Najboljši upravitelj zaznamkov: pregled

Ker se število spletnih brskalnikov poveča, se število zaznamkov v njih poveča. Verjetno se vsi soočajo s problemom razvrščanja shranjenih strani. Upravljavci zaznamkov so preprosti za uporabo.

Zakaj?

Kako pogosto ste v brskalniku naleteli na zmedo? Veliko časa preživimo na internetu. Ves čas moram obravnavati kul artikle, uporabne materiale in delovne vire. Da ga ne bi izgubili, bomo vse vrgli v zaznamke. Torej imamo ton shranjenih strani, s katerimi se zdi, da tudi upravitelji zaznamkov ne morejo obvladati.


Vendar pa je zmedenost z razvrščanjem razpolovna doba. Zgodi se, da se spletni brskalnik zruši ali pa pride do težave z operacijskim sistemom. Poleg samo kul in zanimivih storitev lahko izgubimo tudi strani s pomembnimi informacijami. Na splošno, da se to ne zgodi, mnogi sinhronizirajo svoj brskalnik. Traja nekaj časa. Dovolj je, da se registrirajo in delajo s programom. To je tudi koristno, če uporabljate, na primer, "Opera" ne samo na računalniku, ampak tudi na pametnem telefonu in tabličnem računalniku. Seveda brskanje po internetu s pripomočka spremlja tudi ohranjanje strani. Če želite, da so vse na enem mestu, lahko povežete naprave skupaj in sinhronizirate podatke. To vam bo omogočilo, da si ogledate zaznamke iz pametnega telefona, ki je bil shranjen v računalniku, in obratno.

Raznolikost

Kot je bilo že omenjeno, se število brskalnikov hitro povečuje. Vendar je Google Chrome še vedno najbolj priljubljen. Kdaj?Ta spletni brskalnik velja za mladega v primerjavi z drugimi, odkar je začel delovati leta 2006.


Znani Internet Explorer je že dolgo izgubil svoje prvenstvo. Poleg tega je bil z izdajo operacijskega sistema Windows 10 preimenovan v Microsoft Edge. Zaradi nenehnih napak, "odhodov", "nesreče" in drugih težav je postal nihče potreben. Razvijalec je šel celo odločilen korak in sprva uporabnikom Windows 10 ni dovolil, da bi spremenili privzeti brskalnik. Še ena manj priljubljena storitev je Opera. Veliko ljudi ga podcenjuje, čeprav je zelo uporabniku prijazno. Deluje od leta 1996. Letos se je tržni delež ponovno znižal in dosegel 3%. Podobno je tudi Google Chrome neuspel neuspeh, saj slednji kljub upadanju še vedno predstavlja 54% tržnega deleža.
Mozilla Firefox je tudi ugleden spletni brskalnik. Pojavil se je leta 2004. Letos je potrebovala nekaj do 15% tržnega deleža. Med prostimi programi je na drugem mestu po priljubljenosti.

Zaznamki

Seveda ima vsak od zgoraj navedenih brskalnikov svoj arhiv zaznamkov. Lahko se sinhronizira, da ne izgubi. Kljub temu se upravitelj zaznamkov šteje za bolj udobno orodje za to dejavnost. Odvisno od vmesnika in funkcionalnosti lahko jasno prikaže in upravlja shranjene strani. Pregleda upraviteljev zaznamkov ni tako lahko. Zdaj so veliko število. Nekatere pa predstavljajo neodvisni programi, nekateri - v obliki razširitev ali vtičnikov. Upoštevali bomo:
 • Univerzalni Atavi.com.
 • Upravitelj zaznamkov.
 • Zaznamki.
 • Linkman.
 • Organizator zaznamkov.
 • Zaznamek OS.
 • Ta seznam lahko traja dolgo časa, vendar pred vami - najbolj priljubljenih upraviteljev zaznamkov za vse brskalnike.

