Japonski preklopni telefoni: pregled, specifikacije

Sedanji trg za mobilne naprave je bogat z različnimi modeli. V zadnjem času so se proizvajalci osredotočili na pametne telefone z velikimi zasloni na dotik. Ja, res, med kupci so zelo priljubljeni. Vendar vam ni treba popolnoma ločiti telefonov z mehansko tipkovnico. Obstajajo ljudje, ki imajo raje le takšne modele. Čeprav zaostajajo za značilnostmi, vendar v smislu enostavnosti uporabe, nimajo enakih lastnosti. Na primer, japonski telefoni z raztegljivim telefonom so prikladni v roki. Veliko naprav je opremljenih s tipko, ki omogoča hitro odpiranje pokrova. Na operacijskem sistemu delujejo modeli. So polni pametni telefoni, samo vhod je narejen z mehansko tipkovnico. Zaslon v teh telefonih je normalen. Kljub majhni velikosti pa je kakovost slike visoka, kar je še posebej zaželeno. Toda zakaj naprej, poglejmo podrobne značilnosti nekaterih modelov japonskih proizvajalcev.


Sonyjevi telefoni s preklopom

Sonyjevi izdelki so povpraševanje domačega kupca. V svoji ponudbi so različni mobilni telefoni. Za moderne, seveda, pametne telefone. Ampak zaradi pravice je treba omeniti, da pozornost ni prikrajšana in clamshells. Obstajajo ljudje, ki imajo raje mehanske gumbe. Uporabite jih bolj priročno kot velike pametne telefone. Seveda je to subjektivna ocena. Vsaka oseba se neodvisno odloči, da je večVšeč mi je Torej, poglejmo nekaj modelov s tem primerom.

Sony Ericsson T707

Naprava je bila dobavljena leta 2009. Na voljo so tri barve: modra s kovinskim odtenkom, roza in črna. Plastično ohišje. Obstaja zunanja reža za shranjevanje. Podpira 16 GB microSD kartic. Vgrajen pomnilnik - 100 MB. Ta japonska bliskavica za mobilni telefon ima nameščeno izmenljivo baterijo. Njena zmogljivost je 920 čarovnikov. Deluje v stanju pripravljenosti do 400 ur, TFT zaslon pa prikaže sliko z ločljivostjo 320 x 240 slikovnih pik. Njena diagonala 22? Zaslon, ki se nahaja na zunanji strani pokrova, je majhen. Njegova ločljivost je 128 x 36 px. Telefon deluje samo z enim "sedem". Uporabljen modul Bluetooth, priključek USB. Obstaja kamera. Ločljivost senzorja - 32 Mp.


Sony Ericsson Jalou F100

Kot drugi japonski zložljivi telefoni je ta model kompakten, vendar nekoliko počasen. Debelina ohišja je 182 mm. To sploh ni vplivalo na težo. Naprava je lahka - 84 funtov in ima baterijo 930 megavatov. Za razliko od prejšnjega telefona je življenjska doba baterije Jalou F100 manjša. V stanju pripravljenosti - 250/350 ur. Velikost zaslona je majhna, le 2 ?. Druge značilnosti se ne razlikujejo od zgoraj opisanih variant.

Sony Ericsson BRAVIA S004

Original, eleganten model. Prodaja je bila v letu 2010. Poganja ga Qualcomm QSD8250 Snapdragon procesor. Jedro se pospeši na 1000 MHz. Obstaja tudi grafični pospeševalnik. Model video kartice - Adreno 200. Velikost zaslona - 32 ?. Baterija - 930 mga Vgrajena je tudi kamera z 8 milijoni slikovnih pik. Varstvo osebnih podatkov je v skladuStandard IPX7.

