MMPO - kaj je to? Ruska pošta. Kraj mednarodne menjave pošte

Po pošiljanju paketa se včasih zdi, da traja večno, preden doseže cilj. Kaj je MMPO? To je eden od mnogih statusov bivanja na cesti. Pri sledenju parcele, ki jo je na srečo zdaj mogoče opraviti, bodo včasih na različnih mestih in aplikacijah poudarjeni nejasni statusi. To pomenijo in morajo vedeti.

Poštni statusi

Ko pošiljanje pošiljke v Rusijo iz tujine ali iz Rusije v tujino, se prenaša po več postavkah. Ena od izhodišč za premik parcele iz Rusije je MMPO v Moskvi. Prevoz pošiljke prispe na kraj dostave in dostavo naslovniku. Različni statusi imajo lastno dekodiranje, vendar pri MMPO zaostajamo.


Kaj je MMPO?

Ta kratica pomeni "kraj mednarodne poštne izmenjave". Kaj je MMPO? To je prostor za pripravo pošiljanja pošiljke iz države, iz katere je bila poslana. Na MMPO parcela preide "svoje" carine. Na MMPO se ustvari tako imenovana pošiljka, ki bo prejemniku omogočila, da prejme paket v svoji državi. Depeche Mode je skupina parcel skupaj. Ustvarjen je zaradi udobja.

MMPO v Moskvi

V Moskvi obstaja več MMPO:
 • MMPO v Moskvi. To je kraj mednarodne poštne izmenjave, ki se nahaja na: Varšava avtocesta, hiša 37. Indeks tega MMPO je 104000.
 • Moskva - Domodedovo AOPP. To je MMPO, ki se nahaja na letališču.Mosodska oblast Domodedovo (okrožje Domodedovo). Indeks te MMPO je 142,015.
 • MMPO Moskva - Vnukovo AOPP. To je tudi kraj mednarodne poštne izmenjave, ki se nahaja v mestu Moskva z ulice Ades: ul. 2. Reisov, hiša 2a. MMPO indeks Vnukovo - 102300.
 • Moskva - Sheremetyevo AOPS. MMPO Sheremetievo ima naslov: Moskva, Sheremetyevo-1. Indeks tega kraja je 141400.
 • Sheremetievo - Letališče EMS SP. Lokacija tega izdelka je Moskva, Sheremetyevo-1. Indeks je tudi 141400. Za razliko od AOPP-Moskva-Sheremetyevo, je to sortirni center.
 • Vse MMPO so carinske službe, na katerih se paketi preverijo, dokumentirajo, razvrstijo po skupinah in nadaljujejo z izvozom.


  Druge ruske MMPO

  Na mednarodni poštni borzi v Rusiji je samo 23 mest. Od teh, 5, kot je znano, se nahaja v glavnem mestu Ruske federacije, mesto Moskva. Kaj je to - MMPO, smo ugotovili. Vendar pa obstajajo takšni kraji ne samo v prestolnici. Številni carinski uradi imajo tudi pravico, da jih po svoji lokaciji in statusu imenujejo MMPO. Tu je njihov seznam:
 • Blagoveshchensk MSC. Blagoveshensk - mesto, ki se nahaja ne le na meji več subjektov Ruske federacije, ampak tudi meji na drugo državo. Ta država je Kitajska. Zato ima carina objave tudi status MMPO. Naslov obvestila MCC: Pionerskaya Street, stavba 27 indeks - 675000.
 • Bryansk MSC se nahaja v mestu Bryansk, na ulici Rychkova, stavba 1 (indeks - 241950). MMPO Bryansk MSC je posledica dejstva, da Bryansk regiji meji takoj z dvemadržave - Belorusijo in Ukrajino.
 • Vladivostok AOPP je MMPO v mestu, ki je eno največjih pristanišč na svetu. Po morju Vladivostok meji na Kitajsko in DLRK. Koordinate Vladivostok AOPP: Artem, Portove Street, 41. Indeks - 692756.
 • Pošta Vladikavkaz. Severna Osetija, katere glavno mesto je Vladikavkaz, meji tudi na dve državi - Gruzijo in Južno Osetijo. Pošta Vladikavkaz se nahaja na naslovu: Kosta Prospect, stavba 134 (indeks - 362000).
 • MSK Irkutsk. Regija Irkutsk nima zunanjih meja, kljub temu pa obstaja prostor za mednarodno poštno izmenjavo. Njen naslov: Irkutsk, ulica Chelnokova, stavba 3. Indeks - 664960.
 • Kaliningrad MSC. Kaliningrad je "kos" Rusije v Evropi. Seveda obstaja tudi MMPO. In se nahaja na naslovu: Zaliznichnaya ulica 29 (indeks - 236960).
 • Pošta Kingisepp. Kingisepp je mesto v regiji Leningrad. Res je, da to območje meji na Finsko. Pošta Kingisepp se nahaja na: Velyka Sovetskaya Street, stavba 16. Indeks te postavke je 188480.
 • MSM Murmansk. Murmansk ima zunanjo mejo s Finsko in Norveško. Zato je mesto Murmansk na ulici Pryvokzalnoy, v hiši 13a je MMPO (indeks 183960).
 • MMPO v Novosibirsku. Novosibirska regija meji na bratsko republiko Kazahstan. In naslov MMPO mesta v Novosibirsku je Zaliznichnaya Street, 1/1 (indeks - 630132).
 • Poiščite pošto. Najdba je veliko pristanišče Primorskega ozemlja, ki ima tako kot Vladivostokmednarodne poštne izmenjave. Meji na ozemlje Primorske s Kitajsko in DLRK. Naslov MMPO v ulici Nakhodka - Nakhodka, 43 (indeks - 692900).
 • MSC Orenburg. Območje Orenburga meji takoj s tremi regijami Kazahstana in naslovom Orenburškega MMPO - Privokzalnaya trga, stavba 1a. MSC Index - 460960.
 • Petrozavodsk MSC na ulici Shotman 7 (indeks 185960) v regiji Karelija Petrozavodsk je tudi MMPO zaradi dejstva, da Karelia meji na Finsko.
 • MSR Samara meji tudi na Kazahstan. Naslov tega MMPO: ul. Lev Tolstoy, 135. Indeks - 443960.
 • Sankt Peterburg. Leningradska regija ima zunanjo mejo z nekdanjo sovjetsko republiko, zdaj pa je članica Evropske unije Estonija, pa tudi Finska. Naslov pošte MMPO v Sankt Peterburgu: ulica Pohtmets, stavba 9 (indeks - 190000).
 • Sankt Peterburg - Pulkovo AOPP. Naslov tega kraja je mednarodna poštna borza: letališče Pulkovo, indeks - 196210.
 • Razvrščeno po pošti. To mesto je tudi del Republike Kareliji.
 • Sochi AOPP. Ne tako dolgo nazaj, Krasnodar Territory, ki je del reke Sochi, meji na morje z ukrajinskim Krim. Zdaj se je Krim preselil v Rusijo, vendar MMPO v Sočiju še vedno ostaja. Njegov naslov je Sochi, indeks pa 354355.
 • Kaj je AOPP?

