniki nezadovoljni s šibkim "nadevom", ki ga je težko upravičiti celo po ceni. Veliko jih je vznemirilo pomanjkanje običajnega fotoaparata. Zelo šibka baterija, ki je komaj dovolj za jug. Tisti, ki radi potujejo ali uporabljajo tablico za študij /delo, so hitro razočarani in morajo nositi dodatno baterijo. Mnogi uporabniki so bili presenečeni nad dejstvom, da se tablični računalnik lahko polni samo z originalno ceno. Obstajajo težave z dodatki za Wexler Tab 7 3G. Matična plošča pripomočka pogosto ne uspe po določenem obdobju aktivne uporabe, vendar ugotovitev ni preprosta zamenjava, še posebej zdaj.

  Cena

  Na začetku prodaje je cena pripomočka znašala približno 4000 rubljev v uradnih trgovinah. Zdaj gadget stane manj kot 1500 rubljev na trgu rabljenih naprav.

  Namesto zaključka

  Wexler Tab 7 (8Gb, 3G) je povprečna tableta za vse parametre: težka, počasna pri igrah, ima zelo skromno kamero in baterijo. Obstaja veliko tekmecev, ki obidejo ta pripomoček na vrsto parametrov, in konkurenti v isti cenovni kategoriji. V mnogih pogledih je lahko prisotnost vrat HDMI in stereo zvočnikov odločilen dejavnik. Pros, ki jih imajo uporabniki:
 • svetel zaslon IPS;
 • zvočniki, ki delujejo v stereo sistemu;
 • Stroški naprave.
 • Proti:
 • Teža in dimenzije;
 • Nizka zmogljivost pri zahtevnih programih in igrah.
 • Sorodne publikacije