Kyocera

Kyocera AU KDDI TORQUE X01 KYF33 ima Android 5.1. Platforma je zasnovana na čipih Snapdragon MSM8909 in Adreno 304. Avtonomija je opremljena z baterijo 1500 mAh. Vgrajen pomnilnik v telefonu je 8 GB, sistem pa je 1 GB. Diagonala glavnega TFT zaslona je 34 ", zunanja je 108". Telefon ima odlično kamero. Njeno dovoljenje je 131 MP. Brezžični moduli: GPS, Bluetooth, NFS. Varnostni standardi: IP6X in IPX5 /IPX8. Edina pomanjkljivost tega modela je prekomerna teža. Teža z baterijo je 182 g.

Sharp mobilni telefoni

Vsak kupec pozna izdelke Sharp. Še posebej priljubljene so televizije. Štejejo se za kakovostne in zanesljive. Toda telefoni tega ne bodo rekli. Niso v veliko povpraševanje. Kaj je razlog, nihče ne more natančno povedati. Najverjetneje je težava na zelo visoki ceni in ne v najvišjem polnjenju. Vendar pa obstaja nekaj oboževalcev te blagovne znamke, vendar so, zato poglejmo funkcije številnih Sharpovih mobilnih telefonov.
 • Sharp SOFTBANK 601SH AQUOS 2 KEITAI. Telefon deluje v sistemu Android 5.1. Telo je zaščiteno pred udarci in vodo. Strojna platforma je opremljena s čipom Snapdragon MSM8909 in grafično kartico Adreno 304, ki dopolnjujeta zmogljivost 1 Gb RAM-a in 8 GB notranjega pomnilnika. Telefon ima dva zaslona. Prva je na vrhu pokrova. Velikost je majhna - 09. Druga - glavna z diagonalo 34 "in ločljivostjo 960 x 540 px. Obstaja kamera. Tip senzorja - CMOS. Ločljivost - 8 MP. Naprava podpira vse komunikacijske standarde, vvključno s 4G.
 • Sharp AU KDDI SHF31 AQUOS K. Cena tega modela je približno 35 tisoč rubljev. Treba je omeniti, da se vsi japonski mobilni telefoni prodajajo po visoki ceni, ki po mnenju uporabnikov ni vedno upravičena. Torej, za ta denar, kupec dobi varen telefon s podporo za NFS in 4G. Vredno je omeniti možnosti fotoaparata. Naprava ima vgrajen senzor s 13,1 milijona slikovnih pik. Zaslon je eden, velikost 34. Telefon ima napajalnik 1410. Platforma temelji na MSM8926 procesor, s štirimi elementi vgrajen v njem, ki lahko proizvajajo 12 GHz, operacijski sistem različica Android 4.4.
 • Telefoni podjetja FUJITSU