  Potem ko smo končno razumeli, da je to MMPO, lahko nadaljujemo z dešifriranjem koncepta AOPP. AOPP se srečuje, kot je postalo jasno, samo na letališču. Zato je mogoče domnevati, da je AOPP mesto mednarodnih zadevizmenjavo pošte letalskega oddelka poštnega prometa. Pravzaprav je to dekodiranje okrajšav.

  Kako slediti parceli v Rusiji?

  Skozi Rusijo sledenje parceli ni težko. Za to morate poznati številko skladbe parcele. Izdana je po pošti. S številko skladbe lahko obiščete spletno mesto in poiščete spletna mesta, ki spremljajo pošto. Tako lahko parcelo sledimo tudi brez registracije. Registracija prinaša tudi nekatere koristi. Na primer, lahko sprejemate SMS sporočila ali prenesete aplikacijo na pametni telefon, kar vam omogoča, da ne razmišljate o tem, kako se parcela premika, in da ne gledate na internetu svoje poti vsak dan. Na primer, po pošiljanju pošiljke iz Moskve v drugo državo se lahko parcela pojavi v Vnukovu. Obstajajo na tej MMPO trgovini 123 4, itd. Tudi takšne malenkosti lahko sledijo parceli.

  Spremljanje parcele v drugi državi

  Ko parcela prečka mejo Rusije, je mogoče njeno lokacijo slediti z ustreznimi programi. Ti programi delujejo podobno kot sledenje pošte v Rusijo. Na primer, če je pošiljka poslana v Kazahstan, potem, ko ste prestopili mejo, lahko greste na kazahstansko pošto in jo sledite. V državah Skupnosti neodvisnih držav imajo glavna mesta ruski jezik, zato ne bi smelo biti jezikovnih problemov. Kar se tiče tujih držav, so v tem primeru inteligentni ruski jezikovni programerji na spletnih straneh ustvarili in zagnali spletne programe, ki vam omogočajo sledenje parcele v ruskem jeziku.Poiščite jih preprosto - samo vnesite poizvedbo v iskalno polje, kot so Google, Yandex itd.

  Pregledi ruskih stališč

  O organizaciji Mesto Rusije je legendarno. Njen nebrižan odnos do dela, večne zamude, škoda in celo izginotje paketov in pisem. Tudi glede na povratne informacije uporabnikov Rusije po pošti je s pomočjo telefonov službe za pomoč uporabnikom težko izvedeti nekaj jasnega.
  Za prejemanje informacij lahko uporabite tudi e-pošto. Toda to je tudi precej problematično. Tako poštnih uslužbencev Rusije ni jasnih pojasnil. MMPO v Vnukovo dobil ime "črna luknja", in žal ni pretiravanje. Pritožite se zaradi dolgega prehoda ene postavke, kjer se lahko parcela odloži za več dni.

  Sorodne publikacije