Kaj storiti, če telefon ne vidi slušalke: namigi in navodila

Vsak telefon ali pametni telefon lahko povzroči, da naprava preneha prepoznavati slušalke. Treba je opozoriti, da ta problem ne rešuje vedno zamenjave slušalk. V našem članku je o tem: kaj storiti, če telefon ne vidi "slušalke, in kako rešiti to neprijetno situacijo.

Kako odpraviti težavo

Najprej jo morate povezati in preizkusiti na računalniku ali prenosnem računalniku. Če delajo tam, potem je to na telefonu. Poskusimo ugotoviti.
Pri odločanju, kaj storiti, če telefon ne vidi slušalk, je treba opozoriti, da je ta dodatna oprema s 35 mm priključkom razdeljena na 3 vrste:
 • Mono, ima 2 kontakta.
 • Stereo, z s tremi kontakti.
 • Stereo z slušalkami (4 kontakti).
 • In zgodi se, da nekatere naprave, vključno s pametnimi telefoni, ne prepoznajo slušalke s tremi stiki. ? Preverite, ali so pravilno vstavljeni v telefon do konca, preverite čistost priključka ali povečajte glasnost. Če vsi standardni postopki niso pomagali, boste morali ponastaviti tovarniške nastavitve in oblikovati pametni telefon.


  Kaj storiti, če telefon ne bo videl slušalk tudi po tem? To težavo lahko reši le specialist, čarovnik bo zamenjal programsko opremo na sodobnejšo različico ali priključni kanal , kjer so vstavljeni.
  Zakaj telefon "ne vidi" nekaterih slušalk? Kot je bilo rečeno zgoraj, je lahko vzrokNeprimerna faza stika. In če ta avdio dodatna oprema ne deluje, ko je priključena na telefon, ob upoštevanju vseh navedenih načinov reševanja problema, je to stvar proizvajalca ali blagovne znamke. Slušalke določenega proizvajalca ne morejo doseči telefona določene blagovne znamke. Samo preprosto ne morejo delovati skupaj. "


  Kako izbrati dobre slušalke za telefon

  Sodobna oseba si ne predstavlja svojega vsakdana brez glasbe. Če želite, da je vedno blizu, potrebujete slušalke. Biti morajo kompaktni in ne smejo povzročati neprijetnosti lastniku. In kar je najpomembneje, cenijo visokokakovosten zvok. Sodobni akustični trg ponuja stotine in celo tisoče stenskih opcij. Za vas je treba izbrati dobre slušalke za telefon. Pod svojimi lastnimi lastnostmi. Na primer, oseba, ki se ukvarja s tekom in telesno vzgojo, jih ne bo vzela z zelo velikimi ušesi. Ljubitelj igranja računalniških iger raje služi slušalke z mikrofonom itd. V vsakem primeru se vsi telefoni prodajajo z ustreznim kompletom dodatkov. Če kupcu ne ustrezajo, jih lahko zamenja z bolj primernimi. Vse je odvisno od materialnega stanja amaterskega poslušanja glasbe. Znane, ali tako imenovane blagovne znamke, slušalke so v bistvu od 5000 n rubljev. Ampak to ni skrivnost za vsakogar, ki se zgodi za 50 tisoč ali celo dražje.

  Glavne značilnosti in prednosti slušalk "od pet tisoč in več"

  Razpon delovnih frekvenc visoke kakovosti in dragih sten lahko doseže do 30.000 Hz! Pomeni samo eno stvar: lastnik takega"Ušesa" bodo prejela zvok odlične kakovosti. Imajo tudi močan bas in kul oblikovalski videz, ki bo slavil ustvarjalnost in stil svojega lastnika.
  V prizadevanju po priljubljenosti pa kupec v nekaterih primerih ne posveča pozornosti kablu. Odvisno od modela, se lahko izkaže, da je preveč tanek in da se bo lahko zlahka zapletel bodisi nevljudno in neprijetno, na primer, ne prilegajoč se v žep v pravem trenutku. Tako kabel v mnogih pogledih določa trajnost celotne slušalke.

  Alternativni načini za priključitev slušalk na telefon

  Za povezavo slušalk s telefonom ali pametnim telefonom ne potrebujete veliko znanja na področju napredne tehnologije. Oglejmo si alternativne načine priključitve slušalk:
 • Povezovanje brezžičnih slušalk Bluetooth. V tem primeru je situacija zelo preprosta: vklopite bluetooth na telefonu in kliknite na iskanje naprav Bluetooth. Ne pozabite vklopiti Bluetooth slušalk! Ko telefon najde slušalke, lahko začnete poslušati glasbo.
 • Priključitev slušalk USB. Druga možnost je, kako priključiti slušalke na telefon, vendar bo ustrezala najnaprednejšim uporabnikom, saj bo za to nujno potreben USB adapter. Samo preko njega se lahko povežete. Druga pomanjkljivost te vrste povezave je, da skoraj vse USB-slušalke zahtevajo dodatno namestitev programske opreme.
 • Sorodne publikacije