  Japonski Fujitsu zložljivi telefoni za ruski trg veljajo za izključne izdelke. Vsaka oseba ne pozna takega podjetja. Čeprav pripomočki niso priljubljeni, vendar obstajajo modeli v postavitvi, ki lahko pritegnejo pozornost strank. Ker je naš članek posvečen "školjkam", si poglejmo značilnosti teh naprav.
 • ARROWS F-05G. Robusten in zanesljiv pripomoček, ki se izvaja v Androidu 4.4. Funkcije pomnilnika ne bodo presenetile sodobnega uporabnika. 512 MB "Operations" in 4 GB notranje kažejo nekatere omejitve. Aplikacije lahko seveda namestite na telefon, vendar jih boste morali izbrisati. Platformo strojne opreme predstavlja procesor Snapdragon MSM8210. Računalniški modul se lahko pospeši na 12 GHz. Obstaja telefon in kamera CMOS. Temelji na senzorju z 8,1 milijona slikovnih pik. Standardni zaslon je 34? Naprava podpira omrežja tretje generacije. OdpiranjeZgornji pokrov ima poseben gumb. Ohišje je zaščiteno, tako da lahko telefon potopite v vodo na globini 15 m. Najdaljši dovoljeni čas je 30 minut. Na voljo je podpora za 64-gigabajtne pomnilniške kartice. Življenjska doba baterije ustreza bateriji 1700 mAh.
 • DoCoMo F-07F. Ultra tanek školjka z zanimivim dizajnom. Ohišje je izdelano iz posebnega materiala. Sestoji iz ogljikovih vlaken. Plastika je odporna proti mehanskim poškodbam. Pokrov se samodejno odpre s pritiskom na gumb. Ločljivost CMOS kamere - 131 Mp. Video posnetek je 1920 x 1080 slikovnih pik. Tehnologija zaslona - TFT LCD. Diagonala - 33 °. Obstaja skener za prstne odtise. Ohišje je zaščiteno (IPX5 /IPX8 in IP5X), tako da lahko celo fotografirate pod vodo. Naprava ima možnost čistega glasu, pospeška, Bluetooth.
 • DoCoMo F-02D. Ta telefon ima odlično 16,3-megapixel CMOS fotoaparat. Obstaja skener za prstne odtise. Zahvaljujoč njemu, nihče ne more odkleniti telefona. Naprava ne poškoduje dežja, lahko celo fotografirate pod vodo. Pomnilnik je skromen: operativen - 512 MB, nativni - 2 GB. Procesor oddaja frekvenco 12 GHz. Naprava podpira omrežja tretje generacije. Na voljo je reža za pomnilniško kartico (do 32 GB). Glavni zaslon je Full Wide VGA TFT. Velikost - 34?
 • Freetel Musashi

  Telefoni za mobilne telefone Freetel bodo zanimivi za kupce. Na primer, model Musashi je pametni telefon z dvema zaslonoma. Delajo v zameno. Njihova velikost je enaka - 4 ". Prednosti lahko pripišemo enostavnosti uporabe. Telefon je udoben v roki, uporablja setipkovnica je udobna. Naprava ima nameščen Android 5.1. Model podpira omrežje četrte generacije. Platforma je zgrajena na kitajskem procesorju MediaTek MT6735. Računalniški moduli so štiri. Njihova vrsta je Cortex-A53. Frekvenca 13 GHz. Razpored ustreza pospeševalniku Mali-T720. Ta tandem procesor dopolnjuje 1 GB RAM-a. Za shranjevanje datotek je shranjeno 8Gb. Razširjena je s pomnilniško kartico do 128 GB. Naprava ima dve reži za "semicle". Na voljo je tudi sprednja in zadnja kamera. Prva resolucija je 2 Mpix, druga je 8 Mpix. Kapacitivna baterija. Njegov volumen je 2000 mAh. Za tako eleganten telefon boste morali plačati približno 16 tisoč rubljev.

  NEC DOCOMO N-01G

  Japonski zložljivi telefoni so precej dragi. Na primer, NEC DOCOMO N-01G se prodaja za 25 tisoč rubljev. Katere lastnosti ponuja proizvajalec za ta denar? Ta model je še vedno edini v seriji NEC Casio. Ohišje je zaščiteno pred prodiranjem vlage, prahu. Prav tako se naprava ne boji padanja z višine. Na žalost se značilnosti telefona ne morejo imenovati spektakularne. Izvaja osnovni nabor funkcij, ki so bile že uporabljene. Šibka 1010 mAh baterija.
  Preprost zaslon z diagonalo 34 "in standardno ločljivost. Zunanji zaslon je majhen - 08". Funkcije so omejene na 96 x 39 slikovnih pik. Tip matrice - TFT LCD. Obstaja režo za namestitev pogonov formata microSDXC. Naprava odlično deluje s karticami 64 GB. Obstaja ena kamera. Dovoljenje za modul je 81 MP. Zvok za slušalke je nestandarden. Njegova oblika je Docomo. Če želite povezati slušalko,boste morali uporabiti adapter. Telefon podpira standarde GSM, 3G in Bluetooth.

  Sorodne publikacije