  Atavi.com

  Vredno je takoj povedati, da ima ta dodatek dokaj običajen nabor funkcij. Storitev izvaža in uvaža zaznamke, omogoča njihovo dodajanje in brisanje, skupno rabo na družabnih omrežjih itd. V orodju pa je nekaj funkcij, ki nam omogočajo trditev, da imamo najboljšega upravitelja zaznamkov.
  To je navzkrižni preglednik in sinhronizacija. Kjerkoli ste, katero napravo niste uporabili, kateri brskalnik niste povezani, boste vedno našli arhiv s shranjenimi stranmi. Vsi potrebni podatki "pridejo" do uporabnika iz oblaka takoj. Razvijalec Atavi.com je razmišljal o uporabniku in njegovih prednostih. Zato, plugins za različne spletne brskalnike, čeprav brez vrednosti. Če želite hitro uporabiti postopek, je dovolj, da namestite orodje v zahtevan brskalnik in se registrirate. Poleg kul in uporabnih funkcij je tudi veselje za vizualizacijo. Preklopite lahko na vizualne zaznamke, jih razvrstite v teme. Tako dobite jasno organizirano strukturo in logiko. Vse to je tudi tema oblikovanja.

  Upravitelj zaznamkov

  To je upravitelj za Chrome. Izšla je leta 2014. Zelo priročno orodje za tiste, ki so utrujeni od žalostnih zaznamkov tega brskalnika. Upravitelja predstavlja razširitev, ki je preprosto nameščena in preprosto uporabljena. Ko razširitev postane del Chroma, se na orodni vrstici prikaže zvezdica. Zdaj koMorate shraniti zanimiv članek, lahko kliknete nanj. Po dodajanju so na voljo uporabniški predogledi in opis strani. Tukaj lahko določite kraj za shranjevanje zaznamka.

  V7 Zaznamki

  To je upravitelj zaznamkov za Opera. Na voljo za prenos kot razširitev. Poiščite ga preprosto. V brskalniku je potrebno, da kliknete na "Meni", potem ko greste v razdelek "Razširitve". Tam v iskanju vnesite ime in kliknite na veliko zeleno tipko "Namesti".

  Ta upravitelj je zelo preprost za uporabo. Kljub temu ima veliko funkcij. Lahko premakne enega ali več predmetov. Izvoz shranjenega drevesa strani v datoteko HTML. Hitro poiščite želeno spletno mesto. Obravnava standardne zahteve za podobna orodja: podvoji, odstrani, doda, spremeni, izvozi in uvozi.

  Linkman

  To je samostojen pripomoček, ki lahko deluje s številnimi priljubljenimi brskalniki, vključno z brskalnikom Mozilla Firefox, Internet Explorer, Google Chrome in Opera. To orodje ne izgleda tako svetlo, kot je, recimo, možnost iz Chroma, vendar je zelo funkcionalno in uporabno. Upravljavec hrani, organizira, preverja in označuje potrebne vire. Za učinkovito delovanje se uporablja baza podatkov.

  Zaznamki Organizator

  To je upravitelj zaznamkov za Firefox. Orodje lahko namestite neposredno iz samega brskalnika. Tukaj je predstavljen kot dodatek.
  Vmesnik je preprost. Če iščete živahno in nepozabno orodje, je najbolje, da ga ne uporabljate. Če pa potrebujete praktičnega pomočnika, je organizator zaznamkov popoln. On jepreproste, ne neresne, razumljive in uporabne.

  Bookmark OS

  Zadnja stvar, ki si jo morate zapomniti, je še en vodja spletnega brskalnika Google Chrome. Celotna struktura shranjenih strani je jasno organizirana. Vmesnik storitev je lep. Obstaja tudi vizualna komponenta. Na primer, na samem spletnem mestu se lahko prikaže zaznamek. Shranjene strani so preproste za iskanje, dodajanje, odstranjevanje, premikanje, pošiljanje in delo, kar želijo. Lahko jih razvrstite v oznake ali mape. Upravljalni algoritmi so konfigurirani tako, da vam neodvisno ponudi želeno mapo na podlagi predhodno izdelanih repozitorijev.

  Zaključek

  Upravitelj zaznamkov je koristna storitev, ki vam pomaga pri obvladovanju zmede v delovnem oknu brskalnika. Hitro organizira delo in učinkovito uporablja strani. Izbira orodja je zelo velika. Težave lahko nastanejo samo zaradi dejstva, da ste izgubljeni v raznolikosti in lepoti teh razširitev.

  Sorodne publikacije